Najdi forum

AIDS

Sem šla danes brati (forum.slomsic.org.) me je kar malo šokiralo.Se zamisliš.

kaj pa piše?

Malo sem prebral pač fantje in dekleta govorijo o svojih izkušnjah in kako so se odločili,da se gredo testirati za hiv. Res kar malo se zamisliš kaj si vse počel in kako brez glave si to počel.

:))

ja, zamisliš se.

sploh, ker je večina vprašanj v stilu: če si v sobi z okuženo osebo, pa komar najprej njo piči, potem pa tebe, kakšna je možnost okužbe????

ali pa: danes sem se urezala v prst, nato pa sem šla v europark. Ker sem se z ranjeno roko dotaknila vhodnih vrat, ali naj se grem testirat ?

to stran urejajo študentje medicine, pa ne veš ali je folk tako za luno, ali pa jim namerno kradejo čas

Jaz sem šla tudi brati ja sem prebrala tudi tiste, ki so malo tako tako kot si jih ti omenila. ampak nekateri ti pa res dajo za misliti.JOj kaj smo tudi mi počeli:)Pač pa mislim, če bi jaz stopila na iglo,ker jih je res ogromno na tleh(predvsem poleti) bi se po mojem tudi malo zamislila. (vsaj za kakšen trenutek)-Saj smo itak samo ljudje.

ma kaka igla ljudje,mal se rajs zamislte kokrat seksate brez kondoma,tehtnicno gledano seksate z n ljudmi recimo 50
pac z prejsnimi partnerji od partnerja in se nazaj,to se je za zamislt in
kako so ljudje neodgovorni v trenutku strasti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close