Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek absolventski izlet

absolventski izlet

Ti si pa res polna informacij, hvala!:-) Na boat party sem najprej nameravala it, pol sem si premislila in verjetno ne bom šla. Kaj pa je bilo tako fajnega tam? Pa a nisi bila nič utrujena, ko si se praktično ves absolvent vozila?
Saj v apartmajih je posteljnina, a ne? Saj vem, da ful čudno sprašujem:-) Za večerjo pa fajn, komaj čakam, da začnem okušat grško hrano. Edino oliv ne jem, fuj:-) Pa še neki me zanima: po koliko nas je v apartmajih? Jaz imam sicer rezervirano dvoposteljno sobo pa me zanima koliko jih bo potem še zraven v celem apartmaju? Kuhinja pa tuši so ok drugače? Pa še tole: v primeru, da bom kdaj res ful utrujena od vsega in bi hotela spat, a se da al je preglasno v apartmajih? Ker če res ne bom nič spala dol, bo kriza:-) Ker enkrat sem šla na tak oddih že in je bilo do 6. zjutraj nemogoče spat, do 14. ure popoldan pa je bila prazna plaža, ker je folk spal. A zgleda to zdaj tud tako?;-)

Tako, zdaj še zadnje spakiram in šibam. Lepo se imej pa hvala vsem za info.!

In še enkrat: kondomov ne nesem zraven, ker jih ne rabim, res res res ne:-)

No, mi smo izvedeli komaj, ko smo prišli na Kreto, kje bomo. Mi smo bili v hotelu. V apartmaju je posoda in posteljnina, a sanjaj o tem, da boš imela čas kuhat. Saj hrana -posebej njihovi sendviči iz domačega belega kruha, pa girosi sploh niso dragi. Večerjo boste imeli v najbližjem hotelu. Mi smo hodili v en fancy hotel, hrana pa se meni ni zdela čist nič grška, ampak pač evropska. Z izleti vred bi si jaz kar vzela enih 300 eurov zraven, ker jest pa nekaj spit je treba vsak dan. Mi smo vode spili kot nori, ker je bilo par dni full vroče. Organizacija izletov je bolj jalova. Ne vidiš kaj dosti. Grški večer, pa beach party pa sta ziher fajn. Na boat party pa ni fajn it, ker je na ladjicah gužva za znoret.
To, da nimate kabin, ste naredile napako. Ker tuši na ladji so bolj tako, tako. Zvečer in ponoči je na palubi full mrzlo, pa še prtljage ne moreš pustit pod ključem. In je malo bedno cel rukzak s pasošem, denarjem in ta nujnimi stvarmi nosit s sabo zvečer v diskač na ladji. Kabino je super imet, da se lahko stuširaš in imaš prtljago pod ključem. A zdaj je prepozno.

Uživaj. Pa že zdaj se psihično pripravi na to, da ti bo ladja, ko boš šla nazaj, začela it že na živce, glede na to, da boš več dni preživela na ladji kot na kreti.

Hrana: razne paštete, siri, kruhki, itd. je fajn zraven vzet, pa seveda vodo. Hrana v restavraciji na ladji pa niti ni tako draga. Mi smo si privoščili en dan nekaj toplega, pa ni bilo panike. Ampak meni ni bilo škoda dat denarja za kak topel obrok. Pač na alkotu prišparaš denar.

Uživaj.

Ja, okusi so različni. Jaz bi ti priporočal it na grški večer in pa na Boat party.
Posteljnino ti ni treba nosit s sabo, vzemi pa spalko in pa armaflex za na ladjo. Pa takoj, še tisto minuto ko se boste vkrcali, si poišči kakšen primeren prostor za spat ga zasedi. najbolje kje spodaj pod kakšnimi stopnicami ali kaj podobnega, čim dlje od folka, ki bo hodil čez tebe, če se ne boš hitro pobrigala za plac. Bolje bi bilo vzeti kabino, ampak sedaj je kar je. Mogoče boš pa spoznala kakšnega luštnega tipčka s kabino, ki te bo vzel k sebi :-))))
Nakupi si sendviče in pa dosti pijače (predvsem alkoholne) za na ladjo.

Sobe na Kreti so različne, lahko si v hotelu s super samopostrežnim zajtrkom, ali pa v kakšnem zakotnem apartmeju brez zajtrka. In pa vse vmes. Večerja je ponavadi dobra, ti boš najbrž dobila bone, da boš jedla v kakšni drugi restavraciji – odvisno od hotela, kaj nudi in kakšne zmogljivosti ima.

če si vzela dvoposteljno sobo, jo boš tudi dobila, ali bodo sosedje tihi ali glasni, pa ne moremo predvidet. Je pač tako, da se žura ponoči in spi dopoldan. Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj.

vzem sabo ogromno kondomov, ker jih bos rabla….
SomeOne

Ne bo jih rabla. Ona je bolj adrenalinski tip…

Demie upam da boste ful užival!!!

Hahaha, ne verjamem, da je veliko takih, ki bi na nekajdnevni izlet v vročino vzeli s seboj sir in pašteto.

Pašteta potemni, čeprav ni odprta, pa še čisto tekoča postane. Sir pa je čisto pocast, pa ni pomembno, katero vrsto vzameš, skratka če ga imaš en dan na vročini, je zagotovo neužiten. Kruh – daj ga za en dan na vročino in poskusi jesti.

Mislim, da je ta dej nasveta precej neuporaben. Edino voda, to je pa res. Edina pijača, ki zdrži nekajdnevno vročino…

Zagotovo pa vzemi s seboj nekaj takratkega, mogoče brinovčka. Vedno prav pride, še posebej, ko te začne zvijat v spodnjem delu trebuha…

Živjo,

jaz se tudi danes odpravljam na abs., čez dobri dve uri imamo odhod in kot vedno – pakiram še zadnji trenutek :))) pa me zanima samo še to – nastanjena sem v hotelu – ali to pomeni, da dobimo tam tudi brisače ali moram vzet (poleg ene za ladjo in za plažo) še svoje? Nahrbtnik je že sedaj težak, pa nimam še niti pol….

HVALA vsem in lep dan!

neja

Fuuuul hvala za vse informacije. Naslednjič vzamem kabino;-)) Prtljaga je težka pa ne zaradi oblačil, ker jih nimam dost, temveč zaradi pijače in hrane. Pol nazaj gor bo torej prazen kovček:-)

Neja, če greš na Kreto, bova pa skup:-)

Ko se vrnem, pa poročam kako je bilo in kako so se obnesli vaši nasveti. Upam, da bo fajn:-) Pa upam, da bom lahk kdaj spala, ker sem danes vtsla že pred 5. uro zjutraj, da sem prišla v Lj, zdaj pa šibam še neki pojest in grem.

Hehe, kondomi… Nisem adrenalinski tip, sploh ne tak, ki bi tvegal z enim neznancem neki in to brez kondoma. Nimam kondomov, ker nisem jaz za take fore, da bi kar sexala vsepovprek. In vsi dobro veste, da je sex dober takrat, ko sta partnerja navajena drug drugega in se ujameta. To pa prvič dvomim;-)) Sicer pa: jaz sem čisto zvesta, tako, da res kondomi odpadejo:-)

Uživajte pa se beremo in tud kdaj kaj vidimo na kakem srečanju. Bi bil že čas, da ga organiziram spet, hehe;-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close