Najdi forum

abir – sadje

Pozdravljeni,

z mozem se na hitro odlocava o prezivljanju dopusta v tujini, ker si bova celo lahko privoscila en teden prosto prej kot planirano, pa se sine bo v koloniji. Gledala sem razne ponudbe, predvsem last minute, pa ni je v oci padel hotel Abir – Djerba. Sem brskala po starih forumih, pa nisem nasla odgovora na najin problem. Moj dragi je namrec ze 11 let presnojedec, pa zato, kadar gremo v hotel, poskusamo dobiti takega, ki ima pri self service variantah veliko sadja in presnih solat. Ali v Abirju to imajo oz. ali se da kje v blizini kupiti sadje na kaksni trznici ali v trgovini?

Maja

Lani smo bili v sosednjem hotelu Isis. V našem hotelu je bilo dosti sadja, tako, da bi se dalo s tem preživet. Kako je prav v Abirju, ne vem. Čisto blizu – čez cesto – je tudi mala trgovinica, kjer bi se dobilo za prvo silo. Isti lastnik ima tudi restavracijo in tam dobiš ob vsakem naročilu brezplačno tudi veliko posodo narezanih lubenic in melon. Pa kako so dobre te afriške!

Lahko se zapeljeta do bližnjega mesteca, kjer dobiš na tržnici, kar ti srce poželi! Peljita pa se s taxijem (plačata drobiž), kočije znajo pošteno zaračunati! Seveda, če ti gre le za prevoz, saj ti drugače kočija nudi drugačen pogled na okolico…

Imejta se lepo!

Vodnarka, najlepsa hvala.

Lp, Maja

jaz odhajam tja konec meseca, če še ne bo prepozno, vama povem, ko se vrnem

Mi smo bili lansko leto 14 dni v Abirju. Letos sem naredila med kolegi tako reklamo, da ne vem če bo dovolj prostora. Hec..
Mi smo se imeli super. Sadja je zelo malo. Mislim, da smo v štirinajstih dneh imeli trikrat ali štirikrat melone in lubenice.
Enkrat, ko je bil tunizijski večer, ko so vso večerjo pripravili zunaj na bazenu, je bilo sadja na pretek.
Drugače pa smo mi okupirali domačine, ki delajo v hotelu, da smo jim dali kakšen dinar in so nam popoldne prinesli vse, od grozdja, jabolk, pomaranč… Pa nismo imeli nobenih problemov z drisko.
Ampak je zanimivo, nismo ne vem kakšni jedci sadja, a takrat, ko ga ni bilo bi ga jedli vsak dan.
Skratka, vsi, ki greste v Abir, uživajte.
Aja, prejšnji teden se je vrnila moja kolegica, imela je vplačan Abir, pa so jo zaradi prezasedenosti hotela prebukirali v Djerba Harun.
LP
Elle

Živjo!
S fantom se odpravljava 18. maja na Djerbo v hotel Abir za tri tedne. Prebrala sem že veliko o tem hotelu dobrih in slabih stvari pa me zanima,če mi lahko kdo ki je bil tam lani pove dejansko kako je tam.Vse v zvezi s čistočo v sobah,kakšna je kaj izbira hrane v hotelu,a je veliko sadja in zelenjave? Nam so rekli na Intelekti da so takrat tem. čez 30stopinj,morje pa od 23-26,a je to res?Midva bi se tudi sama odpravla na kakšne izlete po Djerbi,ki je dokaj majhna pa me zanima ali se nam splača vzet kolesa,taxi,skuter?Pa kam se splača it kaj pojest,kako je kaj na tržnicah,a imajo res veliko oblačil in obutve ponaredkov nike,puma?Kakšne so kaj na splošno cene vsega,hrane,pijače,stvari na tržnicah?
Se že vnaprej zahvaljujem in lep pozdravček……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close