Afrika-frizura-kitke
Bila sem v Afriki-konkretno v Keniji- domorodke so mi naredile odlicno frizuro; tako na pogled, kot tudi za vzdrzevanje. Namrec mojim lasem so dodale umetne ze pri lasiscu in jih spletale z mojimi vred in ko so se moji koncali, so umetne spletale naprej. Tako sem imela lase dolge do sredine hrbta(moje so pol krajse).Res dobro! Zdaj pa me zanima, ali je se kdo-katera imel-a tako frizuro in kje si jo je “pridobil”?
Imel sem tako frizuro… v Gani, sicer samo par dni, ker me je potem preveč bolelo lasišče. Slike si lahko pogledaš na:
http://carli.dynu.com/~carli/photos/Ghana/index.html
Slike s frizuro so pod index 8!
Alen.
Joj, ampak ta tvoja frizura me pa spominja(upam, da ne zameris-vsaj na sliki tako zgleda), kot bi imel na glavi ene gosence. Moja je bila boljsa, ha, ha-samo ti ne morem poslati slike. In kako je bilo v Gani? Kako to, da si se odlocil iti tja? Je tam kaj zanimivega, razen da je verjetno revscine v izobilju.
No, ja saj res tako zgleda…. sam je pa bilo v redu mal za spremembo. Tudi gosence na glavi so moda… 🙂
Tja sem pa šel zato ker sem v švici kjer sem delal diplomo imel sodelavca rojenga v Gani ki pa že 15 let dela v Švici in me je povabil malo na obisk. In ker sem že bil ravno v afriki sem se še pri njemu oglasil ko je bil na počitnicah.
Drugače pa Gana nima nič znamenitosti razen deževnega gozda. REvščina je pa obupna. Je pa nora država če želiš spoznati pravi afriši duh in če želiš doživeti afriko. Men je bilo ful dobro, sicer ne tko kot pred tem Namibija in za tem Iran, sam pa vseen vredno obiska – samo zaradi doživetja takšnega sveta!
A
Jaz sem v glavnem preštudirala celo tvojo foto-galerijo in vidim, da znaš uživat 🙂
Od vsega me seveda najbolj impresionira to, da si diplomiral iz strojništva (ko vidim tiste kable, žice, povezave in si predstavljam, da so ljudje, ki to razumejo…:-))
Uživaj še naprej!
P.S.: Tvoja frizura je pa bila res taka, kot da imaš na glavi ene tak fajn rejene Wurme…zanimivo, zanimivo…
Znam uživat? Po 5 letih in pol študija ko si čez leto ne moreš privoščiti mesec prosto tko ko recimo na FDVju si pa menda lahko 3 mesece vzemem prosto in naredim tisto kar delam najraje. Morm reč da me je zadnji dve leti tako gnalo v tujin potovat, da sem res delal ful neumnosti vseepovsod in joh ovekovečil z slikami. Konec koncev človek mora nekaj delat. 🙂
Glede strojništva pa takole. Ko sem prišel tja tudi nisem vedel za kaj je kaj. Ko pa malo spremljaš stvari in posušaš pa ti je ke kmalu jasno kam in zakaj kateri kabel vodi. Glede diplome pa…… mi še ni bilo dovolj…..
🙂
A.
O.k., o.k., ne se tako obešat na besede oz. besedne zveze, tvoj odg.zveni, kot da sem ti lepe popotniške izkušnje očitala (pa temu ni tako), želela sem samo povedat (očitno moram bolj direktno),da je zanimiva foto galerija. Tudi se zavedam zahtevnosti področja študija, ki si ga izbral, težko pa komentiram primerjavo z FDVjem, ki si jo navedel, ker študija tam ne poznam (bodi dovolj o tem). Seveda ti čestitame tudi če ti samo diploma ni bila dovolj (komu pa je danes-niti delojemalcem, kaj šele delodajalcem?!). Kar se tiče strojništva, pa sem se mu še najbolj približala v tem, da sem se z enim “strojnikom” kak teden nazaj poročila :-), takim , ki mu tudi diploma ni bila dovolj (pa saj to sploh ni pomembno mar ne?!).
Lepe popotniške dni ti želim tudi v bodoče in seveda prostih trenutkov, da si boš lahko vse to privoščil.
Ela
Forum je zaprt za komentiranje.