Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se je kdo cepil samo 1x, po drugi odmerek pa ne bo šel?

A se je kdo cepil samo 1x, po drugi odmerek pa ne bo šel?

Moj frend je prvič cepljen z AZ in po drugi odmerek noče več! Pravi, da mu je še za prvič žal…

Še kdo tak?

+1(Pfeizer).

2 tedna je trajalo, da sem se pobrala. Glede na to, da je bila po prvi dozi že takšna rušilna utrujenost, ko se zjutraj dobesedno komaj splaziš iz postelje (po 8 urah spanja), ves čas slabo.. Nočem niti razmišljat, kaj bi se zgodilo po drugem odmerku, ki je baje še močnejši ?

Odgovor na objavo uporabnika
Ania379, 09.09.2021 ob 22:44

+1(Pfeizer).

2 tedna je trajalo, da sem se pobrala. Glede na to, da je bila po prvi dozi že takšna rušilna utrujenost, ko se zjutraj dobesedno komaj splaziš iz postelje (po 8 urah spanja), ves čas slabo.. Nočem niti razmišljat, kaj bi se zgodilo po drugem odmerku, ki je baje še močnejši ?

Kako hudo bi šele bilo če bi zbolela, oz. ko boš zbolela.

Bližnja soseda sta po prvem cepljenju zbolela za korono in sta rekla, da ju ne vidijo nikoli več na cepljenju. En malo bolj oddaljen sosed se je en čas slabo počutil, pa tudi noče druge doze.

Jaz tudi. Pfizer.

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc nepr, 09.09.2021 ob 22:50

Jaz tudi. Pfizer.

Zdržite še malo, saj bo klasično cepivo kmalu na voljo. Edino vprašanje je ali bo EMA naklonjena zanj, kitajski cepivo vztrajno zavrača, mogočo bo pa ameriško bolj po godu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close