Najdi forum

ADSL / ISDN telefon

Ali je res možno na ADSL telefonski liniji še vedno uporabljati ISDN telefonski aparat z neko prevezavo in če, kako? Ali je kdo že to usposobil?

jap tako je, pri nekaterih ponudnikih dobiš brezplačen vmesnik, drugje ga
moraš (kupiti/plačati), cena je pa nekje cca. 70 EUR

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

A mi lahko poveš kaj več, mogoče kje se to dobi in kako to montiram, ali lahko sama to montiram, ali je treba še kaj programirati…
Hvala, zlat si.

In preko katerega ponudnika dostopaš do adsl povezave ???

SIOL.

ja pokliči na tf. 080 1000 in pritisni tipko 3 za tech. pomoč

A se hecaš? Siol da naj kličem? Danes mi po dveh dneh od kar so priključili ADSL niti tel. linija ne dela, pa da bi jih še vprašala za tehnične stvari?!?!? Oprosti, ampak nimam zaupanja v te tehnike, ki hodijo naokrog in ki svetujejo, se mi včasih zdi, da bi jaz bolje uredila.

ah ja – SIOL NIMA vmesnika t.i.wud za ADSL telefonija in ISDN telefonski
aparat 🙂

Žal – ne gre, si pač kupiš npr. analogni brezžični telefon pa bo.

glede na to, da ti telefonija ne dela, pa pač malce pokliči k njim
in jih poprašaj po zdravju

Sem si kar sama pomagala, modem sem potegnila iz elektrike, pa zdaj dela. Saj ne, da ne bihotela kupit drugi tel. aparat, ampak mi teli analogni tel. aparati niso ravno všeč. ISDN tel. aparat je imel rdečo lučko, ki me je opozarjala na neodgovornej klic, pa zvonenje je bilo lepše, pa tudi sam ekran je za tiste, ki dobro vidijo. Da ne govorim o tem, da mi kliče številko, kot stara tel. številka, ko si vrtel krožno številčnico. Mene take stvari nervirajo. No ja, verjetno vsega pa tudi ne morem dobit;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close