Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek After party

After party

Ker se bliža novo leto, za novo leto pa vsi vemo, kaj se dogaja, bi vas rad vse skupaj opozoril, da glejte kolk boste pili….. da se ne zgodi kaj takšnega……… ( oz. če imate kakšnega prijatelja, ki ne ve, kje so njegove meje… vzemte s sabo fotoaparat!) :))))

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/day_after_party/

LP

Remedy

P.S.: ste sigurno vsi mislili, da bom že spet s čem moril, a? 🙂

Hudooo!

:))

P.S.Hm, nisem te zasledila na slikah… :o)

Za tvoj prvi komentar: ja, to sem hotel jaz naredit…… link…. :))) pa ne znam :))….. kaj pa morm ob teksu napisat?

Za tvoj drugi komentar: se dobr skrivam :))) na začetku žurke vsem poberem fotoaparate, da se slučajno kaj takšnega nebi zgodilo :)))

Si predstavljaš sebe, da bi te slikali, tko kot so tisto tamalo… brez hlač :)mislim…… brez vsega!!!:))) Al pa tisto na mizi – samo v gatah………. pa ej…. če bi mene tko slikali, pol bi se verjetn pogreznu v zemljo!!!! :)))

ajdi, LP

Remedy

tako link postane aktiven…..

hi hi hi še dobr ,da ne pijem ,se pa zdaj pazim ,ko grem v solari vedno pogledam ,če je kdo pod ali nad mano :))) lp **

ok, hvala za :))))

za solarij sem pa slišal, da nastavljajo kamere…… in to tiste ta majhne. Da jih človek sploh ne opazi :)))) pol pa na netu raznim vojerjem prodajajo te posnetke…. :)) tko da: če se boš kdaj na netu opazila, ne bodi preveč šokirana :)))))

LP

Remedy

vsako tele ma svoje vesele

še dobr ,da mam ,kaj za pokazat hi hi hi lp***

kaj za pokazat?

A tole leti na mene, al na slike??:))

LP

Remedy

Remedy hvala da si me spomnu zakaj se izogibam takih “zabav”. Vecina slik je bolj al manj bolanih (izjemoma je ksna zabavna vmes). Ce se je pa kdo res ful zabavu ob tem in se mu je zdel vse to res ful smesn…. pol bi ga pa rada vidla na ksni taki fotki, kjer lezi na trebuhu, slecen, s palco u riti, okol njega pa “prjatli”.

🙂

maš prav….. ampak moj namen ni bil rečt: Narod, zdej pa počnite to, ker je fajn; ampak opozorit, kake bedarije folk počne…….

moraš pa priznat, da jih je ene pa zelo izvirnih!!! ok….. tiste nage, pa pokozlane ne štejem zraven….. 🙂

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close