ah ti moški
14 dni nazaj sma se s fantom razšla. Kreganje se je sicer začelo 2 meseca nazaj, on je bolj taki, da ne želi razčiščevat težav, nasprotno, ko mu rečem, da mi nekaj ne paše se z mano ni želel pogovarjat, dvigovat telefona…po cel teden. Ker sem bolj potpežljive sorte sem tak odnos trpela, torej zadnja dva meseca. Vedno isto, tri dni sma si bila dobra, potem se je zopet nekaj namulil in me dal na ignor. 2 tedna nazaj sma torej imela zopet kreganje, on se je zaprl vase, jaz sem želela, da stvari rešima, on me je ignoriral. Tak ignorantski odnos mi je seveda zbil voljo in zato se nisma slišala teden dni. Na fb sem spremenila status, torej da sem v razmerju, vezo je potrdil prijatelj, ki ga on ne pozna, zelo simpatičen….in bivši v zrak, da kako sem lahko kaj takega nardila, da me je on imela rad, da nisem bila iskrena, ker sem se kao tak hitro vezala. Na to sem odgovorila samo, da je imel svojo možnost, da pa ni želel rešit razmerja in da sem pač šla z svojim življenjem naprej ker ga ne mislim čakat da razreši stvari ki ga morijo. Čisto diplomatsko sem mu zaželela še vso srečo v ljubezni in se mu zahvalila za lepe trenutke:)
Vendar ne razumem kako so moški taki loleki, ko je imel možnost me ni šmirglal zdaj pa bi iz kože skočil, ker misli da sem srečna z drugim. Meni, odkrito povedano, se smeji ker sem bila zatrapana v njega in ker me je to njegovo ignoriranje kar prizadelo. Mogoče sem res otročje izpeljal to vse skupaj ampak dobil je pa lekcijo.
Jaz sem jo vsekakor dobila ja. Glede njega pa tako: da me ni imel dovolj rad mi je jasno…ampak on je tudi drugače tak tip, ki se zapira vse, in to njegovo ignororanje je v zadnjih 5-ih letih začutila vsaka ženska, s katero se je zapletel, mesec, dva, potem pa muljenje ob vsaki napaki. Poznam kar nekaj njegovih bivših, vedela sem že prej kako je z njimi končal, naivno sem pač mislila, da bo pri meni drugače:) Po moje mu pa njegova reakcija ob tem, da misli, da sem z drugim, pokaže da mu čisto vseeno le ni in da je pač tak karakter…..tudi sam mi je rekel, da mi ni mogel pokazat čustev ker so pač doma vsi taki. Kakorkoli, meni je všeč, da ga muči ta moja veza, ne glede na razlog:)
No to je bilo vsekakor lekcija zate, da ne boš več mislila da se da moške spremeniti (če sami tega nočejo) – in da bo le pri tebi drugačen…
To je klasična ženska naivnost, ki si se je zdaj lahko znebila.
Po drugi strani pa tudi niso vsi moški takšni zadrteži, ki ne znajo govorit in se kar nekaj kujajo.
Forum je zaprt za komentiranje.