Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Afrika:Kenija, Tanzanija, Uganda

Afrika:Kenija, Tanzanija, Uganda

Prvič se odpravljam na potovanje po Afriki jan-feb. za en mesec.Prosim, če se mi lahko kdo javi, ki je že potoval po teh državah in mi kaj več napiše kam vse lahko grem za en mesec, pa še glede cepljen, denarja…
Hvala in upam, da se mi čimprej kdo javi na moj mail.
svrko@volja.net

Lp,
Špela

Cepila naj bi se za hepatitis A in rumeno mrzlico. Proti malariji se lahko zaščitiš s tabletami. Pokliči na zavod za zdravstvno varstvo in tam boš lahko vse uredila.
Slišala pa sem, da so cepiš lahko tudi v Novi Gorici (ali Stari??) in tam naj bi bilo ceneje. To bi se morala posebaj pozanimati.
Malarija ni nedolžna, vsekakro vzemi repelente in tudi mreža proti komarjem pride zelo prav. Marsikdaj so tiste v sobi raztrgane. Seveda pa je to odvisno tudi od tega kako potuješ, kaj si privoščiš.
Čez dober teden se tudi jaz odpravljam v Kenijo – za boge tri tedne. Par mesecev nazaj pa sem bila v Tanzaniji. Po drugih afriških državah sem tudi potovala že prej. V Ugandi nisem bila nikoli, mislim pa da mora biti zanimiva.
Lahko se oglasiš s kakim vprašanjem.

Lepo potuj,
– Pika

Pobrskaj tudi malo po teh straneh

http://www.travel.over.net/forum/read.php?f=26&i=1249&t=1214

Pika najlepša hvala, da si se mi oglasila.Marsikaj bi te še rada vprašala in kar mudi se mi.Ti potuješ sama ???Kdaj pa si bila nazadnje v Tanzaniji??
ali je možno, da ti pišem kar na tvoj osebni mail oz. ti meni na: svrko@volja.net, saj imam kar veliko vprašanj.
Hvala in upam, da mi še daš čim več napotkov, pa še glede cepljenj bi te rada kaj vprašala.Katere safarije si šla pogledat, kakšne so cene, voda…
Hvala in prosim javi se mi še kaj,
Špela

Pika, kam vse pa greš v keniji???Pa kje vse po afriki si že bila???Prosim javi se mi še, saj res prvič potujem po afriki in mi ni kaj dosti še jasno.Za mamo je le potovanje letos po Kubi in lani po Tajski in Kambodži, to je vse kar se tiče potovanja izven Evrope.
Čakam, da mi pišeš in da kaj več rečeva.
Hvala in lep dan,
Špela

Kdaj točno pa potuješ in kje, ter za koliko si kupila karte????

jah, mene tud zanima neki s tole afriko – a je varno potovat sam… ker jaz mam tud neke sanje za afriko, ampak ne vem če si upam iti sama (potovala sem že dosti sama po evropi, ampak mislm da se tole ne more glih primerjat:)… bi bil dobrodošel kak nasvet tudi zame….
hvala hvala

Barbs upam,da nama bo kdo kaj napisal.Jaz ne potujem sama, si kar ne bi upala…
Za vakršen odgovor , nasvet najlepša hvala,
Špela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close