Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste dobili …

A ste dobili …

… mojo novo gsm stevilko ?
Razen moje Mariči in mafijozota ni noben dal na znanje , da ve , da imam nov telefonček , ki mu baterija full dolgo zdrži ;)))

Niki upa , da bo zdaj manjkrat ŠTND …. čeprav … ni glih vse odvisno od baterije , priznam , he , he :)))

Sem in evo…
zajčke ne zdrži več na 040

ja.. me je včeri ponoč obiskal sam peklenšček in mi šepnil na uho tvojo novo GSM številko……

Benti sveca, kako nej jo pa dobim, če pa je nisi poslala :))))

Nikitka, lep dan :)))))

dobla, dobla na sred mojga nastopanja:) Škrat pozabu izklop mesiđe…

Pokorno javljam je bil škrat včeri orto zmatran in rajši ni neč okol
pošilu ker je na konc že kumi gledu kaj šele migu….. Še clo jezičk je bil pr gmah, poli veš ne de….

dons sm mislila odreagirat, pa šef ku šef prec pongrutu da nisem neki naredila:)

milo gledam Mea Culpa
a vseen dobim Cmoka?

… se ne bomo neč slinli tu po forumu , to že od pamtiveka trobim , pa nihče ne vzame zares :))))

Nikitka bo to opravila osebno 🙂

Na , CMOK ! Zdej pa deli …. jest
dam samo še … baterijo revca filat ….
Ups .

Smejčk muj .

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

… ecco , tebe sem pa resnično spustila ven , ker si še nisem vnesla tvoje številke v imenik , pa dva dni me ni blo tu …. bom danes , če mi je ne boš poslal nazaj v mislih , da je od katere druge , he , he …. se spomniš 😉

Niki je ni poslala vsem tistim , ki je tudi njej niso poslali svoje … številkice namreč

sicer pa, bravo niki !

…… ? kaj ponoč ?
Ssi prej rekel,da si spal .
A ha !

Niobi, heja…
cmoka

Hahaha , cmoka !
Kaj je danes za en dan , ej ?

dan, mesec, leto ?
nimam pojma :))))))))

moja niobica

ku ta prav šef:)

ampak morm priznat da tele betice novš premaknila ni za miljimetar:))))

Pacmakam vornih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smejčk, Muck na fedrih al si damaaaaaaaaaaaaa:)

jest mam tud AKU baterije ne de

bova filali baterije enkrat nekje v kšni daljni deželi ne de:))))))))))))))))))))

sej pravm, ziher sem bla – in the previous life – vandrovc:))

Moja, Moja

To vse piše na telefončku , eko !

Čau zajcu 🙂

Vsem mojim !

Čau , sonce 🙂

hmmmm, veš malo sem kar jezen

Veš kaj , lepo si na prvem mestu v seznamu tistih , ki SO dobili mojo novo gsm št. !
Malo poglej SMS-e !
Če pa si slučajno brisal , kot je to napravil modri Antonio , kaži dušo – šaljem još jednom 🙂

Niki pošlje lupčka samo fantom , he , he … cmoka Štumpu 🙂

pismo.. kaj si me takrat… nasamarila :)))) jest pa res mislu, da mi starejšo hčerko neki… hehehehehehehe

Ok, vnesi mojo pa pošlji svojo 🙂 da zamenjam, ker v veliki nuji…. ma ne bi jest na kakšno ŠTDN :)))))))))))))

ja sej seeeeeeem spal :))))) je prišu peklenšček…. v sanjah mi je povedu, v sanjah :)))))

Tko!!!!

živjo niobca :))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nikitka.. zdej pa je ja :))))) tanova cifra… vuau 🙂 pa lahko vprašam.. koje je marke telefon?

… samo Siemensu , je reku mafijozo :)))
Imam unga za 1000 sit A 50 – če si naročniški na Debitelu – jaz nimam neke ekstra želje po fancy telefončkih , važno je , da se sliši 🙂

Nikiti se zdi smešno , da se po novem moški hvalijo , kdo ima manjšega 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close