Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah ta ljubezen

Ah ta ljubezen

Pa imam vprašanje in pričakujem čim več odgovorov.
Se vam je mogoče že kdaj zgodilo, da ste opazili človeka, ki vam je v trenutku brez razloga spremenil življenje?
Mislim način da ste ga opazili nekje med množico drugih pa vas je enotavno zadelo, brez da bi z njim spregovorili besedo, mogoče samo pogled z očmi?
Ne vem…mene je..lahko bi se res reklo ljubezen na prvi pogled…enostavno me je takrat ko sem ga prvič zagledala zadela neka močna energija ki se je že več kot 4 leta ne morem spravit iz sebe.
Po kasnejšem poizvedovanju sem na žalost izvedela da ima punco in tako so šanse splavale po vodi ampak pozabit ga enostavno ne morem…v bistvo je vse to enostavno noro ker sem realen tip človeka in preden komu dovolim da vstopi v moje življenje je pogoj da ga prvo spoznam ..no pri njem to enostavno ni bilo tako.
Vse skupaj pa je nekako noro..in hkrati strašljivo…v telo se priplazi občutek kot da je ta oseba nekaj kar se zažira vate.
Mogoče se sliši noro ampak rada bi slišala vaše komentarje!

Ne, se mi je sam zdelo, da bi lahko bil tist pravi, pa da sem ga zagledala v množici ostalih, pa ker je tak grrrrrr ful seksi, pa privlačen, sem šla kr do njega, pa ga pozdravila, sje izgubit nisem mela kaj :))) In me je kr kmal minilo, sem pa izvedela, da sem jaz nejmu iskrica na prvi pogled, pa se mi niti slučajno ni zdelo sprva… Razen tega, da me je stalno fotografiral, nisem opazila kakega posebnega zanimanja. Na isti dan sem spoznala nekoga drugega, ki pa je prišel do mene, pa mi ni potegnlo, no in, pol kr naenkrat klik, in sva sedaj par :=) Zanimivo ne, kak se lahko stvari obrnejo?

Ja,zadelo me je prav tako kot tebe,vendar nikakor ni tako dolgo trajalo.Med nama ni bilo nikoli ničesar drugega,kot prijateljstvo.Hodila sva na Lj.grad,na kavo,kakšno popoldne na krajši izlet,…Dlje od tu,pa se nihče od naju ni upal-oba sva imela za seboj večletno polomijo.Kaj je danes?Ha,ha,ha!!!Maja sem bila jaz na njegovi poroki,septembra bo pa on na moji!
Srečna sem,da se je končalo tako,kot se je.Danes vem,da niti pod razno nisva za skupaj.

Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close