Najdi forum

agencija raca

Mene zanima ali je že šel kdo ali posloval z to agencijo http://www.raca.si.
Rada bi mnenje ali je za zaupati, ker mi ni poznana.

Hvala

Sem že mislila, da nas nateguješ, ampak je res! 😉

Izkušenj žal nimam, nikoli slišala.

No a noben nič ne ve glede te agencije.

Ne včeraj sem zasledila na netu. Jaz kar vprašam , nikoli se ne hecam glede takih stvari.

Imam slabe izkušnje s to agencijo.Pri njih smo rezervirali apartma na Krku v Baški.Nakazali smo jim tudi akontacijo.Po enem tednu pa me je en moški iz agencije poklical,da žal ne moremo v ta apartma,ker je že zaseden.Ponudil nam je apartma v Punatu,vendar je bil malo dražji,pa tudi lokacija nam ni odgovarjala.Možakar je vztrajal,da je Punat boljši od Baške,čeprav pomoje sploh še ni bil tam.Potem smo vse skupaj odpovedali in šli čisto nekam drugam.Mene ta agencija ne vidi več.

Imam zelo slabe izkušnje z agencijo Raca. rezervirali smo izlet vendar nas je čez teden dni poklicala oseba ter rekla da je premalo mest in odpade. Pred tem pa smo morali plačati akontacijo, vendar te akontacije vem da nikoli ne bomo več videli. Povedali so mi da nikoli od mene niso dobili kakšnega trans. računa kamor bi mi lahko nakazali, čeprav sem jim ga že milijonkrat povedala, in mislim da so se takrat že delali malo norca. Ko sem enkrat poklicala dol se mi je oglasiv moški, ter mi na koncu že z povzdignjenim glasom rekev, kaj tako kompliciramo saj 16 evrov tako ali tako ni veliko, kar pa pomeni da vem da ga nikoli ne bomo več videli, ampak menim vsak evro je nekaj. Mislim da je to navadna potegavščina!!!!

večkrat že preko njih in je vse štimalo. Četudi ni bilo možno kar smo želeli so našli primerno zamenjavo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close