Afrika
Zdravo!
Kar se Afrike tice mislem da ni nikjer prov drago, razen ce si privoscis safari, rafting ali kaksne podobne aktivnosti. Glede spanja in hrane bosta pa pocen skozi prisla. Ob morju lahko tako ali tako kupis od ribicev kaksen ribe ali jih lovis sam, v notranjosti bosta pa jedla kasno poletno fizol, araside… ce seveda hoceta poceni hrano. Imas pa povosd trznice tako da banane in podobno sadnje se da vedno dobit!
Uganda, Bocvana, Tanzanija, Malavi, Madagaskar, Zambija, Zimbabve, Mozambik bi znale bit zelo zanimive pa še se najdejo. Zahodni del pa bolj malo poznam oz. ga še ne 🙂
lp, Andrej
kljub vsemu dvomim da je afrika tako divje poceni, kot je napisal andrej, ap tudi tako enostavno ni. Spanje sploh ni poceni, predvsem pa bodita pripravljena na plačevanje raznih pdokupnin, ki v vsoti ne bodo zanemarljive. tam (generaliziram, so tudi izjeme) moraš podkupiti carinike, policiste,… za vsako stvar.
midva se trenutno pripravljava na alžir, niger,mali in ta del, za katerega pravijo da ni najdražji, greva s svojim prevozom za 3 tedne ali mesec.
lp
bv
Zdravo!
Ja jest sm prisel poceni skozi. Za letalsko karto sm dal 170.000sit, v afriki pa sem bil 2 meseca. Tko da me je vse skp prislo 340.000sit (170.000sit za spanje, hrano, safari…). Seboj sem imel mali sotor, tako da sem spal pri domacinih ali kar na divje…
Glede podkupnin se je dogajal kr velik tega samo sm se zmeraj drugace menu in znajdu. Samo znat je treba… 🙂
lp, Andrej
Forum je zaprt za komentiranje.