Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agresivni krik jeznih moških, ki za samskost krivijo ženske

Agresivni krik jeznih moških, ki za samskost krivijo ženske

https://www.rtvslo.si/svet/agresivni-krik-jeznih-moskih-ki-za-samskost-krivijo-zenske/591721

ja in kdo drugi bi naj bil kriv za pomanjkanje spolnosti in samskost moških kot preklete babe, ki se fukajo samo za denar. Spet je denar glavni vzrok tega problema. Saj če imaš denar lahko fukaš koliko hočeš in kakšno lepotico hočeš. V ustavo bi bilo potrebno zapisat, da mora vsaka ženska dat fukat moškemu. Ne pa da so zaščitene kot morski kiti.

no ja saj to mon že leta in leta tolerira. Sem skoraj prepričana, da je tip, ki je pred leti ubil natakarico, tukaj gor pisal pod vzdevkom Matjasch.

Uhhh… na monu jih je koliko hočeš. Momčilo se je že pofočkal, potem seveda robi in mnogo drugih

Zdej sem se spomnila na tistega dxy :))

Odgovor na objavo uporabnika
momčilo, 26.08.2021 ob 07:47

ja in kdo drugi bi naj bil kriv za pomanjkanje spolnosti in samskost moških kot preklete babe, ki se fukajo samo za denar. Spet je denar glavni vzrok tega problema. Saj če imaš denar lahko fukaš koliko hočeš in kakšno lepotico hočeš. V ustavo bi bilo potrebno zapisat, da mora vsaka ženska dat fukat moškemu. Ne pa da so zaščitene kot morski kiti.

Ja, sem že nekajkrat naletela na incele, ki po najnovejšem trajbajo, da bi “zavrniti moškega moralo biti nezakonito”.  Ja, kar v ustavo bomo napisali, da

moraš biti deležen seksa, kadarkoli se ti sprdne.

Veš kaj, grem pa  raje v pržon :)))

Kaj se današnjim moškim plete po glavi, da ne moreš niti sledit več.

Še eno deljenje naroda. Bravo novičkarji…

Ne odobravam, nikakor. Se pa trudim, da jih ne podpihujem. Pač, rojeni pod nesrečno zvezdo. Ali pa niti ne, pa so samo zagrenjeni v želji, da bi bili pod najbolj srečno zvezdo.

Internet bi moral bit pod budnim očesom cenzure, moderatorjev, ki bi sproti kenslala vsako sovražno pisavo proti bilo komu. Ljudje so čisto ponoreli, posebej v tem času korone, sovražna retorila o superiornosti, perfektnosti enih in poniževanju drugih kar seka iz ekranov, od barve kože do izgleda.

Rtv mmc ima to dobro urjeno v političnih temah, kensla leve in desne in seveda nas ta srednje, ki smo najbolj realni ampak vseeno pač kej preveč kruto realnega napišemo o pacientu in s(d)s greznici..

Na to temo bi se dalo v nedogled debatirat. Ampak nima smisla. Zenske itak ne boste priznale, da zanemarjate svoje moske.

Agresivni krik jeznih delojemalcev, ki za slabe plače in delovne pogoje krivijo delodajalce.

Hadzija, 26.08.2021 ob 09:17

Na to temo bi se dalo v nedogled debatirat. Ampak nima smisla. Zenske itak ne boste priznale, da zanemarjate svoje moske.

Moški upajo da se ženske ne bodo spremenile, ženske pa upajo da bodo spremenile svoje moške.

Oboje je prazno.

Tole je pa ena velika žalost… in v resnici prava sramota za moški spol. Eno samo jamranje in krivljenje drugih… namesto da bi se vzeli v roke in postali takšni, da bi jim želeno (ženske) samo pad(a)lo v naročje.

Tisti, ki se tako doživljate…. NEHAJTE ŽE JAMRAT IN KAJ NAREDITE IZ SEBE!

rok-1, 26.08.2021 ob 09:28

Tole je pa ena velika žalost… in v resnici prava sramota za moški spol. Eno samo jamranje in krivljenje drugih… namesto da bi se vzeli v roke in postali takšni, da bi jim želeno (ženske) samo pad(a)lo v naročje.

Tisti, ki se tako doživljate…. NEHAJTE ŽE JAMRAT IN KAJ NAREDITE IZ SEBE!

Se strinjam s tabo Rok. Pa te bedarije, da jim kar pripadajo zenske in seks, mislim resno kaj je v njihovoh glavah narobe.?

Jaz poznam veliko takšnih žensk, ki rajši visijo po cele dneve v firmi, kot pa da so doma s svojo družino. Ko  pa je že doma, je pa tako zeloo zmatrana, da se jo bog usmili ali jo pa boli glava. Za naše potrebe jim pa dol visi.

Agresivni krik jeznih islamistov, ki za skorumpirane režime v svojih državah krivijo ZDA in NATO.

Tajanstveni dečko, 26.08.2021 ob 09:33

Jaz poznam veliko takšnih žensk, ki rajši visijo po cele dneve v firmi, kot pa da so doma s svojo družino. Ko  pa je že doma, je pa tako zeloo zmatrana, da se jo bog usmili ali jo pa boli glava. Za naše potrebe jim pa dol visi.

Vprašaj se zakaj?

Ha ha ha ha ha, a mamico je tud ubil?!! 🙂

No itak je zagotovo ona najbolj kriva, da je postal množični morilec.

Verjamem. A to ima razlog.

Lahko so se njihovi možje enostavno poročili z napačnimi ali gre pa za kaj drugega – a vedno je nek razlog.

ZAKAJ? Ma zaboli me kita. To je njihova osebna odločitev. Jaz s tem nimam več težav.

rok-1, 26.08.2021 ob 09:37

Verjamem. A to ima razlog.

Lahko so se njihovi možje enostavno poročili z napačnimi ali gre pa za kaj drugega – a vedno je nek razlog.

Tole zgoraj je dogovor na pisanje “tajanstvenega dečka”.

Berem tale post in se drzim za glavo (zgornjo). Slovenke, roko na srce. Vredne ste svojega denarja.

Agresivni krik jeznih vaščanov, ki za svoje rovte krivijo prebivalce mest.

Če podrobno preberete članek, ne gre toliko za to, da ti tipčki ne bi dobili žensk, ampak oni hočejo take, kot jih vidijo v reklamah in na TV. In potem so večno razočarani. In jezni na tiste moške, ki take ženske dobijo.

Jah, problem je ker se osredotočijo na pecanje bičic.

namesto da take izločijo v samem štartu in se posvetijo ženskam ter jih ljubijo jih spoštujejo itd itn… bi bil svet drugečen.

Ampak bičice privlačijo, grehe pa plačuje ves ženski rod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close