Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste opazili, da nas vlada in stroka preko medijev strašita zaradi omikrona?

A ste opazili, da nas vlada in stroka preko medijev strašita zaradi omikrona?

Ponovno je tako, kot v vseh valovih covida doslej. Stroka in vlada napovedujeta, koliko bo zbolelih, koliko bo mrtvih v valu. A čeprav je dovolj časa za ukrepanje in preprečitev tragedij in prenapolnjenih bolnišnic, raje kak ukrep sprostijo, da se bodo napovedi uresničile. Upam, da bodo kdaj kazensko odgovarjali za čakanje in prepozno ukrepanje!

Še prej pa rajo za vse možne praznike, počitnice, poletno sezono, na pašo spustijo. Pol pa norijo. Ker drugega, kot številke,vsej vladi niso pomembe.

Pomembne so številke pocepljenih debilov.

Nedoslednosti v ukrepih in traparije so vedno, na to se sploh ne oziram že od začetka. Samo govorjenje je pa kot ga vzameš – jaz ga namenoma vedno razumem kot obveščanje, nekateri ga vedno razumejo kot strašenje… precej ljudi je pa verjetno nekje vmes.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 06.01.2022 ob 13:45

Nedoslednosti v ukrepih in traparije so vedno, na to se sploh ne oziram že od začetka. Samo govorjenje je pa kot ga vzameš – jaz ga namenoma vedno razumem kot obveščanje, nekateri ga vedno razumejo kot strašenje… precej ljudi je pa verjetno nekje vmes.

Gre za to, da so že takrat, ko se je 4. val zaključeval, pisali in govorili, koliko okuženih bo zaradi 5. vala, pa izračune, kdaj bodo bolnišnice ponovno polne, imajo. Hkrati pa ne storijo nič, da bi to preprečili, pa bi z ustreznimi ukrepi lahko.

Ko država reče SKOČ

Ne skači.

Ko država reče ne skači.

SKOČ

Ko država reče povej.

BOD TIH KOT ŠE NIKOL NISI BIL.

Ko država reče: MOLČI

Ropotaj in na glas govori kolikor te je volja.

KO DRŽAVA REČE DA VARČUJ

Zapravljaj do maksimuma

Ko država reče da je čas praznikov velikih nakupov itd

VARČUJ

Ko država reče MI moramo to in to

Takrat vedi da so oni oni ti pa ti in ti nisi oni

Ko država reče  SMO SE OSAMOSVOJILI

Pomeni da so te oni prodali sami pa so si vzeli vse za svoje s tem pa tudi škarje in platno v roke, tebi pa figo

in tako naprej…

Nekaj pa morajo poceti. Drugace bi samo bogu kradli dneve.

Odvisno, iz katerih ust prihaja. Najbolj glasni so običajno plačanci, modri so bolj kot ne tiho in delajo svoje delo.

Če mi en Kacin priporoča, katero cepivo je dobro zame…. grem raje zlagat drva, je vsaj bolj koristno.

pcr test, 06.01.2022 ob 13:52

Odvisno, iz katerih ust prihaja. Najbolj glasni so običajno plačanci, modri so bolj kot ne tiho in delajo svoje delo.

Če mi en Kacin priporoča, katero cepivo je dobro zame…. grem raje zlagat drva, je vsaj bolj koristno.

za roka

pcr test, 06.01.2022 ob 13:53

za roka

Itak. Čeprav tudi tega ne jemljem kot strašenje.

Saj zato se pa janez trudi,da si podredi vse medije…in nas strašijo in sam o tem poročajo, nas silijo k cepljenju…To je že podobno S Koreji

Sem ter tja pridem na ta forum (še to preveč). Rok, če sem te nekoč občudovala, te danes pomilujem. Postajaš bebav. Mislim, da si predolgo na tem forumu in ti škoduje.

ukrepov pa ni, 06.01.2022 ob 13:03

Ponovno je tako, kot v vseh valovih covida doslej. Stroka in vlada napovedujeta, koliko bo zbolelih, koliko bo mrtvih v valu. A čeprav je dovolj časa za ukrepanje in preprečitev tragedij in prenapolnjenih bolnišnic, raje kak ukrep sprostijo, da se bodo napovedi uresničile. Upam, da bodo kdaj kazensko odgovarjali za čakanje in prepozno ukrepanje!

Pač razsajajo raznorazni virusi, tako kot so vedno ta čas. Bolnice so bile vedno polne bolnikov ob tem času. Ne vem kaj se eni čudite kot idioti???

Obvescata in opozarjata nad vlada in stroka.   Ce si butelj si pa to razlagaj kot strasenje…

Kaj se je zgodilo s teboj, 06.01.2022 ob 14:06

Sem ter tja pridem na ta forum (še to preveč). Rok, če sem te nekoč občudovala, te danes pomilujem. Postajaš bebav. Mislim, da si predolgo na tem forumu in ti škoduje.

To je od cepiva. Cepljenje uniči možgane.

Ne. A vam še hlače tresejo, ste čist presrani? Novica kot novica. To samo drama queeni doživljajo paniko zraven.

Vse strašenje je namenjeno temu, da še par ljudi prisilijo v cepljenje.

ukrepov pa ni, 06.01.2022 ob 13:50

Gre za to, da so že takrat, ko se je 4. val zaključeval, pisali in govorili, koliko okuženih bo zaradi 5. vala, pa izračune, kdaj bodo bolnišnice ponovno polne, imajo. Hkrati pa ne storijo nič, da bi to preprečili, pa bi z ustreznimi ukrepi lahko.

Zato pa temu rečemo plandemija in covid fašizem, ker nimajo ukrepi in ves ta cirkus nobene veze z zdravjem.

Samo totalen idiot verjame temu, 06.01.2022 ob 14:09

Pač razsajajo raznorazni virusi, tako kot so vedno ta čas. Bolnice so bile vedno polne bolnikov ob tem času. Ne vem kaj se eni čudite kot idioti???

A ti si še vedno dopoveduješ, da covid ne obstaja?

noj noj noj, 06.01.2022 ob 16:50

A ti si še vedno dopoveduješ, da covid ne obstaja?

Ti še vedno ne znaš brati?

rok-1, 06.01.2022 ob 14:04

Itak. Čeprav tudi tega ne jemljem kot strašenje.

Sej to je tisto. Tudi meni je zdrsnilo na tem kamnu. Na živce so mi šli tisti z Maske dol. Razumen človek si pač dobronamerno misli, da strašili pa le ne bi.

Potem pa v Izraelu svetovalec premierja to javno reče (“Asked why internal restrictions were not being implemented and enforced faster, one adviser close to Prime Minister Naftali Bennett said it was to scare people into getting a third shot of the COVID-19 vaccine”), v Jakarti so imeli recimo celo procesijo s krstami po mestu, v Severni Karolini v Novant Heath New Hanover Regional Medical Center so imeli zdravniki in dir. za marketing zoom in je en izjavil dobesedno “We need to be… more scary to the public… If you don’t get vaccinated, you know you’re going to die”. Enega bivšega guvernerja, Terryja McAuliffa, so zaradi napihovanja številk fektčekali pri Washington Postu, kar je res smešno, saj ponavadi fektčekajo obratno – zavračajo namigovanja, da nekdo menda napihuje cifre. Pa še in še je takih primerov, povsod.

Skupaj z drugimi podatki potem ugotoviš, da ne gre za zdravje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close