Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agresivni krik jeznih moških, ki za samskost krivijo ženske

Agresivni krik jeznih moških, ki za samskost krivijo ženske

Odgovor na objavo uporabnika
ljhćf, 26.08.2021 ob 09:43

Če podrobno preberete članek, ne gre toliko za to, da ti tipčki ne bi dobili žensk, ampak oni hočejo take, kot jih vidijo v reklamah in na TV. In potem so večno razočarani. In jezni na tiste moške, ki take ženske dobijo.

Ja, tudi jaz bi rekla, da gre večinoma za take. Ženskam očitajo, da se zanimajo za zgolj 10% (al kolk že) moških, medtem, ko so dejansko sami taki, da jih zanima 10% žensk.

Svet je itak poln razvajenih pezdet, ki mislijo da jim samo zato ker pač obstajajo nekaj pripada. Pa nima veze s spolom. Vsi nekaj hočejo, nihče noče nič naredit za tisto kar hočejo. Bi jim moralo kar prileteti v naročje. Potem pa to bolano mentaliteto razvajenčkov daš še na internet, kjer se hranijo z raznoraznimi zgodbicami in povezujejo in postajajo vedno bolj frustrirani ker jim je kao neka pravica vzeta, dodaj še veliko število sociopatov vmes….in dobiš skupine, ki pumpajo bolanost določenih osebkov. Večina na srečo samo bevska, ampak določen procent pa poči. In tako dobiš norce, ki mučijo, pobijajo…samo na podlagi spola recimo. Ker jim je cel spol kriv da nimajo kar hočejo. Nič drugače kot je pobijanje in sovraštvo na podlagi barve kože, spolne usmerjenosti, nacionalnosti, vere……to vsi iz istega izhajajo. Narcisi, ki si domišljajo da bi morali biti vsi kot oni in če niso so manjvredni in jim je treba to pokazat. Pezdetka pač. In je v porastu. Ker je izraz osebna odgovornost nekaj neznanega novim generacijam. Niso nikoli za nič krivi. V otroštvu so krivi sosedovi otroci ker jih ne marajo, v vrtcu vzgojiteljice, v šoli učiteljice, v službi šefi…..vsi so krivi, samo sami ne. Pripada jim vse, narediti za to jim ni treba nič. So čudoviti taki kot so.

ljhćf

26.08.2021. ob 09:43

Če podrobno preberete članek, ne gre toliko za to, da ti tipčki ne bi dobili žensk, ampak oni hočejo take, kot jih vidijo v reklamah in na TV. In potem so večno razočarani. In jezni na tiste moške, ki take ženske dobijo.

————————————————————————————————————-

Itak, torej ko je on pobil toliko ljudi, je samo izrazil svojo kulturo, kateri pripada!!!

In ne pozabimo, da so poleg moških šovinističnih svinj, največje šovinistične svinje tudi ženske, ki na polno podpirajo tako kulturo! 🙂

No, samo to se ne piše inceli, temveč imbecili. Je mal razlike.

soft, 26.08.2021 ob 11:09

E ja, lih včeraj so me v eni temi oblajali na ta račun, pa prav po nepotrebnem. Ne moreš dat vsakemu in prav je da ženske ne dajo nobenemu, razen “izbrancem”. Manj kot jih je, boljše za vse. Kaj oni mislijo, da jim pripada pa … njihov problem. Naj rešujejo to pri strokovnjakih 🙂

“SOFT”,

Ja SOFT ampak lej on je tudi hotu met samo izbranke, in ker jih ni dobil je pobiju ljudi(zunanji razlog). In ko bojo moški tudi iskali samo izbranke in ideale, a misliš, da ne bo zafustriranih žensk in se bo med miljoni ljudmi našla tudi kera, ki bo par ljudi zastrupila zaradi frustracij svoje neizpopolnjenosti v osebnem intimnem živlenju?

Danes v državah bližnjega vzhoda kjer so ženske nedosegljive, moški seksajo z kozami in ovcami. Pri nas je bilo enako 100 let nazaj, ko je bila spolnost prepovedana tudi med možem in ženo če se ni šlo za razmnoževanje. In so pol še veliko otroke zlorabljali in imeli incest med deružinskimi člani in na polno posiljevali ženske.

Torej, če po pravilih, ki jih ti zagovarjaš naj bojo ženske intimne le z izbranci bo 80% moških ostalo brez seksa. In veš kaj, to bi znalo celo delovati!!! Če bi moški seksali med sabo. Ker saj kot sem ugotovil večina moških je itak biseksualcev in sem zato vse geje poslal u pm in tudi družim se več ne z nobenim. Vsi moški s katerimi sem intimen so heteroseksualci, le prepričati jih je treba, da ni njihova heteroseksualnost 100%. Ko se sprostijo počnejo z tabo vse kar počnejo z žensko. V zadnjem desetletju sem bil praktično vsem tipom prvi moški v njijhovem živlenju in jih prepričal v to, da zdaj iščejo za intimnost tudi isti spol.

Tako, da ja SOFT družba kot jo ti zagovarjaš bi lahko delovala. A kaj ko soi isti tipi, ki so nestrpni do žensk so velikokrat nestrpni tudi do istospolno usmerjenih in sta te dve nestrpnosti povezane. (Sicer ti ne morem zagotoviti, da izbranci ne bojo bili tudi meni všeč in jih ne bom speljal na pot ljubezni do obeh spolov.)

Ampak kar je najhuje, da je ravno družba, ki je zagovarjala tradicionalne vredenote in to da je moški provider, medtem ko ženska skrbi za dom in otroke in ko moški nauči sina biti moški(je to da bi se sin privoščil biti homo, biseksualec nesprejemljivo) je ta družba, ki je ostale spolne usmerjenosti, ki niso heteroseksualne držala na obrobju in jih zatirala.

Torej ravno to je ta družba raznoilikih moško-ženskih vlog in družinskih vrdednot, ki so jo zagovarjali tako moški kot ženske, ki je ustvarjala moške, kot so te o katerih govorimo v tej temi in ženske izpostavljala, spolnemu nadlegovanju, posilstvom in nasilju. 🙂

kokoši, 26.08.2021 ob 11:53

“SOFT”,

Ja SOFT ampak lej on je tudi hotu met samo izbranke, in ker jih ni dobil je pobiju ljudi(zunanji razlog). In ko bojo moški tudi iskali samo izbranke in ideale, a misliš, da ne bo zafustriranih žensk in se bo med miljoni ljudmi našla tudi kera, ki bo par ljudi zastrupila zaradi frustracij svoje neizpopolnjenosti v osebnem intimnem živlenju?

Danes v državah bližnjega vzhoda kjer so ženske nedosegljive, moški seksajo z kozami in ovcami. Pri nas je bilo enako 100 let nazaj, ko je bila spolnost prepovedana tudi med možem in ženo če se ni šlo za razmnoževanje. In so pol še veliko otroke zlorabljali in imeli incest med deružinskimi člani in na polno posiljevali ženske.

Torej, če po pravilih, ki jih ti zagovarjaš naj bojo ženske intimne le z izbranci bo 80% moških ostalo brez seksa. In veš kaj, to bi znalo celo delovati!!! Če bi moški seksali med sabo. Ker saj kot sem ugotovil večina moških je itak biseksualcev in sem zato vse geje poslal u pm in tudi družim se več ne z nobenim. Vsi moški s katerimi sem intimen so heteroseksualci, le prepričati jih je treba, da ni njihova heteroseksualnost 100%. Ko se sprostijo počnejo z tabo vse kar počnejo z žensko. V zadnjem desetletju sem bil praktično vsem tipom prvi moški v njijhovem živlenju in jih prepričal v to, da zdaj iščejo za intimnost tudi isti spol.

Tako, da ja SOFT družba kot jo ti zagovarjaš bi lahko delovala. A kaj ko soi isti tipi, ki so nestrpni do žensk so velikokrat nestrpni tudi do istospolno usmerjenih in sta te dve nestrpnosti povezane. (Sicer ti ne morem zagotoviti, da izbranci ne bojo bili tudi meni všeč in jih ne bom speljal na pot ljubezni do obeh spolov.)

Ampak kar je najhuje, da je ravno družba, ki je zagovarjala tradicionalne vredenote in to da je moški provider, medtem ko ženska skrbi za dom in otroke in ko moški nauči sina biti moški(je to da bi se sin privoščil biti homo, biseksualec nesprejemljivo) je ta družba, ki je ostale spolne usmerjenosti, ki niso heteroseksualne držala na obrobju in jih zatirala.

Torej ravno to je ta družba raznoilikih moško-ženskih vlog in družinskih vrdednot, ki so jo zagovarjali tako moški kot ženske, ki je ustvarjala moške, kot so te o katerih govorimo v tej temi in ženske izpostavljala, spolnemu nadlegovanju, posilstvom in nasilju. 🙂

:-DDD hudo.

Mary nepr, 26.08.2021 ob 08:45

Zdej sem se spomnila na tistega dxy :))

Tudi jaz ??

Končno ena zabavna tema ;)))

Agresivni kriki jeznih podjetnikov, ki za svojo nekonkurenčnost krivijo davke.

Agresivni kriki Mary, skuhala sam odlicne cicirikine testenine z okusno zelenjavo, ampak moj moz pravi da on to ne bo jedel ker so zanic, cudnega okusa in hoce rizoto. Pa se vprasala sem ga ce skuham testenine, je rekel ja.

Bom jaz tud v casopisu.

Mary nepr, 26.08.2021 ob 12:35

Agresivni kriki Mary, skuhala sam odlicne cicirikine testenine z okusno zelenjavo, ampak moj moz pravi da on to ne bo jedel ker so zanic, cudnega okusa in hoce rizoto. Pa se vprasala sem ga ce skuham testenine, je rekel ja.

Bom jaz tud v casopisu.

Dokler sta v stripu ni panike.

wd40951, 26.08.2021 ob 12:54

Dokler sta v stripu ni panike.

Al pa na duplerci,… bolj ali manj diskretno prekrita z makaroni.

wd40951, 26.08.2021 ob 11:59

:-DDD hudo.

Hvala

Agresivni krik jeznih potrošnikov, ki trgovce krivijo za podražitve.

Ne Mary, ne narest tega. 🙁

Po stvareh, ki si jih tu gor napisala o svojmu zakonu in možu sklepam, da si si kar dobrega deca našla.

Skuhaj mu še rižotko. 🙂

Mary nepr

26.08.2021. ob 12:35

Bom jaz tud v casopisu.

——————————————————————————————–

Ne Mary, ne narest tega. 🙁

Po stvareh, ki si jih tu gor napisala o svojmu zakonu in možu sklepam, da si si kar dobrega deca našla.

Skuhaj mu še rižotko. 🙂

Problem, 26.08.2021 ob 07:40

https://www.rtvslo.si/svet/agresivni-krik-jeznih-moskih-ki-za-samskost-krivijo-zenske/591721

Problem pa tak. To da si iz UK, pomeni, da obvladaš angleško kar pomeni da imaš precej več možnosti pri ženskah na globalnem nivoju kot nek slovenček, ki mu je angleščina 3-tji jezik, za narečjem in slovenščino. Poleg tega živiš v državi, ki je znana po tem, da tam ne živijo ravno reveži. Če pri takšnih predispozicijah jamraš pol je pa res bolje, da ga imajo za po snegu risat.

replika neprijavljena, 26.08.2021 ob 08:52

momčilo, 26.08.2021 ob 07:47

ja in kdo drugi bi naj bil kriv za pomanjkanje spolnosti in samskost moških kot preklete babe, ki se fukajo samo za denar. Spet je denar glavni vzrok tega problema. Saj če imaš denar lahko fukaš koliko hočeš in kakšno lepotico hočeš. V ustavo bi bilo potrebno zapisat, da mora vsaka ženska dat fukat moškemu. Ne pa da so zaščitene kot morski kiti.

Ja, sem že nekajkrat naletela na incele, ki po najnovejšem trajbajo, da bi “zavrniti moškega moralo biti nezakonito”.  Ja, kar v ustavo bomo napisali, da

moraš biti deležen seksa, kadarkoli se ti sprdne.

Veš kaj, grem pa  raje v pržon :)))

Kaj se današnjim moškim plete po glavi, da ne moreš niti sledit več.

Ma tib morala v pržon ali pa v burko itak ker si tako grda da pouzročaš moškim psihične težave.

Agresivni kriki jeznih podjetnikov, ki za svojo nelikvidnost krivijo poslovno nestimulativno okolje.

To izhaja kar iz samega sovraštva do žensk. Poznam kar nekaj moških, ki prezirajo ženske, ki po njihovem mnenju ne izgledajo dobro. O takih ženskah se znajo zelo grdo izražati. Menijo, da so ženske na svetu samo zato, da rajcajo tipe. Sami seveda niso nič posebnega, razen seveda v svojim zelo zelo majhnih glavah. Za njimi se ne vijejo kolone lepotic, ki bi želele spati z njimi.

Očitno pa jim ni jasno, da si s takim pogledom na ženske sami zapirajo vrata do spolnosti in še česa drugega.

. https://youtu.be/QGRDvEM7vbM

Kaksno sovrastvo do zensk? Dejstvo je da je hudo z vami, se tezje je brez vas.

Ženske pa komot brez vas.

Ce verjames. Ne loznam tudi ene ne, da ne bi brez tica zdrzala deset dni. Pa tl sem veliko rekel. Se nune ne morejo brez luleka zvecer zaspat.

Dawn Of The Black Hearts, 26.08.2021 ob 14:01

Ma tib morala v pržon ali pa v burko itak ker si tako grda da pouzročaš moškim psihične težave.

Ne, ti si grd.

Znotraj in na zunaj. Grd ko smrt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close