Najdi forum

agencija

Mogoče kdo pozna agencijo Gremtour – ali so vredu

Nikoli slišal !!!!!!!!!!!!!

Prepisano iz njihove strani:

GREMTOUR.SI je spletna turistična agencija BTI Agencija d.o.o. PE Ilirska Bistrica, Vilharjeva cesta 35, 6250 Ilirska Bistrica.

GREMTOUR.SI praviloma ne nastopa kot organizator potovanja, temveč v vlogi informatorja. V teh primerih podaja prejete informacije od organizatorja potovanja potniku in mu pomaga pri prijavi na potovanje. Pogoji prijave, plačila in morebitne odpovedi potovanja so v skladu z veljavnimi pogoji drugega organizatorja. Takšni programi so posebej označeni, ustrezna označba pa bo podana tudi na potrdilu o potovanju. Šteje se, da GREMTOUR.SI prodaja tovrstne aranžmaje v tujem imenu in za tuj račun. Morebitno reklamacijo ureja potnik z organizatorjem potovanja.

Hvala lepa, sem dobila isto ponudbo pri Sončku, pa še ful cenejša je

Ni mi tako znana ta agencija.Slišala sem pa že za njo. Najbolj zadovoljna sem bila z agencijo Sajko iz Slov. Bistrice pri Mariboru in v Mariboru imajo poslovalnico.Vse imajo vključeno v ceno, bogati programi in zelo prijazni vodiči. In tudi od drugod sem slišala pohvale za to agencijo.

Bodite mali pozorni, obstajajo TURISTIČNE AGENCIJE,ki izlete prodajajo in ORGANIZATORJI POTOVANJ, ki izlete “ustvarjajo”. Včasih so eno in drugo. Če se prijaviš v Kompasovi poslovalnici naprimer ni nujno da potuješ s Kompasom. Mislim, da tudi Sonček ni organizator počitnic v dosti primerih, temveč da prodaja aranžmaje Guleta…ne vem za keteri aranžma sprašuješ, če je čarter vmes je skoraj sigurno organizator drugi….ni pa to nič slabega.

Lordwalsowa turistična agencija se imenuje :

” zu fuss travel “

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close