Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Adios amigos

Adios amigos

Na žalost je imel Rasputin prav kot vedno :/

Enostavni bog odpre novo temo, kjer se poslavlja.
Čez par dni po njegovem slovesu odprem MON in kaj vidim? Vse teme polne enostavno ubogega.
Ja, Senza ima prav, enostavno ubogi. Tako kriči po pozornosti, da mora odpreti temo, kjer se poslavlja in ker se noben ne joka za njim, še naprej 24h na dan visi tu gor in piše v vsako temo.

[/quote]

Enostavno uBog, nismo vsi tako izobraženi kot si ti, ki se hodiš sprejahat na faks :).

[/quote]

Enostavno uBog, nismo vsi tako izobraženi kot si ti, ki se hodiš sprejahat na faks :).[/quote]

Ta forum postaja vse bolj “zona somraka”. :))

Saj je ze napisala, da je butasta, nezaposlena, nesolana. Kaj ces drugega pricakovat?

Čudovit nik imaš, točno tebe opisuje, sadni :).

kaj je zdej? a ni šel EB stran za vse večne čase?!

Ne, v vsaki temi se pojavlja. V tej recimo kot debilko in kot bogat besedni zaklad.

Čudovit nik imaš, točno tebe opisuje, sadni :).[/quote]
Sadni ti je tata, ki te je naredu, mastna kraca. Pejt raje osvajat tistega Jozeta. Se bosta poljubljala, kot v posebni soli za posebno inteligentne. Hahahahaha…

Zakaj nisi dokončala osnovne šole ? Te je bilo sram, ker si morala sedet na dveh stolih ? 🙂

Je, je. Ampak on si pač splošne pojme razlaga malo drugače od večine, zato se lahko vrne kadarkoli. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe sem imela za sošolca pa si mi bil vzor, ko si že 4. razred ponavljal.

Očitno je nekdo tako neizviren, da mora ravno moj nik uporabljat.

Popularna si postala, a ne? Pop star! Spehogunca 🙂

Kaj, ko si pa ti moj edini oboževalec.

Fantje, nič se prerivat, za vse bo dovolj. Imam pravo Postonjsko jamo spodaj 😛

Glej, ne bodi užaljen, ker sem te zavrnila. Prav otročje je, da zavrnitve ne preneseš in zato uporabljaš moj nik. Je res tako hudo, če te ženska zavrne, da se ti potem čisto strga in spremeniš celo spol?

Ježeš, spet se moram sama s sabo pogovarjat. Noben me ne šmirgla 🙁

Ti, ki kradeš nike, v čem je fora, da ljudem kradeš nike? Imaš razcepljeno osbenost ali pa te boli, ker te določena oseba ne mara?
Zadnjič si kradel nik EnostvnemuBogu, danes Debeli Starunklji, kaj res misliš, da smo tako neumni, da ne bi vedeli, da to počne en zafrustriran moški?

Starunklja, kaj ko bi se ti začela obnašat letom primerno ? Jaz da bi bil tvoj oče, bi te odložil pred zavetiščem za zapuščene živali.

En, moški tu gor, je pa očitno razcepljena osebnost. Malce je enstavno bog, malce je debilko, malce je starunklja.

Joj, še dobr, da mamo tebe, da mal nivo zrelosti dvigneš…

…not!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close