Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A sta samo dva tabora tu?

A sta samo dva tabora tu?

Ja. Zato si pa tukaj, 24 ur na dan.

pa pa…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Itak, ker izvajam multitasking. Tebi uspeva le, da preganjaš svoj rep. Uči se, uči…od Rusov.

Preveč si me želiš, prav hlastaš za mojimi odgovori. Tvoja obsesija bo vsak dan večja. Naj ti EB pomaga.[/quote]

Po treh stavkih se te da razbrat da si navadno nakladalo babje. Ko ti pa drugega ne preostane, pa zacnes ali z maminim sindromom ali pa d tem kako si te kdo zeli- you wish.[/quote]

Ne morem ti pomagat. Kaj naj lažem in rečem, da ti lahko?:)))

Ne huduj se. To ni dobro za tvojo preobremenjeno slamo. Se lahko še kaj vžge:)).

V kater tabor pa spada GF? V EBjev sigruno ne. Samo ne deluje pa mi kot tradiconalistka.

Bsz – brigaj se zase. Ne predalčkaj me.

Tabor 3: samske ženske, ki so sovražno nastrojene proti moškim ?

Bolje slama, kot vakum. Aja seveda, pac nimas nikogar, potem pa zivis na teh forumih. Edini stik z zunanjim svetom pač zate.

Se pravi da niste vsi trije uživali ampak samo ti? Zakaj ste se pa onadva smejala? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti imaš majčken problem, ker nisi flegmatik kot tvoja kolega, ki o tem sploh ne razmišljata, kaj šele, da bi pisala na forum, ker jima je vse ravno. To bi le rad bil kot ta dva, ampak nimaš po tej meri ustrojene kože, tako da se lahko zgolj pretvarjaš in sebe prepričuješ, da ti je za vse ravno, da si neresnež, pa da imaš ful od lajfa….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za oženit so glih prave. 😀 Ali kako dolgo boš še čakal? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

kot vedno ne drži ne eno ne drugi, t.i. tradicionalisti so ožigosani s strani samskih, ki ta pojem ponavljajo kot mantro, verjetno je to prva beseda, ki jim pride na pamet, to je podobno temu kako dobi človek vzdevek, recimo v mladosti je moj sosed padel z bicikom na nos, malo je zaril po šodru, in dobil vzdevek rili….čez nekaj let nihče več ni vedel zakaj ga tako kličemo, iz navade in ker nam je to prišlo v kri..v bistvu je pa tako, da se dostikrat zgodi kot v tem pregovoru….zakon je kot oblegana trdnjava, tisti ki so noter bi radi ven, tisti zunaj pa noter….drži kot pribito, da če bi samski res tako uživali svojo samskost ne bi iskali družbe žensk ( mladih, poročenih, ločenih, vdov,..), če uživaš v samskem življenju potem res nimaš potrebe po stiku z ženskami ( tu mislim tiste globje stike ki jih naši zagovorniki samskosti poglabljajo za ene 12 cm povprečju), če res tako uživaš v svoji samskosti, zakaj potem toliko truda v prepričevanju vezanih, kako ti je lepo? pusti vezena cepce naj uživamo v svojem sanjskem svetu, kaj ti mar? zakaj le…ker stvari nikoli niso takšne kot nam jih slikajo,….če človek presoja stvar z zrnom soli točno ve kam (kdo) spada….to je podobno tekmam Maribora v Ligi Prvakom….Zahovič lahko palamudi glih kar hoče, moja napoved je bila, da bodo proti Chelsea prejeli do 7 golov in to je njihova realnost in domet, …enako samski poznajo svojo realnost…zato jih tudi vsake toliko časa kakšna ženska postavi na realna tla in jim pokaže njihovo mesto…nato pa pridejo jokat na kak forum…

Eh,
večni neodločenci. Nočejo biti v nobenem taboru, ker se nočejo nikomur zameriti. V želji,da bi vsem ugajali in bili z vsemi “kul”, ostanejo ponavadi izven vsega…

Jaz ne spadam v nobenega od navedenih taborov. Lahko me uvrstiš med neuvrščene.

Sploh ti, ki so prebral eno knjigo v življenju in zdaj daviš vso okolico s teorijo iz PSI.[/quote]

Žleht si. 🙂

Res je… 🙂 (Hecam se, mislim pametni smo, pa mladi so tudi pametni.)

Eh,
večni neodločenci. Nočejo biti v nobenem taboru, ker se nočejo nikomur zameriti. V želji,da bi vsem ugajali in bili z vsemi “kul”, ostanejo ponavadi izven vsega…[/quote]
Jaz tudi ne želim biti v nobenem taboru, pa se vseeno marsikomu zamerim. 🙂
Preprosto zagovarjam svoje mnenje in to velikokrat neizprosno.

robi res si neizprosen mož jeklen…zato vsake toliko čase pride do poskusa prevrata na forumu))

ooo Robi je začel brisat poste…. Škoda le da si takoooo selektiven 🙂

Saj sem prebrala tvoj izliv karakterja:). Naj te ne skrbi.

jaz tvojih vsakodnevnih izlivov karakterja sploh ne berem več. Ker se mi že gnusiš

Še en tabor. Goldfish. Sama sebi mati in hči, sama sebi soseda in teta. Sama sebi svoj mož, mama brez otrok.

jaz tvojih vsakodnevnih izlivov karakterja sploh ne berem več. Ker se mi že gnusiš[/quote]

Vem, ker sem tvoje ogledalo. Ampak glej, še vedno me bereš, me omenjaš, ne moreš iz svoje kože.

jaz tvojih vsakodnevnih izlivov karakterja sploh ne berem več. Ker se mi že gnusiš[/quote]

Vem, ker sem tvoje ogledalo. Ampak glej, še vedno me bereš, me omenjaš, ne moreš iz svoje kože.[/quote]

daleč od tega, da bi bila ti komu ogledalo. tebi noben ne seže do kolen! po debilnosti!

Domenković, ne se razburjat zaradi mene. Zaposli se s čim drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close