Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste slovensko babovje tako kot v ameriških filmih: “Ooh, I’m sory!” ?

A ste slovensko babovje tako kot v ameriških filmih: “Ooh, I’m sory!” ?

V ameriških filmih je kliše, da takoj ko baba kaj “grdega” naredi ali se skrega ali kaj “grdega” reče al pa koga klofne, skor v isti sapi začne histerično “Oh, I’m sorry!”

A ste slovensko babovje podobne? A tud takoj začnete z I’m sorry cmizdenjem?

Al se to pri vas začne šele, ko je treba denarnico spet mal napolnit (kadar gre za desca, na katerega ste zahakljane), ali ko se ustrašite, da niste “najboljša mama na svetu” (ko gre za pamžovje, s katerim manipulirate za lastno važičkanje)?

🙂

Pejt rajš nazaj filme gledat.

Odgovor na objavo uporabnika
Tič-keš babovje, 20.07.2021 ob 03:03

V ameriških filmih je kliše, da takoj ko baba kaj “grdega” naredi ali se skrega ali kaj “grdega” reče al pa koga klofne, skor v isti sapi začne histerično “Oh, I’m sorry!”

A ste slovensko babovje podobne? A tud takoj začnete z I’m sorry cmizdenjem?

Al se to pri vas začne šele, ko je treba denarnico spet mal napolnit (kadar gre za desca, na katerega ste zahakljane), ali ko se ustrašite, da niste “najboljša mama na svetu” (ko gre za pamžovje, s katerim manipulirate za lastno važičkanje)?

He, he vidim, da moja sporočila vplivajo na ostale uporabnike, da se zamislijo ned tem kakšnim vsem usranim vplivom smo podvrženi iz drugih usranih kultur kot je Ameriška.

Glede na to da je bila ta tema odprta takoj za tem ko sem eni taki zaamerikanizirani ku.rbici v temi SLOVENIJA POSTAJA BALKANSKO SELO na tretji strani teme, razložil, da je najbolj gnila sorta ženske kar jih najdeš, in da velikokrat na mentaliteto take usrane ženske vpliva tudi zaostala kmetavzarska amerika kateri filmom, televiziji in glasbi smo podvrženi 24/7.

LJUBLJANI JE USPELO POSTAT BALKANSKO SELO je nasov teme, sem zdaj videl spodaj pri temah.

Sem si učitno malo slabo zapomnil.

Kaki sorry. Jaz ga poknem pa mu rečem: ” Bi rad bija bit? Te pa hejaj fuflat!”

Odgovor na objavo uporabnika
Haložanka, 21.07.2021 ob 08:50

Kaki sorry. Jaz ga poknem pa mu rečem: ” Bi rad bija bit? Te pa hejaj fuflat!”

?

avtor, cepljenje ti škoduje, čist načelo možgane. Pa naj še kdo reče da nima stranskih učinkov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close