Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek a že kje kurite?

a že kje kurite?

glede na temperature zunaj,ki niso nič prijetne,a ste že kdo zakuril peč v svojem domu?

mi še kar mal šparamo :((

Pri nas nič ne šparamo. Ampak kurit pa res še ni treba. Saj je notri prijetnih 22, 23 stopinj…

aha, v službi radiator, doma pa kaminsko pečko na drva:))

Moja starša že par dni kurita.
V tem primeru jima malo zavidam lastno hišo, ker si jaz v bloku ne morem zakurit, ko bi hotela (OK, odštejem razne el. pečke – to ni isto kot topli radiatorji).

čE SE oblečeš kot je treba, se pravi dolge rokave in nogavice, pa res ni potrebe po kurjenju.

p.s.: potem bomo pa spet brali, kako težko prihranite – res ni čudno, če ob vsaki ohladitvi na ogrevanje pomislite.

mi jih imamo samo 18,5 v hiši

Ma, res nisem tip, da bi mi slo kaj na jetra, ampak ljudje, ki so skrti sami do sebe, pa… Prides na obisk, notranja temperatura je majckeno visja od zunanje, sedijo obleceni v 6 jopic, bunda brezrokavnik, volnene stumfe in zaviti v dve deki! Ampak sparajo pa na ogrevanju!

E, pa jest sem tudi skrta sama do seb (zato mi gredo pa taki na zivce!), ampak jaz bom rajsi en teden lacna in brez cigaret, pa na toplem, kakor da me zebe! Sest jopic na sebi pa niti nosit ne morem… Pa ne vem, kako enim to rata?!

Pri nas je tudi še toplo. Ni potrebe za kurit. Ko pa pade na 21 stopinj bom pa vklopila klimo. Zaenkrat je pa ravno prav.

pa veš kako je toplo in prijetno zvečer v pižami pred TV:)) ni bolšga

Mi smo že zakurili, peč na drva in prav paše! Šparali bomo pa ne čem drugem!

jaz pa sem včeraj zakurila in bilo je prijetno toplo. t.j. 22 stopinj. Meni tudi ni do šparanja na tak način, moj dom je topel in prijetno diši po kuhinji!

Mi pa imamo 22 stopinj brez kurjenja :-)).

Mi smo prvič zakurili 30. avgusta, samo zvečer. To se jeponovilo še nadslednja dva dni, potem malce premora, včeraj zvečer pa spet in danes bomo tudi.
Pa nam bo toplo.

Pri nas imamo 25 ob večerih. Kurimo od 1.9. dalje. Ma je luštno 😉

Se strinjam – pač oblečeš trenerko in ne kratkih hlačk in majice brez rokavov.

In ja, pri nas smo že parkrat malo zakurili, smo že imeli prejšnji teden zjutraj samo 3 stopinje.

pri nas je blo hladno v hiši 19-20 stop.,in 3 dni kurim popoldan.ne bomo zmrzval.kurimo na drva.

Tole je ornk pretirano. Lepo prispevate k globalnemu segrevanju in vremenskim katastrofam.

Mi ponavadi začnemo ogrevati, ko temparatura v bivalnem prostoru pade na 20 stopinj. Zaenkrat je še 21, ker pa so od petka naprej obljubljene precej višje temparature, upam, da še ne bomo ogrevali.

mi imamo 10 hektarov hoste pa je včeraj oče tako stežka zakuril. smo se ženske razjezile. tudi če bi bilo zunaj -10stopinj, ne, ker še nikoli ni kuril v začetku septembra, tudi sedaj ne bo. mah, deci. celo poletje smo se jajcali z drvmi. in smo včeraj potem vendarle prvič zakurili. zunaj je bilo zjutraj celo 6 stopinj. notri pa 15. br…

Jst pa ravno malo luftam, ker mi je vroče.

imamo 22 stopinj, brez kurjenja… seveda sem v dolgih rokavih in nogavicah, a kadar sem dalj časa pri miru, me že malo hladi, nekje ravno na meji no… zaenkrat se nam še ne da naštimavati peči (preklopiti z elektrike na olje), čez kakšen mesec pa že, če bo šlo tako naprej

Pri nas je v hiši devetnajst stopinj in ker delam od doma in ne morem biti zavita v 6 jopic in dve deki, sem danes zakurila. Drugače me zebe v noge in v roke.
Radiatorji v spalnici ostajajo pa zaprti.

štart v soboto, ne centralno ampak drva v pečko (hiša)

Jaz bi tud zakurla…pa ne morem, ker peč še ni prikloplena (čakava da pridejo majstri in nardijo do konca)…..jah…sej sva se lotla menjave peči do časa…sam tile mojstri k nategujejo…so pa svojga dnara vredni…..

bentiš…mene pa zebe….mamo tudi 18-19 stopinj not.

za prvo silo pa kurmo kaloriferje

Mi tudi včeraj prvič. imamo pa krušno peč, pogreli smo pa na 21, prej blo 19, kar je malo premalo za sedet, v spalnicah pa seveda še ne grejemo, tako da centarlno samo za vodo zakurimo.

V hiši (Lj.) imamo (brez ogrevanja) 23 stopinj. Optimalno zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close