Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice aeroflot izkusšnje

aeroflot izkusšnje

Kake izkzšnje imate z letalsko družbo aeroflot?
Kolk komplicirajo za višek prtljage?
Kaki so njihovi avioni?
Zamujajo kaj?

Lp

Na kratko:izogibaj se ga če je le mogoče,saj imaš toliko drugih letalskih družb,da pojdi rajši z njimi.Poznam jih dobro ko so še leteli v Ljubljano in sem imel dosti opravka z njimi kot uslužbenec letališča.

kaki problemi?
Kmalu odpotujem z aeroflotom na Tajsko in bi mi prišel prav kak nasvet, ce bo prislo do kakih problemov.
thx
LP

tudi sam letim z njimi v Indio..
upam, da bo vse OK.

Kar nekajkrat (mislim da 5x) sem letel z njimi. Če primerjam z Lufthanso, bi rekel, da so bolj prijazni.

lp

bv

Pricakuj enako (ali manj) kot si placal. Se pravi malo ali nic.Po rusko pac

Mam samo eno izkusnjo z Aeroflotom (pa veliko zgodb od ostalih ki so leteli z njimi) -> Dunaj – (Moskva)- Hong Kong. Za moj okus katastrofa brez primere, stari podrti Iljusini, zamude 9 ur na letu Hong-Kong – Moskva, brez velikih razlag oz. truda njihovega personela, pac cakaj, bo ko bo. Kljubtemu, da je bil avijon na pol prazen ti prevec prtljage zaracunajo za vsak kg (do sedaj samo Aerofolot in Adria) z vsemi ostalimi sem se uspel zmenit za visek nekaj kg. No, da nadaljujem, notranjost letela izrabljena in umazana, WC-ji po nekaj urah kot kje na kaksni vaski veselici, entertainment sistem je za njih znanstvena fantastika, osebje “hladno” nezainteresirano, kvaliteta uslug na krovu slaba, letalisce Sheremtyevo zelo sovjetsko, kot da niso iz tega stoletja ipd ipd.

V glavnem, jaz sem z njimi opravil za vse vecne case. Rajsi placam tudi 100 funtov vec in letim z normalno druzbo z normalnim customer servisom/supportom.

Pa srecno 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close