After party
Ker se bliža novo leto, za novo leto pa vsi vemo, kaj se dogaja, bi vas rad vse skupaj opozoril, da glejte kolk boste pili….. da se ne zgodi kaj takšnega……… ( oz. če imate kakšnega prijatelja, ki ne ve, kje so njegove meje… vzemte s sabo fotoaparat!) :))))
http://unix.rulez.org/~calver/pictures/day_after_party/
LP
Remedy
P.S.: ste sigurno vsi mislili, da bom že spet s čem moril, a? 🙂
Za tvoj prvi komentar: ja, to sem hotel jaz naredit…… link…. :))) pa ne znam :))….. kaj pa morm ob teksu napisat?
Za tvoj drugi komentar: se dobr skrivam :))) na začetku žurke vsem poberem fotoaparate, da se slučajno kaj takšnega nebi zgodilo :)))
Si predstavljaš sebe, da bi te slikali, tko kot so tisto tamalo… brez hlač :)mislim…… brez vsega!!!:))) Al pa tisto na mizi – samo v gatah………. pa ej…. če bi mene tko slikali, pol bi se verjetn pogreznu v zemljo!!!! :)))
ajdi, LP
Remedy
Remedy hvala da si me spomnu zakaj se izogibam takih “zabav”. Vecina slik je bolj al manj bolanih (izjemoma je ksna zabavna vmes). Ce se je pa kdo res ful zabavu ob tem in se mu je zdel vse to res ful smesn…. pol bi ga pa rada vidla na ksni taki fotki, kjer lezi na trebuhu, slecen, s palco u riti, okol njega pa “prjatli”.
Forum je zaprt za komentiranje.