Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A talibanov pa kovid ne zanima?

A talibanov pa kovid ne zanima?

Sam fprašam…

Ne, tam umirajo zaradi bomb, krogel in nožev. Smrtnost je mnogokrat višja kot pri kovidu.

Ubogi ljudje.

Me zanima, koliko migrantov po Evropi je cepljenih. A bodo oni tudi samoplačevali teste? Bodo imeli maske na bradatih gobcih, ko bodo posiljevali  ženske ničvredne bele rase?

Saj talibani so tudi bele rase, po odtenku pač podobni Ivanu Janši.

migrantsko bando pognat v afganistan,tam naj pokažejo pogum z evropskih ulic.sicer je pa vse načrtno poslano v eu.doma niso bili preganjanni,talibani so bili mirni,NATO jih je držal nazaj.pa v njihovo vojsko so zmetali milijarde.pa nič.ker so iste sorte svojat.koliko sto je nudilo usluge slo vojski,zdaj jih bomo sprejeli.a cele klane ki so bili v zlahti s prevajalcem.o,bog

Odgovor na objavo uporabnika
wd40212, 13.08.2021 ob 19:02

Sam fprašam…

Kako pise… Nekako..  Niceg se neces bojat za nicim neces tugovat…

E moj vede… I ti bi malo reputacije?

Tiste slikce niso kaj dosti priljubljene…. Repla vidim te tudi ne smirgla… Na neke slane fore o lizingih se je danes smejala… Eto sta vam je domet…

Povej ji direkt. Jesil frajer il nisi? Ajde budi muško i reci joj…

Neprijavljena, 13.08.2021 ob 19:25

Ne, tam umirajo zaradi bomb, krogel in nožev. Smrtnost je mnogokrat višja kot pri kovidu.

Ubogi ljudje.

Tudi tukaj nekaj ne štima. Pravijo, da so preganjani, ker ne podpirajo talibanov, istočasno pa pravijo, da jih podpira več kot 90% Afganistancev.

Jaz pravim kdo smo mi, da jim vsiljujemo naš način življenja in razmišljanja. So v svoji deželi, z načinom življenja so očitno zadovoljni, če jih podpirajo torej pustimo jih na miru.

Desperadodajka, 13.08.2021 ob 19:32

Me zanima, koliko migrantov po Evropi je cepljenih. A bodo oni tudi samoplačevali teste? Bodo imeli maske na bradatih gobcih, ko bodo posiljevali  ženske ničvredne bele rase?

Ti si pa eno mizerno ubogo bitje. A boš ti samoplačevala teste? Boš imela masko na gnusnem gobcu? Bi ti jo bilo treba kar gor našvasat, da nehaš klobasat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close