Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste za popolno zaprtje države?

A ste za popolno zaprtje države?

Jaz ne. Pa menim, da nimajo denarja, da bi spet popolnoma zapirali.

Ne briga me, kdo je cepljen, kdo ne. Jaz sem proti zaprtju države, delnem, popolnem – sem proti.

Naj zaprejo sebe raje! Bo boljši efekt.

Seveda sem. Naj  se za 3 tedne samo necepljeni  in preboleli zaprejo v domove

Da bo končno jasno, da niso oni tisti, ki vplivajo  na okužbe.

Da širijo okužbe  v glavnem cepljeni.

Ne bo boljše, ker narod večino ne upošteva periporočila ( ko greš v trgovino se ne razkužijo rok, brez rokavic prijemajo sadje, ga potem nazaj dajejo, kruh oz. peciva jemljejo brez rokavic, pa še vračajo potem nazaj, pa še in še. Ob blagajnah se pa drenajo, pa tudi brez mask. Ob takem obnašanju res ne bo boljše, temveč slabše.

Odgovor na objavo uporabnika
seveda561, 31.10.2021 ob 18:25

Seveda sem. Naj  se za 3 tedne samo necepljeni  in preboleli zaprejo v domove

Da bo končno jasno, da niso oni tisti, ki vplivajo  na okužbe.

Da širijo okužbe  v glavnem cepljeni.

Takoj podprem ta predlog, da končno zaustavimo širjenje virusa.

sem za ta predlog, 31.10.2021 ob 19:52

Takoj podprem ta predlog, da končno zaustavimo širjenje virusa.

Podpišem takoj!

Naj se zapre do 21.3., kajti potem se začno dela na poljih….

Moje mnenje, 31.10.2021 ob 17:31

Jaz ne. Pa menim, da nimajo denarja, da bi spet popolnoma zapirali.

Ne briga me, kdo je cepljen, kdo ne. Jaz sem proti zaprtju države, delnem, popolnem – sem proti.

Spet? Mi še nismo imeli popolnega zaprtja. Bilo je zaprtje s 1001 izjemo.

Sem proti popolnemu zaprtju ker ga nismo sposobni izvesti. Na tisto sranje, kj je bilo lani ne pristajam več.

Na žalost se ljudje ne držijo osnovne preventive. Vse je polno- hoteli, toplice, izletniške točke, pokopališča,…

Potem bodo vsi raznašalci šli v službe, šole in začel se bi nov krog-  okužbe bodo šle še gor.

Predvsem je nujno treba zapreti avtopralnice, kozmetičarke in frizerke.

Aja… pa mogoče še šole, no. To bi naša vlada nekako upala zapreti. Industrije itak ne upa. Je ni niti prvič.

Za zapiranje česarkoli ste samo komunisti. Tisti, ki verjamemo v svobodni trg in demokracijo, smo drznega podjetniškega duha, premikamo meje in poganjamo razvoj človeštva. Ne smemo dovoliti, da nam preplašeni bojazljivci, hinavski  preračunljivci in mračnjaški nazadnjaki okupirajo duha. Evropa ne bi bila, kar je, če bi jo v preteklosti vodili taki – že zdavnaj bi podlegla v suženjstvo perzijskim, mongolskim ali turškim hordam. Evropi je prihodnost samo v družbi hrabrih in ponosnih ter žilavih naslednikov tistih razsvetljenih, ki so nekoč prvi in edini na svetu porazili tiranijo srednjega veka.

Če pa hočeš, da se mlajši gremo cepit, pa daj keš. 50 € vsakem, ki se gre cepit.

En klošar je objavil, da se je dal že 27 krat cepit, vsakič je dobil 300 €.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close