Accord dizel 2,2
Imam vprašanje za vse lastnike dizelskih avtomobilov.
Prvič v življenju imam avto z dizelskim motorjem.
Zaradi službenih potreb imam že 2 mesece Accorda dizla 2,2 s 140KM. Imam dolge relacije v Nemčijo. Avto sem kupil med drugim tudi zato, ker ima najtišji dizel od vseh, ki sem jih testiral in tudi brutalno zvezno pospešuje, kar mi je kot vozniku zelo pomembno, ker letno naredim 50.000 km. (Testiral sem tudi 407, A4, Laguno, Passata in Avensisa.)
Če ga vozim dlje časa po nemških avtocestah nad 190 km/h, mi poraba zraste nekje na 7,9 do 8,3 l/100km. Drugače, med normalnimi vožnjami po regionalnih cestah, je poraba okrog 4,4 do 5,1 litra in sem zelo zadovoljen.
Prosim torej za mnenje, če lahko dizelski motor pri maksimalnih obremenitvah (190-215km/h) popije nad 8 litrov? Sicer je baje Accordov dizel najboljši dizelski motor leta 2005 po nekih mednarodnih testiranjih.
Hvala za korektne odgovore.
Moje skromno mnenje je takšno:
Izvrstna odločitev, da si se odločil za nakup Hondinega dizla, izmed vseh naštetih je ta dizl najverjetneje najbolj moderen in dovršen, čeprav japončki ne skrivajo dejstva, da so ga malce prekopirali od evropejcev, glede porabe bi pa rekel, da je tvoja poraba čist realna. Sicer ne vozim Honde, ampak bi bil tudi jaz zadovoljen ( če ne navdušen ) nad porabo.
Marsikareti drugi dizl bi verjetno še več porabil goriva pri vožnji nad 190km/h.
lp
Evo, res sem presenečen!!!
Vozim Mazdo 6 in imam pri takih brzinah porabo najmanj 1 liter večjo.
Bodi srečen, če ti porabi okrog 8! Tudi jaz bom razmislil, kaj v prihodnje, kier se mi zdi zamalo, da so me na Mazdi pri porabi prodajalci malce nategnili…obljubljali so, da čez 7 litrov sploh ne morem priti!!!???
Povedan po domace: ne verjamem v tako porabo. Kos sem bil z enakim avtom nazadnje v nemciji, mi je potovalni racunalnik po dobrih 250 kilometrih s povprecno hitrostjo priblizno 185 km/h pokazal povprecno porabo malo cez 11 litrov … Po mestu pa okoli 9 ali 10 litrov, skupno povprecje malo cez 8 …
Da ne govorimo o tem, da je motor sicer tih, a v tem razeredu zdaj ze sodi med sibkejse …
Turbina man: tvoja poraba je cisto OK, pac ne vozis kot stara mama …
Ja z porabo bi se kar strinjal in je seveda normalno,da ti pokuri tam pri hitrosti kakšnih 8 litrov.Tudi tvoja trditev,da je to tih otiroma zelo tih diesel je na mestu imel sem možnost to preizkusiti.Tudi pri mojem avtu je tako,da poraba doseže okoli 8 litrov ali pa še kakšen deci čez če ga priganjam.Sam sicer ne vozim Honde vozim Mondea 2.2 TDCI z 155 hp vendar se takšne avtomobila kot ga voziš ti ne bi branil,Imaš dober in kvaliteten avtomobil z dobrim razmerjem med močjo in porabo zato kar veselo po gasu in izkoristi ga.
LP in srečno na cesti!
Moj A6 2.0 ma pri tej hitrosti 10 litrov, in jaz sem mislil da je to osupljivo. je pa res da nisem se naredil 10.000 km (zaenktrat sem na 5000), prodajalec pa mi je rekel da se bo motor sele takrat umiril, pa todi cez 3000 obratov ni dobro za motor v prvih 10.000 km.
Peljal sem tudi Accorda, ni se mi zdel tisji, je pa pospesil in bil boljsi ko sem bil dol z avtoceste. (za a6 sem se odlocil, ker je bil vecji, bolje lezal na cesti…) Med motorji bi vzel Accordovega.
Draga tricky (in japaneser), doslej em vozil 6 accorovsedanji tip,starih ne stejem), vse tri motorje, karavan in bencinar (razen 2,4 karavana). priznam, da se ne spomnim, (po accordu sem vozil prvec drugih avtov) akako je s trip compom, sicer si pa ob vsakem tankanju racunam porabo, ce je pa voznja zanimiva (recimo kaki hitri AC kilometri, ali pa dolga pot) pa se povprecno hitrost. Porabe pod 10 litrov pri hitrosti konstantno nad 190 pa tja do Vmax na uro se pac ne da pridelat … Ne z accordom, ne z pasattom, ne z BMW, skratka, ne bo slo … In skupna poraba za 2.0 dizla tud ne bo kaj nizja od recimo 7,5 … ce seveda ne vozis kot stara mama.
Ce ne verjames, lahko skocimo probat …
racman – poraba pri Accordu je res tako majhna – sicer ne vem, če si že slišal za Hondin VTEC sistem, zaradi česar je to možno??? Sama imam Accorda Executive, ki ima tudi potovalni računalnik in pri tej hitrosti je poraba do 9 litrov. Pri normalni vožnji pa mi porabi okrog 5 litrov, pa ne vozim kot stara mama.
Občasno pa vozim tudi BMW 530 dizla, pa ti povem, da kar se tiče porabe in navora, je Accord daleč spredaj.
Lej, zdajle sem sel pogledat povprecno porabo zanjih 80 oz 50 tisoc km na dva 2.0 dizla. Eden ma 8,2 drugi pa 7,6.
Poleg tega sems el pogledat za zadnjega accorda 2.2, ki sem ga vzil (kakih 1200 likometrov, po mestu in relacije). Poraba je bla 8.8 …
Pa ne vem, kaj vas ta poraba tolko boli. Dizel zre pri 200 na uro cez 10, bencinar skoraj 20 … Se vedno je dizel precej ugodnjesi …
In ne, ne izzivam. Cisto resno sems e pripravljen zapeljat po AC 200 na uro in pogledat porabo … Pripeljem tud kakega bencinca za primerjavo, ali pa kakega drugega dizla …
LOL Nina
ampak ti nimaš pojma o avtomobilih, oprost
DOHC: Double Overhead Cam Shaft – sistem dveh odmičnih gredi v glavi
VTEC: ne vem točno kaj kratica pomeni, njegov namen pa je prilagajanje časov odpiranja ventilov glede na vrtljaje motorja.
In ne nimajo vsi hondini dizl VTEC-a, povprašaj na hondo 😉
Večkrat sem zasledil že voje pametovanje Nina, bodi raje tiho o stvareh na katere se ne spoznaš. Tvoje poznavanje avtomobilov in njihove tehnike je na zelo nizkem nivoju, pa brez zamere.
@gas: nista primerljiva? Eden res bolj slabo (samo 115 konjev, ampak je vseeno 2.0 common rail turbodizel), drugi jih ima 140. Ampak za sodit porabo sta v tem primeru OK …
Nina27: BMW 320d ima 23 konjev vec in enak navor iz 2 deci manjse prostornine (pa recimo Toyotin 2.2 dizel D-CAT: 170 konjev, enako tih kot Accord, cistejsi izpuh …). Poraba je priblizno enaka. Ker avtomobila nista namenjena istemu tipu kupca, je debata o ceni in predvsem o dobju nesmislena. coord ima v primerjavi z BMW3 poden lego na cesti, pa to ni pomembno za tipak kupce, ki se odloci za Accorda. Kupoce BMW pa udobje manj zanima …
Mimogred: ko je 2.2 i-CTDI prisel na trg sem ga tudi sam mirno razglasil za najboljsi dizel tisti hip. Ampak po tem je tehnika napredovala …