Najdi forum

Agencija gulet

Prvega avgusta se odpravljam v Alanyo z agencijo gulet in me zanima , če je že kdo potoval z njimi in če je komu znan hotel Kleopatra Princess?

Hvala za odgovore.

Lani sem bil z njimi na Rodosu in je bilo vse OK!

Jaz sem bila letos z njimi na Mallorci in je bilo vse lepo organizirano.

Pred enim tednom bila na Kreti, vse OK, razen da smo na Brniku viseli 7 ur (!), ker ni bilo letala – madžarska letalska družba Sky Europa – in smo imeli prvi dan dopusta pokvarjen. Upam, da se to ne dogaja prav pogosto.

LP, M

Gulet je zakon za potovat v Turcijo! Lastnik je namrec Turek in ce kdo pozna svoje je to on 😉

Tudi jaz sem sel z njimi na kreto in smo imeli okrog 3-4 ure zamude, ker je imel skyeurope letalo zamudo pri poletu iz krete, tako da se je to se k nam preneslo. Tudi nazaj je bilo okrog uro in pol zamude. Vse ostalo je bilo ok, saj kaj veliko faliti ne morejo, da te spravijo do hotela in potem nazaj do letala ali pa tudi?

Imam pa se drug problem, da vecjega kovcka prtljage ni bilo na kreto (kompletno vsa prtljaga od punce in skupna kozmetika), tako da sem imel tudi zaradi tega deloma pokvarjen dopust, ker ze tako sovrazim hoditi po trgovinah s punco za njene cunje, zdaj pa sem se na dopustu cas zgubljal s tem. 🙁

Na sreco se je kovcek nasel, vmes je sel po pomoti na dopust v Tivat in sva ga potem danes po koncanem dopustu spet na brniku lahko doma samo nazaj odpakirala.

Zaradi tega zelim vsekakor dobiti kaksno odskodnino. Baje je odgovornost na letalski druzbi. Ker je prevoznik skyeurope se nisem cisto pogruntal, ce sploh imajo kaj v sloveniji, ce ne bom pa probal preko guleta, za katere tudi ne vem, kaj sploh imajo v sloveniji. Ce kdo karkoli ve glede teh stvari glede odškodnin ali skyeurope ali gulet pri nas, mu bom zelo hvaležen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close