a ste gledali včeraj trenja
eta imaš prav.
a moram res vse napisati!?
moj prispevek je bil cinično realen, ker ve se kdo je baraba pa kdo pošten in ubog. Toda ti slednji bi se morali kdaj postaviti pokonci ker drugače bodo barabe še bolj barabe in še bolj izoriščale.
kaj misliš da ni prav povedala da so sindikati delali proti delavcem!?
halo logično, kdo ve koliko so vodilknim nakazali na TR da bodo vse zmučkali pa delali v korist delodajalcev in kapitalistov. denar pač naredi vse.
v eni firmo kjer sem recimo da jaz delal so imeli sindikalno pravnico, katera je bila plačana uradno za pomoč delavcem, v resnici pa je bila plačana za to, DA NE NAREDI NIČ V KORIST KATEREGAKOLI DELAVCA.In kdo je tja prišel po pomoč je rekla, ah to se ne splača itd.
Državica pa si nadene pridevnik socialna zato, ker to pač mora notri pisati menda res ne verajmeš da v naši državi vlada pravo pa sociala!?
A ste znoreli al kaj vam je .
Ma kakšno pravo, pravo velja za tistga ki ima denar in veze in to je to.
Kje se bo pa en sodniček upal enmu politiku ali zdravniku na pot postaviti lepo te prosim. Eno čvekajo na tv resnica je pa milijon procent drugačna.
dej lahko bi cel mesec pisal o tem .
skratka za take barabe jaz nikoli več ne bom naredil nič.postal sem parazit države in se prov fino počutim he ha :))).ko jih jebe.
mogoče me kdaj janša povabi na mauricius na golf na njegove stroške kjer bova razmišljala o revnih prebivalcih slovenije, ali pa me rop povabi na maldive na golf kjer bova razmišljala o tem da mu je uspelo to, da kakor pravi janša, klemenčičeva ni pokradla 1200 milijard državnega denarja ampak samo 450 . če mene vprašaš bi to speljal pred zid pa postrelil po stalinovo. lep dan vsem .
Moja mami je delalal v Peku. 30 let in je ostala na cesti. Po poklicu je šivilja in je bila mlada, ko se jet am zaposlila. Ker je invalid (ima hudo sladkorno – živčnega izvora), dobiva zdaj nekaj denarja. Srečo ima, ker je oče v penziji in ima kar dobro, tako da lahko živita.
Vsak mora nekje delati. Zakaj govorite o tem tisti, ki pojma nimate, kaj se je dogajalo in kako je?! Moja mami je na koncu delala za 70.000, bila vedno živčna in obupana. Dobila ni nič.
Dragi svetilnik: kdor visoko leta, nizko pade. Nikoli ne reci nikoli.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.