Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A sta samo dva tabora tu?

A sta samo dva tabora tu?

Res je žalostno. Zamisli se nad svojim lajfom. Jaz sem včeraj zvečer preganjal študentke po Mariboru. danes grem na Chelsea. V soboto sem na Riblji Čorbi v LJ.

Ampak glavno, da ti, ki tu cel dan pametuješ, veš, kaj je lajf, jaz pa ne..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tole preganjanje sem si pa jaz zdajle zelo slikovito prikazala pred očmi. Par mladih študent, zadaj pa teže parkeljn Spider 🙂

Dons gredo vsi na Chelsea, a ni to mal čudn:)). Spider, tvoj lajf je ful dolgočasen. Dec proti 40-im preganja študentke. Patetika.

ni mi všeč to deljenje na tabore….ali to mora res obstajati?

levi/desni
črni/beli
poročeni/samski…

se ne uvrščam v noben tabor

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Zakaj pa? Če njemu to paše in odgovarja, naj jih pa naganja.

Ali pa moram vsi živeti v nekih ovirjih in po nepisanih pravilih…

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Zaradi tebe se večkrat zamislim. In sem hvaležen, da je tako, kot je. Tako da, hvala no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, če že mora bit: spadam med neuvrščene:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

lydia = matkič?

A to pomeni, da ne sovražiš žensk, nisi pa v vezi :)?

Ali pa moram vsi živeti v nekih ovirjih in po nepisanih pravilih…[/quote]

Saj on dela kot mu paše, tega mu nihče ne jemlje. Lahko pa komentiram, a ne. Tako kot on 90% uporabnikov.

A to pomeni, da ne sovražiš žensk, nisi pa v vezi :)?[/quote]
Sovražim?… saj mi niso nič naredile:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A to pomeni, da ne sovražiš žensk, nisi pa v vezi :)?[/quote]
Sovražim?… saj mi niso nič naredile:-)))[/quote]

mogoče glih zato :-))))

Haaah, mogoče:-)))

Ali pa moram vsi živeti v nekih ovirjih in po nepisanih pravilih…[/quote]

Saj on dela kot mu paše, tega mu nihče ne jemlje. Lahko pa komentiram, a ne. Tako kot on 90% uporabnikov.[/quote]

Zganjaš ljubosumje, ker njemu uspe kako 25 letnico uvrebat, teve pa noben niti pogleda ne.

Saj on dela kot mu paše, tega mu nihče ne jemlje. Lahko pa komentiram, a ne. Tako kot on 90% uporabnikov.[/quote]

Zganjaš ljubosumje, ker njemu uspe kako 25 letnico uvrebat, teve pa noben niti pogleda ne.[/quote]

Jst se jih otepam, zato mi je tuje to, da bi se morala zaganjati okoli drugih. Ne moreš, da verjameš, a ne. Tvoj problem.

Kake 25-letnice, to je že prestaro.

Ko bi te vsaj povohale, a ne.

Tudi meni so 25letniki malo prestari. Tam nekje 20-24 so ta boljši. Najbolj željni znanja.

Zganjaš ljubosumje, ker njemu uspe kako 25 letnico uvrebat, teve pa noben niti pogleda ne.[/quote]

Jst se jih otepam, zato mi je tuje to, da bi se morala zaganjati okoli drugih. Ne moreš, da verjameš, a ne. Tvoj problem.[/quote]

A to imaš spet kako aplikacijo? Otepanje od moških. V reqlnem svetu si ravno toliko zaželjena kot ebola.

Sem včeraj srečal dva prijatelja zvečer zunaj. En je srečno vezan, en pa srečno poročen in ima 2 otroka. Oba sta bila s širokimi nasmeški, padale so runde štok kol in to v ddružbi žensk, ki niti slučajno niso njne partnerice…

Enkrat se živi! neresneži imamo največ od lajfa!

Jst se jih otepam, zato mi je tuje to, da bi se morala zaganjati okoli drugih. Ne moreš, da verjameš, a ne. Tvoj problem.[/quote]

A to imaš spet kako aplikacijo? Otepanje od moških. V reqlnem svetu si ravno toliko zaželjena kot ebola.[/quote]

Preveč si me želiš, prav hlastaš za mojimi odgovori. Tvoja obsesija bo vsak dan večja. Naj ti EB pomaga.

Pa saj to je standardno. Te ženske imajo za može monovce in potem pač najdejo koga drugega za družbo. Kaj češ, če ima mož raje mon, greš in najdeš tipa, katerega žena visi na monu.

Ja, moj lajf je ful dolgočasen. Delo, fitnes, žuranje, knjige, filmi

To je vse, kar potrebujem.

Tvoj je pa verjetno ful kul. Tvoj dan ima 40 ur . verjamem. Ma vse.

Men je džabest.

A to imaš spet kako aplikacijo? Otepanje od moških. V reqlnem svetu si ravno toliko zaželjena kot ebola.[/quote]

Preveč si me želiš, prav hlastaš za mojimi odgovori. Tvoja obsesija bo vsak dan večja. Naj ti EB pomaga.[/quote]

Po treh stavkih se te da razbrat da si navadno nakladalo babje. Ko ti pa drugega ne preostane, pa zacnes ali z maminim sindromom ali pa d tem kako si te kdo zeli- you wish.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close