Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice afrika december 2002

afrika december 2002

Decembra letos bi sla za 1 mesec v Afriko in iscem sopotnico, sopotnika ali kaksno kombinacijo tega. Nacrtujem vzpon na Kilimandzaro (zaenkrat se ne vem, kako se napise ), potep po afriskih vaseh, safari, silvestrovanje (ce se bo izslo) na Zanzibarju, pa se kaj vmes. Dobrodosli nasveti in resen sopotnik, lep pozdrav S

Lepi načrti, ni kaj!

Zanima me samo, ali bi ti to šla preko agencije ali kar tako in bi si potem v Afriki vse organizirala? In ali že veš koliko bi te to stalo?

Lep pozdrav!

Sla bi v lastni reziji, vendar pa ne cisto sama, zato iscem sopotnika. Do decembra je se kar nekaj casa za zbiranje informacij. Predvsem o vzponu se mislim malo bolj pozanimat prej, ostala pa racunam, da bo steklo samo na licu mesta. Tudi o ceni ne vem prav veliko, predvidevam pa, da bo glavni strosek letalo. Lep pozdrav in ce te zanima, se se oglasi S

Zivjo,
Tudi sam razmisljam o Afriki, vendar bi meni nekako bolj odgovarjala varianta od sredine decembra do sredine januarja.
Razmisljal sem tudi o Kilimandzaru, ce le ne bi bilo predrago,, drugace pa kr tako…kakor pač pride. Novo leto bi pa tudi sam želel preživeti nekje ob morju…mogoče tudi Zanzibar.

LP, M.

Zivjo, daj se mi prosim še enkrat oglasi na mail, ker je nekaj šlo k vragu in ga nisem dobil. Lahko poskusiš tudi na m.korosec@gov.si ali pa kr na mobi: 041608453

Hvala in LP, Matjaz

Kdaj tocno nameravate it??
Midva s fantom greva skoraj identicno turo.

Jaz osebno nimam kakšnih posebnih informacij. Lahko pa pogledaš na internetni page, ki sem ga delal za prijatelja, ko je potoval po Afriki.

Naslov je:
http://members.tripod.com/pomocafriki/

pa lepo se imej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close