Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aerobika na dvd-ju

Aerobika na dvd-ju

Ali mogoče katera ve kje bi jo lahko kupila? Preiskala sem ogromno trgovin, a sem jo našla samo na videokasetah.

Hvala za pomoč,

Kaja

Na žalost ne
Kje pa si jo našla na videokaseti??
lp

V lokalni knjigarni.Reče se ji Body Shaping-ampak me moti, ker je ogromno vaj z sobnim kolesom,utežmi,metuljčom.Naprav pa ne nameravam kupovati,sem bolj za step.

Naj ti nekdo presname iz VHS na DVD (kakšen video studio).

kolk pa pride kaseta in kolk je dolga
lp

pa je ravno 1 uca od zadnega posta

V BIG BANG pojdi, imaš ciny crawford na videokaseti ali DDV-ju, pa še kaj, malo povprašaj. Ne potrebujše naprav.

Hvala ti,bom probala…

Kaja

Kaja si šla kej pogledat?
Si kaj pametnega našla???

LP

Oj,Maja…

Sem pregledala a na dvd-ju nisem našla nič kar bi prišlo v poštev (vse kar sem našla so bili dvd-ji na katerih je bila vadba na različnih naprav,to pa ne pride v poštev).Po nasvetu,ki sem ga dobila tu sem začela iskati aerobiko na videokasetah in v lokalni videoteki mi je lastnik PODARIL videokaseto Cindy Crawford.Pri vadbi bojda ne potrebuješ nobenih naprav.Kaseto sem v dar dobila danes in sedaj pridno vrtim telefon, da bi mi jo kdo presel na cd, pa zaenkrat še ni uspeha.
Ampak bom že…Skratka to je to
Pa ti? Si iskala kaj?

lp,
Kaja

Na Pšati imaš video studio, kjer ti presnamejo iz VHS na DVD.
LP

A res? Kje na Pšati? Kako se reče studiu?

Kaja

Video magic 01 56 26 277, dela pa, zdi se mi, po 17. uri. Če pridešiz Črnuč v šentjakobsko križišče, zaviješ levo, proti Domžalam. Mislim da je prva ulica na desno in na koncu levo 2. ali 3. hiša.

Ej,hvala Ti…bom probala se dogovorit.

Kaja

Jaz sem kupila Cindy na dvd-ju v big bangu, sam enkrat majo enkrat pa ne, mislim pa da obstaja tudi tae bo od tistega, ki je imel na dsf, tudi ne rabiš nič naprav.
Ali v tem studijo presnamejo tudi iz dvd-ja na dvd? Cena?

ZANIMIVA STRAN:

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close