A se nihce ni bil v Garden Park hotelu na Djerbi????
Jaz sem bila pred 3 leti. Hotel je vredo, hrena zelo raznolika (evropska in njihova), bazeni lepo urejeni, okolica hotela lepa. Je bilo pa veliko mačk vsepovsod, tudi v jedilnici. Če pač greš ven iz hotela oz. turistične cone, pač naletiš na kupe smeti, crknjene podgane, svinjarijo…Ampak mislim, da je po celi Djerbi polno smeti, ker jih veter raznaša po puščavi. Ko smo se vozili po Djerbi so bile smeti vsepovsod, skoraj za vsako palmo se je kaj prijelo. Dokler si v hotelu in na njihovi plaži je vse O.K.
Če greš na Djerbo, priporočajo cepljenje proti hepatitisu A+B, v hotelu Grand Beach na Djerbi se je 120 nemških turistov okužilo s hepatitisom oz. priporočajo cepljenje, ker ni dokazano, ali so se res okužili s hrano v hotelu ali kje v mestu na izletu.
ne me narobe razumeti, to je samo informacija.
lp
A si jedla vso hrano. Se nisi nic bala da bi kaj fasala. Jaz sem malo skepticna glede hrana, tako, da bom verjetno kar pazila glede hrane. na katere izlete ste sli? Ste sli z agencijo al sami?
Verjetno je ceneje v lastni reziji? Kaj si kaj kupovala?
Je osebje v hotelu prijazno? Kaksne so kaj sobe v hotelu, so ciste…
Razpisi se, dobrodoslih je cin vec informacij.
Hvala ti.
Bila sva v hotelu Cesar Palace. Bilo je super. Kar se hrane tiče sva jedla vse in ni bilo nobenih težav. Hotel ima 5* in je bilo res vse na nivoju. Organizirano sva šla na dva izleta in sicer v Douz oz. v saharo ter z jeepi po sipinah. Na krokodiljo farmo smo šli sami s taxijem. Je bilo pač ceneje pa samo 5 min vožnje s taxijem do tja. Jaz sem staknila manjše prebavne motnje, ker sem na izletu v saharo pila preveč mrzlo vodo. Fora je bila v tem, da tam kjer smo se ustavili so povsod prodajali vodo iz skrinj. Ampak po parih dneh je bilo itak vse ok. Če te pa še kaj zanima pa vprašaj. LP
Če se prav spomnim, so cene nekako takšne: izlet v saharo 75 TD, izlet z jeepi 50 TD ( oba izleta vključujeta tudi kosilo), otok flamingov tudi s kosilom pribl. 45 TD, izlet po otoku ne vem koliko je, ker nisva šla. Na krokodiljo farmo stane 22 TD, če greš pa sam tako kot smo šli mi pa daš 6 TD za vstopnino pa mislim da ene 2 TD za taxi. Sicer sta v tem kompleksu s farmo še dva muzeja ampak mi si jih nismo šli ogledat. Cene so pa več ali manj enake za vse agencije.
Z BUS-om v Saharo – 75 DT
Z Jeep-i v Tatouine itd – 50 DT
Izlet po otoku – 20 DT
Krokodilja farma + muzej (doolgcas) + muzej na prostem – 22 DT
Otok flamingov – 40 DT
Priporocama:
Z BUS-om v Saharo – OBVEZNO!
Krokodiljo pa raje v lastni reziji s TAXI-jem (1.5 DT te stanejo 4km, ce so v avtu 4je pa se da se malo shandlat)
V Jeepih je obupna gneca, tak da ce te to ne moti se tud to splaca, ostalo pa ne kaj prevec.
Ja, jst sem bila pred 14 dnevi v tem hotelu, pa nisem bila preveč navdušena. Sej mogoče sem preveč pričakovala, koneckoncev je hotel s tremi zvezdicami.. za moj okus absolutno preveč načičkan-vsaj v primerjavi z kakšnimi drugimi hoteli, hrana je še kar, problem je higiena. En dan smo jedli v drugem hotelu in je bila bistvena razlika. Na recepciji moraš imet prav srečo, da ti zamenjajo denar, drugače so še kar prijazni. Ja, na živce mi je šla tudi plaža, ki je malo oddaljena, pa še tam je ležalnikov za vzorec. V mojem terminu ni bilo šans, da si po osmi uri zjutraj dobil kakšno senco. Pa preveč Čehov!!:)
No, pa da ne bo zgledalo kot da samo šinfam-animatorji so super, tudi sobe so luštne.. pa sobarica, ki ti pospravlja je tud ful simpatična.. vse ni tok slabo, ampak če bi se odločala še enkrat Garden Park sigurno ne bi bil v ožjem izboru.
Aja, pa še to.. če greste z otroci zna bit stvar bolj primerna. LP
Ja super, vendar ena, ki bo znala kej povedat iz prve roke in se je vrnila iz tega hotela.
Midva greva v ta hotel 13/9 imava ALL, upam, da bo ok.
Povej cim vec:
– midva letiva iz Brnika pa ne veva al bi pustila tam avto na varovanem parkiriscu, ampak verjetno je kar drago. Kako si ti naredial?
– si jedla vso hrano v hotelu, kaksna je kaj hrana
– a je sploh bilo podobno ALL, sej ne gre zaradi hrane, pijaca se pa prileze v vsakem trenutku
– kaksne so sobe, si lahko kej izbirala, kot sem videla na netu so ene ful lepe in podobne ze bolj apartmajem.
. je okolica res tako necista, kako je pa kaj z bliznjo plazo
– na katere izlete si sla, verjetno se bolj splaca v lastni reziji
– kaksno je bilo vreme, a sploh rabimo dolge rokave
– si morda opazila v lizini kasno golf igrisce
Hvalezna ti bim za vsako informacijo, sicer sem bila bolj skepticna glede tega hotela, ampak, da pa spet ni tako slabo, ne?
Hvala ti za odgovore, lep vecer.
Ne, ni tako hudo. Saj približno sem opisala. Naša soba je bila lepa, (not smo bile tri), tako da ne vem kakšne so ostale sobe. Tudi glede izbiranja pojma nimam kok maš možnosti. Je pa luštno, da imaš sobo proti bazenu, se vsaj kaj dogaja. Vem, da so se eni nekaj pritoževali. Ampak če si dost tečen, se da verjetno vse uredit.
Jedli smo samo v hotelu-smo imele POLP in je bilo čist zadost. Jst ti povem čist zase, da na konc sploh nisem več hodila večerjat, oziroma samo po kakšen kos kruha, pa res nisem izbirčna.. samo ni mi pasala tista njihova hrana. Sej je evropska, ampak ne vem vse nekaj na pol. So pa ostali čist jedli, tako da je generalno verjetno čist ok.:)
Plaže čist pred hotelom ni.. moraš it čez eno cestico, ampak je za par minut hoje. Bolj me je motilo to, ker je okolica res bolj umazana. Plaža je pa drgač klasika-mivka. V tem našem terminu je bilo vse polno in zato težko dobit ležalnike in senco. Mogoče je zdej kej boljš. Drugač maš tud dva bazena, en je bolj majhen, drug ima pa tobogan in je bolj primeren za otroke.
Ja, še izleti. V Douz, oziroma s kamelami v Saharo se splača it, hotle smo se prijavit tud za en izlet z džipi, pa ni blo več prostora. Drgač smo šle pa vse v lastni režiji- do sinagoge(prav nič posebnega), v glavno mesto(še kar kul), pa v Midoun. Tam je itak tržnica in se še kar dogaja.. ene parkrat ko smo se peljale mim je bilo pa kot da bi vsi umrli. Za ostale izlete pa ne vem. Aja! Dobil smo zastonj večerjo s folklornim programom…(prvo noč smo bili v drugem hotelu), pa se definitivno ne splača.
Glede avta vama bo pa kdo drug bolj svetoval, me smo imele prevoz:) Lepe počitnice!
Forum je zaprt za komentiranje.