A1 akcija pripelji prijatelja
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › A1 akcija pripelji prijatelja
Zdravo.
Če kdo želi skleniti naročniško razmerje pri A1, lahko pri tem uporabi mojo kodo in oba prejmeva 30% popusta pri mesečni naročnini za dve leti. Akcija velja do 31.3.2023. Moja koda je MGMUUAA6PS
Hvala in lep pozdrav.
ŠE ENA KODA ČE KDO POTREBUJE: MGMHB4NR12
Sem rekel da nikdar v življenju ,ne več A1. Odnos polomjada.
Koda za 50 % popust pri mobilni naročnini pri A1:
PP-FE1BND2F
Koda velja do 30. 4. 2024, več na web.a1.si/pripelji-prijatelja.
Koda za 50 % popust na mesečno naročnino, za dve leti pri A1: PP-PH45M278
Koda velja do 30. 4. 2024
Telemach ima 1 e naročnino 24 mesecev v aprilu, tako, da simobil nikoli več, niso več kar so bili.
A1 je največji prevarant med ponudniki.
A1 je največji prevarant med ponudniki.
SI lahko s telemachom kar roke.podata…..telemach je nategun nad nateguni….samo stran od telemacha
Ena izmed stvari, ki je izredno pomembna je ta, da če nekdo uporabi kodo in predčasno prekine vezavo, se naročnina drugemu obračunava po redni ceni.
Še ena koda, če bi kdo želel 50% popusta na narocnino svojega paketa za 2 leti.
M491757055 s prijateljem.
*Ko z njo sklenete novo narocnino na katerikoli mobilni ali Ultra paket, obema podarijo 50% popusta. Ponudba velja do 31.8.2025, vec na web.a1.si/pripelji-prijatelja. A1
Pozdravljeni,
Če kdo želi skleniti naročniško razmerje pri A1, ponujam kodo popusta: M850385180
Noben ne bere drobnega tiska. Tko ko kar enemu daste kodo… Č ta kar en odpove, tudi vam potem A1 butne naročnino na redno ceno.
Je pa imel A1 kakšno leto nazaj akcijo -50 % naročnine v neskončnost. Pomojem se najbolj splača prešaltat na Hot mobil, brez vezave in čakat na tako akcijo pri A1.
Tudi jaz objavljam svojo kodo za dvoletni 50 % popust:
U066623683
Forum je zaprt za komentiranje.