Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A veste kaj se je zgodilo?

A veste kaj se je zgodilo?

Kaj pomembnega se odvija na svetu med tem, ko se mi ukvarjamo s covidom? Ta mogočen pesek v oči ni zaman.

Ali veste kaj se je zgodilo v Sloveniji sedaj ko v parlamentu samo iščejo, kako bi spodkopali vlado, pa čez trupla bo šlo. Ven vlečejo 30 let in več stare stvari. Pa JJ ni vladal cca 25 let.

Odgovor na objavo uporabnika
meta689, 14.09.2021 ob 17:37

Ali veste kaj se je zgodilo v Sloveniji sedaj ko v parlamentu samo iščejo, kako bi spodkopali vlado, pa čez trupla bo šlo. Ven vlečejo 30 let in več stare stvari. Pa JJ ni vladal cca 25 let.

JJ nam tako ali drugace vlada ze 30 let. Ko ni v vladi, pa sracka in spodkopava vse, kar se vlada odloci narediti.

JJ je samo marioneta. Veliko bolj pomembne stvari se dogajajo.

Da dopuščate, da vam stari človeški prasci vladajo in govorijo kaj morate početi, kaj morajo početi naši , vaši otroci itd., SRAM VAS NAJ BO vse takšne,ki take prasce podpirate in ste jim pokorni.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin945, 14.09.2021 ob 18:33

Da dopuščate, da vam stari človeški prasci vladajo in govorijo kaj morate početi, kaj morajo početi naši , vaši otroci itd., SRAM VAS NAJ BO vse takšne,ki take prasce podpirate in ste jim pokorni.

Vedno so taki, ki se spustijo na kolena. Vedno so bili in vedno bodo. Ljudje brez hrbtenice. Ljudje, ki jim morajo drugi povedati, kako naj se vedejo, kako naj razmišljajo, kaj naj jim bo všeč in kaj ne. Zato pa je ta svet obsojen na propad. Izumrtje ni nesmiselno. 95% cepilcev se je cepilo, ker so jim drugi tako rekli, ne ker bi sami verjeli, da je to zanje dobro. In potem slaba vest ter zakaj se ti ne bi, če sem se jaz moral. Samo en orng meteorit nas reši. Žal.

Kaj se dogaja?  Trenutno skupna seja vlad Slovenije in Madžarske recimo.

Kaj ima naša drzava z Madžarsko za sejat? Nobenemu se nic čudno ne zdi? Smo imeli kdaj že s kakšno drugo državo skupno sejo?

Bodo na naših  prihodnjih volitvah volili tudi Madžari?

Vem. Dogaja se to, da so pognali vse miljarde, naredili nic, vracali jih bomo pa mi. Evo to se dogaja.

mafija hoče prevzeti popolni nadzor nad ljudstvom tega planeta.

Cesarju cesarjevo.

Slovenija je sprejela EUR za lastno valuto. S tem je državljane v nekakšnem smislu prodala. Samostojnost in neodvisnost je le blamaža, ki ne obstaja. Ne glede na to, da ima slovenska država vse inštance za vladavino države pa se podreja zunanjim idejam, avtoriteti itd.

Kot da lastni travnik ji ni bil dovolj. Najprej so preko tv in drugih umetnih obveščevalnih medijev vnesli državljanom vizijo, da je potrebna privatizacija vseh vrednih virov na katerih sloni država, tako, da je večina državljanov ima deficit v svoji vrednosti potem pa so sprejeli še tuj denar s katerim so delo državljana razvrednotili do absurdnosti. Seveda gre vse skupaj še naprej v podobno smer .

Avtor-ica, ali lahko napišeš kaj več? Misliš, da je res kaj na zlomu bančnega sistema, hiperinflaciji, krizi? Mogoče kaj drugega? Brala sem o prehodu iz D3 v D5, zlati dobi, ki naj bi bila pred nami, a se nič od konkretnih napovedi ni zgodilo? Prišlo naj bi celo do razkritja, da v vesolju nismo sami. Naj bi bilo kaj drugega? Situacija je taka, da je čisto možno, da je v ozadju nekaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close