Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ah, te balkonske ograje

Ah, te balkonske ograje

Se strinjam, da vsaka ograja ne paše na vsako hišo in v vsako slovensko vas. Vendar si zgoraj napisala, da lesena ograja ne paše v nobeno slovensko vas, kar se pa ne strinjam. Mogoče pa je ta, ki se zanima za ograje iz Gorenjske, saj ni povedala od kod je, ali pa ima morda leseno hišo. Zato ne moreš kar v napad, preden se ne prepričaš o čem je govora.

boš pa morala pokazati, kje sem napisala,

da boš ti uničila slovensko krajino (in še, o katerem linku govoriš?).

popolnoma brez predsodkov sem glede tebe,
ja, imam pa predsodke do bauhavsovih in podobnih ograj na metre.

Okej, saj ni važno, ampak v Bauhausu prodajajo letvice različnih mer, dolžin, oblik + stebre in iz tega potem izdelaš identično ograjo, ki bi te recimo pri mizarju prišla ohohohoho denarja. Na metre ograje pa še nisem videla take, da bi mi bila všeč.

Navezala pa sem se na link zgoraj in sem mislila, da govoriš o tem.

že v redu!;))

ja, res je, če imaš okus, lahko iz takih polizdelkov ustvariš kaj bolj sprejemljivega kot za ohoho denarja.

pa manj je dostikrat več.;))

Ja, pri teh mizarjih me moti, da je vse tako zabito. Kot da bi hoteli prodati čimveč lesa.

ej tole pa ne bo res. primerjaj isto kvaliteto in stopnjo obdelave med seboj.

Les je zelo lep dokler je nov oziroma dokler ga pravilno vzdržuješ. Zdi se mi bolje INOX, ki se ga le očisti ene 2x na leto s čistilom, ki je namenjen za inox. Druga opcija so kovane balkonske ograje. https://kovastvo-rotar.si/kovani-izdelki/kovane-balkonske-ograje/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close