Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A sta Tjaša in Jan Kreuzer še skupaj?

A sta Tjaša in Jan Kreuzer še skupaj?

Se spomnite, kako sta dve leti nazaj hvalila svoj odprti zakon? Pa dojenček je bil na poti.

Kdo sta tadva ?

En par, ki ima odprto zvezo, se pravi, da imata še vsak svoje partnerje. Po moje je ona na to pristala na njegovo željo.

Odprta zveza ni nič drugega kot skupnost dveh, ki se ne ljubita zares, se zavedata, da še nista našla, kar iščeta, zato iščeta naprej, hkrati pa se bojita biti sama, zato se držita načela, bolje vrabec v roki kot golob na strehi.

Tole:

Tjaša in Jan Kreuzer: Zakonca, ki svoje ljubezni in postelje ne delita le en z drugim

Odgovor na objavo uporabnika
hmmm520, 06.03.2023 ob 08:03

Odprta zveza ni nič drugega kot skupnost dveh, ki se ne ljubita zares, se zavedata, da še nista našla, kar iščeta, zato iščeta naprej, hkrati pa se bojita biti sama, zato se držita načela, bolje vrabec v roki kot golob na strehi.

????

Nista našla tistega, kar iščeta, razen skupnega otroka? hmm …

oollkkoo, 06.03.2023 ob 08:08

Nista našla tistega, kar iščeta, razen skupnega otroka? hmm …

Marsikateri par ima skupnega otroka, pa bi bilo bolje, da ga ne bi imel, ker nista za skupaj in je vsaj eden od njiju v odnosu s figo v žepu.

On deluje kot ultraoprepotenten in logično, da je bila ideja o odprti vezi njegova. Ona deluje tako prestrašeno že na videz, vedno začne govoriti s cmokom v grlu, obotavljajoče, nobene samozavesti ni videti ali zaupanja vase, zato človek potem kar malo podvomi, da se zna znotraj veze postaviti zase. Žal ne delujeta kot par, ki uživa v raziskovanju spolnosti v vezi ali oknkraj nje, nobene radoživosti ni v njiju, nobene resnične odprtosti, čeprav kar naprej govorita o njej.

Njen video, kjer govori o ljubosumju v odprti zvezi. Noro, kako jo je tip zmanipuliral

https://youtu.be/nQfWWXjq6TY

iz sp, 06.03.2023 ob 13:32

Njen video, kjer govori o ljubosumju v odprti zvezi. Noro, kako jo je tip zmanipuliral

https://youtu.be/nQfWWXjq6TY

Jaz tej ženski res privoščim, da bo enkrat pogruntala, s kakšnim človekom si deli priimek, ga načevljala, potem pa si dobila enga tipa, ki jo bo objel in ji rekel: “Hej, samo ti ena in edina si mi dovolj, takšna, kot si. Samo ti.”

On je gay.

Ima tipičen soy boy cuck fenotip.

V enem intervjuju sta povedala, da je bila ona tista, ki je želela in predlagala odprto vezo. Tako da, …

zsapout, 06.03.2023 ob 07:56

En par, ki ima odprto zvezo, se pravi, da imata še vsak svoje partnerje. Po moje je ona na to pristala na njegovo željo.

Ali Sta še skupaj

.

Sta ja, nedolgo nazaj je objavila na youtubu video kako jim gre. Meni se je zasmilila, kot bi imela povsem oprane možgane. Njegova (ena izmed) ljubica jim pošilja solato, sin ve, da ima oči punce in zmenke in ona je vsa blažena kako je sin super, da vse normalno sprejme. Kaj pa naj, saj drugega ne pozna.

Ona ima fb…pa poglej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close