Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice agencija aviatic – groza!

agencija aviatic – groza!

Pozdravljeni!

Septembra potujem v ZDA in seveda kot vsi iscem najbolj ugodne variante, tako letalskih kart kakor rent-a-carjev. Povsod kamor sem poklicala, se predstavila z imenom in priimkom, so bili prijazni in vsi so si vzeli cas in pogledali variante, edino pri agenciji AVIATIC iz Smartinske mi je gospa po telefonu rekla: citiram : “DEJTE POKLICAT CEZ 3 URE, KER IMAM ZDELE VELIKO BOLJ PAMETNEGA DELA KOT SE Z VAMI UKVARJAT KLE ZARADI ENE REZERVACIJE. SICER PA IMATE NE NETU, POGLEJTE TJA!” ko se povedala da jim stran ne dela, da mi napise error on page, mi je rekla da ne znam operirat z net stranmi da jih moram refresat. Seveda sem probala vse mozno ampak net stran jim se zdaj ne dela… V glavnem sem bila prav razocarana nad prijaznostjo!

No nazadnje, glede na to da nism studentka, oz sem starjesa od 26 let, sem najboljs ugodno varianto dobila pri POPAIR-u, pa prijazni so bili. Tako da sem tudi ren-a-car tam dobila definitivno najceneje in sem vse vzela tam.

Pohvale pa tudi STA, ki ima ugodne stvari, ampak zal vecinoma za studente….

Vsem lepa potovanja in cimmanj slabih izkusenj, tako v sloveniji kakor v tujini!

Srecno

Super da si opisala svojo izkušnjo.
Uam da bodo zdaj imeli kako stranko manj s takim odnosom!!

Jaz sem klicala na 4 agencije . Najprej na eno sem rezervirala vse zmenjeno potem me pa kliče nazaj čez nekaj časa in reče da ni nič frej a prej je vse ok blo. Potem na drugo rezervitam 1000 preverim zaradi prejšne izkušne vse štima jeeeeeee gremo. In ne pa ne nevem kako ampak kliče da ni več dveh sob sam ena je pa kr neki da je nejna kolegica (od une tam v agenciji ) vzela našo sobo. In tako ko smo že vsi prestavli dopuste ker hodmo na šiht so nas že dvakrat skenslal nato prestavmo dopust in kaj je blo kličemo rezerviramo ona kliče nazaj poln avijon ( vprašala sem vse soba , če je frej avijon vse težila sem da sem šla sama sebi na živce vse je štimal še klicala je druge vse smo previrli ………………….)
se razjezimo in gremo v Egipt ( bilo najbol primirno ker smo imeli samon ta termin še frej zaradi dopustov, ker smo jih morali prestavljati zaradi agencij ki so nam obljublajli da je frej ) začuda končno rezervirali in odšli. Sicer smo imeli incident na letalu 3 urno zamudo ampak ok bilo je super čeprav je kazal da ne gremo nikamor.

Ne vem ali se to dogaja tudi drugim ali samo nam?!

ja, res je, midva s kolegom bi bila kmalu ob dopust, če ne bi sama vztrajala in raziskovala, kam je šla pošta, ki jo je nemška agencija poslala na aviatic, ampak očitno so res blesavi …..

Hm, zanimivo…

Jaz sem dvakrat kupil letalske karte pri njih in je bilo vse ok. Še več, daleč najugodnejše ponudbe sem pri njih dobil, pa vse so zrihtali brez problemov…

LP.

Ojla.

Tudi jst sem lani in predlani kupil letassko karto pri njih. Glede na to da sem bil pozen so mi najdli zelo ugodne cene in povezave.
Očitno imaš lahko pri njih srečo ali smolo.

Lp

Andrej

Preko e maila sem poslal prošnjo za letalsko karto, vendar odgovora nisem nikoli dobil. Kar se mi pri nobene drugi agenciji do sedaj ni zgodilo.

Men se je pa to zgodilo pri STA. Celo še huje.
Najprej sem jim telefoniral in povedal željo za let. Na njihovo željo sem jim dal email, da mi bodo poslali.
Ker ni blo nič sem šel osebno tja in ena punca se je 15 min matrala in iskala let (pohvalno), pol pa je rekla da ji da email, da bo popoldne še poiskala in sporočila. Pa spet čist brez glasu od njih.
Pol sem šel pa na Aviatic in so mi najdli, glede na specifičen let, zelo ugodno varjatno.
Je pa res da pa eni zelo hvalijo STA.
Pač je tako kot narajmaš, lahko imaš full srečo ali pa full smolo.

Lp

Andrej

Jaz sem imel tudi zelo slabe izkusnje z STA po telefonu, ker se posvetijo strankam, ki so tam fizicno prisotne. Sem ji povedal, da se mi mudi, ker se moram takoj odlociti in da nej mi prosim cimprej pogleda. Zanimalo me je samo koliko bi prisla karta pri njih z moznostjo menjave datuma (ker za navadno karto ni bilo to mogoce in bi raje vzel studentsko). Rekla je da nej jo poklicem cez 15 min, takrat je bilo se dodatnih 15 min,…. in to za ponudbo tocno dolocene letalske druzbe, nobenega iskanja boljse ponudbe. Kakorkoli tisti dan nisem izvedel.
Da ne govorim, da imajo delovne ure zlo skopo odmerjene.

Vidim da je danes vse je odvisno od sreče, enkrat super drugič slabo. Vedno ne mora vse uspet ( saj men ne pa čeprav bi mogl ; optimist?????Hahaha).

Jaz pa imam znimi zelo dobre izkušnje so zelo prijazni in ustrežljivi, je pa res da vedno kličem in zahtevam isto osebo.

meni osebno je najbolj pri srcu agencija BOOKINGPOINT.NET[/url] iz Ljubljane, kjer imajo zares ugodne cene in odličen servis.

Vsaj jaz sem imela z njimi zelo lepo izkušnjo. Priporočam.

Lani sem kupil karte za potovanje v USA.
Ponudili so mi najugodnejšo ponudbo.
Prej sem seveda iskal po internetu po raznih iskalnikih kart, kjer je bila najnižja cena 450€ povprečna 700€ in draga… Klical sem na Aviatic, ker sem jih poznal že od prej, kjer so mi poiskali karto za 380€ (AirFrance s prestopom v Parizu).

Tale naslov je čisto pretiran in je verjetno posledica slabega dneva, ker včasih je res kriza z rezervacijami, ker jih lovijo na klik.

Aviatic predvsem za letalske karte priporočam vsem.

L. p.
Jaka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close