Agencija goHolidays – izkušnje
Mi smo šli decembra z njimi na Dunaj. Katastrofa od katastrofe kar se vodenja tiče.
Dva šoferja sta se pogovarjala zelo glasno in to po srbsko, pa nimam nič proti njihovemu jeziku, a vseeno ni bilo primerno. Vodička se je pogovarjala z njima, ves čas so se zelo naglas smejali, telefonirali tudi med vožnjo, komaj čakali na postanke, da so lahko kadili. Vodička je bila videti zanemarjena oz. nemarna pač, smrdela je itak po cigaretih že na daleč, na samo pot se sploh ni pripravila n nič pametnega ni imela za povedati.
Tja so nas pripeljali, odložili in potem odpeljali nazaj.
Kar se nizke cene oz. cene s popusti tiče pa je zmeraj treba prišteti še rezervacijo 10-15€ na osebo (!!!)
Doplačilo, če te poberejo med potjo (halo???).
Če bi jih le prej preverili. 🙁
Mi smo šli z njimi v Verono, napakirani v bus kot sardine, pred mojimi koleni 3cm prostora do sedeža spredaj. Ne vem kako so višji-širši sedeli. V busu je bilo sigurno enih 54 ljudi.
Vozijo te okrog jezera Garda, ne vidiš nič, sediš in se voziš, prideš v eno brezvezno vas kjer nimaš kaj videt Torri del nekaj, vodička trosi neumnosti in nepomembne informacije celo pot. V Sirmione smo prišli šele popoldne potem skoraj ni bilo časa za ogled, v Verono pa zelo pozno popoldne (ko si lačen in sit vsega), za svoje oglede ni več časa saj ti dajo samo še dobro uro. Obup od obupa. V ceni nimaš zajetega enega ogleda, ne pokažejo ti niti znotraj nič (vse ni plačljivo tako da bi ti lahko).
Izlet smo čisto slučajno videli na Kuponku, kjer ponavadi ne kupujemo tega…Piše da ni skritih dodatnih plačil a že takoj plačaš cca 10€ zraven dodatno prijavnine. Za ogled Smirnione piše 9€, ko prideš tja je 10€….
Če veste kaj pomeni KVALITETA se raje izogibajte te agencije.
Forum je zaprt za komentiranje.