A ste za popolno zaprtje države?
Ne bo boljše, ker narod večino ne upošteva periporočila ( ko greš v trgovino se ne razkužijo rok, brez rokavic prijemajo sadje, ga potem nazaj dajejo, kruh oz. peciva jemljejo brez rokavic, pa še vračajo potem nazaj, pa še in še. Ob blagajnah se pa drenajo, pa tudi brez mask. Ob takem obnašanju res ne bo boljše, temveč slabše.
Moje mnenje, 31.10.2021 ob 17:31
Jaz ne. Pa menim, da nimajo denarja, da bi spet popolnoma zapirali.
Ne briga me, kdo je cepljen, kdo ne. Jaz sem proti zaprtju države, delnem, popolnem – sem proti.
Spet? Mi še nismo imeli popolnega zaprtja. Bilo je zaprtje s 1001 izjemo.
Sem proti popolnemu zaprtju ker ga nismo sposobni izvesti. Na tisto sranje, kj je bilo lani ne pristajam več.
Na žalost se ljudje ne držijo osnovne preventive. Vse je polno- hoteli, toplice, izletniške točke, pokopališča,…
Potem bodo vsi raznašalci šli v službe, šole in začel se bi nov krog- okužbe bodo šle še gor.
Za zapiranje česarkoli ste samo komunisti. Tisti, ki verjamemo v svobodni trg in demokracijo, smo drznega podjetniškega duha, premikamo meje in poganjamo razvoj človeštva. Ne smemo dovoliti, da nam preplašeni bojazljivci, hinavski preračunljivci in mračnjaški nazadnjaki okupirajo duha. Evropa ne bi bila, kar je, če bi jo v preteklosti vodili taki – že zdavnaj bi podlegla v suženjstvo perzijskim, mongolskim ali turškim hordam. Evropi je prihodnost samo v družbi hrabrih in ponosnih ter žilavih naslednikov tistih razsvetljenih, ki so nekoč prvi in edini na svetu porazili tiranijo srednjega veka.
Forum je zaprt za komentiranje.