A veste, kaj je v trgovini najtežje najti?
Čisto enostavna, osnovna oblačila! 🙁
Zadnje čase iščem navadne, elegantne črne hlače in črno bluzo.
Hlače so čisto “plastične” ali imajo nizek pas ali kup svetlečih gumbov ali so povite po nogah …
Bluze so s čipkami, volančki, (pre)kratke, s preglobokim izrezom …
Pa nisem zahtevna! Rada bi le nekaj, kar se da kombinirat na več načinov. In česar naslednje leto ne bom vrgla stran.
Kje kupujete osnovna oblačila?
poglej tukaj http://www.ona-on.si/
Vsaj za povsem navadne srajčke, pulije in majčke vem, da jih imajo običajno v trgovini Zero. Cenovno nekaj srednjega, kvaliteta ok. Glede hlač ne vem, je pa v Zero bolj umirjena moda, tako da bi se znalo kaj najti. Podobno je tudi s trgovino Street one. Mislim, da sta ti dve znamki v vseh večjih trgovskih centrih po Sloveniji.
Imam čisto enak problem! Misija nemogoče je najti preprosta oblačila, da niso po zadnji modi, da nimajo polno načičkanih stvari in da imajo mojo št. Črne hlače z normalnim pasom sem našla v S. Oliverju, sicer za 80 eur, kar je ogromno, ampak so zelo kvalitetne in so mi kot ulite, čeprav nosim št. 46. In velike probleme imam za najti normalne majice. Kot da hodimo vsi okracani kot novoletne jelke celo leto…
Dorothy Perkins ima vedno klasične črne hlače, ravne ali zvončaste.
Tudi velikosti so od 34 do 48 in dve različni dolžini, navadna in podaljšana, tako da se kar najde kaj za vsako postavo.
Pa vse so pralne v pralnem stroju
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.