A se anticepilci počutite svobodne, ko stojite v vrsti na testiranje?
Fiona247, 01.01.2022 ob 07:59
Ovcam anticepilskim se ne da nic dopovedat v njihove tupe glave. Naj stojijo vsak dan v vrsti za test, ocitno so sami luzerji, ki jim cas ni problem.
(za fiono)
In že navsezgodaj začenjaš novo leto s sovraštvom in gnevom.
V tej pandemiji nam je bilo dano spoznati, koliko ljudi nosi v sebi malega Hitlerja. Jaz ti na novega leta dan vračam z dobrim. Upam, da ga boš preživel(-a) čim bolj svobodno in podobno temu, kar smo imeli do leta 2019, ne da bi moral(-a) svojo svobodo, ki ti je do takrat pripadala, zdaj pa naenkrat ne več, plačevati z dodatnimi žrtvami. Pazi na svoje telo, ker je edino, ki ga imaš.
luzer si predvsem ti in tebi podobnim , ker ste se šli cepit s testnim cepivom. Sploh noben ne razmišlja kaj je notri, kako bo vplivalo na zdravje, ampak ste se šli, da boste imeli kao mir, hodili vsepovsod . Kako so vas nategnli. najprej so rekli dva odmerka, zdaj so že trije, še malo pa jih bo pet itd itd. In vi se imate potem za svobodne, loleki. Še zdaj pa niste pogruntali, da se tu samo € vrtijo in vaše življenje za une gor ni vredno NIČ
Joyas, 31.12.2021 ob 14:49
Anticepilci v vrsti, vsak dan iste face, nihce med njimi ne izgleda intelegenten. Spominjajo na ovce, ki ves cas blejajo, kar nekaj. Sovrazijo vse in vsakogar, ker so nesposobni, slabo situirani, informirani, izobrazeni… Smilijo se mi, ko cakajo v vrsti, na mrazu, snegu, dezju, dan za dnem.
Preden govoriš o inteligenci drugih, se to besedo nauči vsaj pravilno izgovarjati in napisati, da si ne delaš sramote s svojim količnikom IQ-ja!
ustaviti konje, 01.01.2022 ob 09:37
(za fiono)
In že navsezgodaj začenjaš novo leto s sovraštvom in gnevom.
V tej pandemiji nam je bilo dano spoznati, koliko ljudi nosi v sebi malega Hitlerja. Jaz ti na novega leta dan vračam z dobrim. Upam, da ga boš preživel(-a) čim bolj svobodno in podobno temu, kar smo imeli do leta 2019, ne da bi moral(-a) svojo svobodo, ki ti je do takrat pripadala, zdaj pa naenkrat ne več, plačevati z dodatnimi žrtvami. Pazi na svoje telo, ker je edino, ki ga imaš.
Mene zmrazi, koliko zlobe nosijo ljudje v sebi. Izživljanje nad zaposlenimi in študenti na vratih trgovin in bencinskih črpalk pokaže točno to – male Hitlerje v ljudeh.
Blednica, 31.12.2021 ob 18:02
V nobenem primeru clovek ni svoboden, cepljen ali necepljen. Ne lazite si da ste svobodni.
Blednica, se strinjam s teboj. Noben od nas ni svoboden, ne cepljeni in ne necepljeni. To kar ljudje tu gor pišejo ni svoboda. Je le privid.
Dokler je treba za vsakodnevna opravila kazati neko potrdilo, to ni svoboda. Nikoli ne bo.
Škoda da ljudje če se nam nekaj dogaja dalj časa to vzamemo za normalno. Na žalost ne bo ostalo samo pri tem.
Forum je zaprt za komentiranje.