Agencija Supra travel
Smo šli z njimi na božični izlet v Salzburg in v Budimpešto in pa lansko leto v Gardaland ( za noč čarovnic). Vse ok prevoz v redu, vodenje tudi v redu. na avtobusu pač tako kot je navada na takih izletih nekaj zgodovine, vodenje po mestu tudi korektno. Tudi sama sem bla skeptična glede cene ampak so v redu.
Še moja izkušnja.Razočarana nad agencijo. Pred nekaj leti prijavljena na večdnevni izlet. Nekaj dni pred načrtovanim odhodom izket odpovedan zaradi premajhne udeležbe. Od vplačanih 300 eurov, dobila vrnjenih samo 250 eurov. Prijavnine in zavarovanja ne vračajo, tudi če sami odpoveđo. To je sicer napisano v splošnih pogojih, menim pa da to ni pošteno do udeležencev, ki so se prijavili na izlete. Potem lahko razpišejo 100 izletov v mesecu, jih nekaj odpovejo in še vedno od tega nekaj zaslužijo. Od takrat ne potujem več z njimi.
Spoštovani – hvala za vaš komentar.
Agencije v Sloveniji vodnike najemamo med licenciranimi vodniki GZS. Za razliko od številnih večjih agencij, jih mi plačamo v roku 7-14 dni po opravljenem vodenju, pogosto pa še prej. Vsi naši vodniki so strokovni, so posamezne destinacije vodili že večkrat. S tistimi, ki se na podlagi anket potnikov niso izkazali, pa ne sodelujemo več.
Vse naše stranke imajo na večini izletov že v naprej znan hotel, ki ga tudi oglašujemo in je zapisan na spletni strani. Spremembe hotelov pa so redke, zelo redke.
Navedba cenjene stranke, da NE vračamo prijavnine, če agencija odpove izlet zaradi premalo prijav, ne drži. Prijavnina se vedno vrne – če je nebi, je to kraja; saj storitev ni bila opravljena in ni razloga, da se prijavnina zadrži.
V kolikor niste dobili povrnjene prijavnine, me nemudoma obvestite na pavle@supratravel.si, da osebno preverim stanje na vaši pogodbi.
Anonimno 9336, 25.11.2024 ob 12:00
če bo kakšna informacija bi bilo top
letos sem rezervirala Božično Azurno obalo pa da vidimo .
Hvala za prijavo in zaupanje.
Eden naših najbolj priljubljenih izletov in visoko ocenjenih izletov, vsako leto z nami na Azurno obalo potuje okoli 500 potnikov.
Anonimno 7942, 27.11.2024 ob 17:38
Zanič agencija in prevarantski šef, ki misli,da je nekaj. Povprašajte malo kakšna imajo uvajanja za vodnike. Vam bo slabo. Očitno pa se jim ful gre,da bi imeli boljše ime, drugač se Pavlek ne bi na forumu izpostavljal in se branil.
Hvala za vaše mnenje. Realnost je povsem drugačna.
Sedaj, v predbožičnem času, vodi za nas več kot 50 različnih vodnikov, ki so licencirani pri GZS. In ti isti vodniki nam vodenaj potrjujejo že od avgusta naprej – ker imamo bolj ali manj vse izlete zagotovljene, redno vse plačamo v roku 7-14 dni po storitvi. Vodniki dejansko komaj čakajo, da čim prej podpišejo pogodbe, ker imajo tako zagotovljena vodenja in delo (ter tudi plačilo).
Na forumu se ne branim, ampak pojasnjujem. Z veseljem pojasnim še kakšno “zamegljeno resnico”.
Forum je zaprt za komentiranje.