A se anticepilci počutite svobodne, ko stojite v vrsti na testiranje?
Question291, 30.12.2021 ob 19:17
Če so sposobni pocepit celi svet… ( elite globalistične…).
zakaj niso sposobni lačnih otrok po svetu nahranit…( Jemen, Sudan, Etiopija…).
Ker jih ne briga za drugo kot samo denar, pohlep, nadvlada…in dolgčas , ja dolgčas jim je od vsega, zato rabijo svet uničevat…
To sem v teh dveh letih nestetokrat pomislila!
Taka katastrofa je tistih 5 mio umrlih v dveh letih zaradi virusa, ni pa nobena katastrofa, ko tedensko umre 100.000 ljudi zaradi lakote in to tako ze leta in leta in leta!
Se testiram, 30.12.2021 ob 19:21
Včeraj sem se testirala zjutraj, ker sem šla za malo v službo podelat nujne stvari, potem pa na servis.
Danes sem šla še po nekaj stvari v trgovino prej popoldan in sem se šla testirat.
Test vzame ravno 2 minuti in 300 m ovinka, izvid mi prileti v aplikacijo na telefon. Ne čakam pri odvzemnem mestu.
Vem, da sem zdrava in ne morem nikogar okužiti.
ja, ja, seveda.:)) Ves čas moraš v glavi imet, kam je treba iti po službi in ali boš rabil testiranje ali ne in če boš rabil testiranje, kam iti, da bo najmanj vrste… Jaz ob treh končam s službo, prejšnji teden sem morala na pošto in kupit ene čevlje, potem pa hitro po otroka na dejavnost. Komaj sem to naredila, kaj šele da bi razglabljala, kam moram test narediti. Naslednji dan knjižnica in v šoping center po ene veganske zadeve, ki jih nimajo nikjer drugje kot v tavelikem Šparu. Oboje rabi test, če nisi cepljen. Še naslednji dan eno darilo, ki ga še nisem uspela kupit, spet testiranje. Potem sem šla do frizerja. Skratka, vsepovsod je nujen test.
Avtor, seveda ti ne bodo priznali, da je kriza ves čas o tem testiranju razglabljat. Njim je to super, nobene težave vsak dan bezanje po nosu, če verjameš:)). Enega ne bo, ki bo priznal, da je to res kriza in da mu gre na jetra, da mora to počet.
zelo res!, 31.12.2021 ob 14:11
To sem v teh dveh letih nestetokrat pomislila!
Taka katastrofa je tistih 5 mio umrlih v dveh letih zaradi virusa, ni pa nobena katastrofa, ko tedensko umre 100.000 ljudi zaradi lakote in to tako ze leta in leta in leta!
A to, da so v teh državah, kjer narod od lakote umira, milice na cestah s šmajserji, ki prestrežejo vse kamione s hrano, jo zasežejo in prodajajo dalje, pa še nisi slišala? Saj so razne nevladne organizacije poskušale dostavljati hrano, le redkim je uspelo, pa še ti so bili v oklopnih vozilih in v spremstvu NATO vojakov. Ogromnokrat so padli v zasedo in so jih lokalci postreljali.
Daj še kaj drugega beri kot mon, no. Kako bi pa ti poskrbela za lačne po svetu? Kaj predlagaš? Pametnejši od tebe so videli, da ni haska, da morda kaka drobtinica pride do lačnih, to je pa tudi vse.
jah no, 31.12.2021 ob 14:39
ja, ja, seveda.:)) Ves čas moraš v glavi imet, kam je treba iti po službi in ali boš rabil testiranje ali ne in če boš rabil testiranje, kam iti, da bo najmanj vrste… Jaz ob treh končam s službo, prejšnji teden sem morala na pošto in kupit ene čevlje, potem pa hitro po otroka na dejavnost. Komaj sem to naredila, kaj šele da bi razglabljala, kam moram test narediti. Naslednji dan knjižnica in v šoping center po ene veganske zadeve, ki jih nimajo nikjer drugje kot v tavelikem Šparu. Oboje rabi test, če nisi cepljen. Še naslednji dan eno darilo, ki ga še nisem uspela kupit, spet testiranje. Potem sem šla do frizerja. Skratka, vsepovsod je nujen test.
Avtor, seveda ti ne bodo priznali, da je kriza ves čas o tem testiranju razglabljat. Njim je to super, nobene težave vsak dan bezanje po nosu, če verjameš:)). Enega ne bo, ki bo priznal, da je to res kriza in da mu gre na jetra, da mora to počet.
Nekateri smo zgleda malo bolj organizirani, pa ne tekamo zadnji dan od trgovine do trgovine. Tega tudi sicer ne počnem. Odkar je epidemija, skorajda ne hodim v trgovine. Nikoli ne potrebujem čevljev zadnjo sekundo, še manj veganskih zvarkov iz Špara. Večino reči si danes lahko naročiš na dom, tudi iz tujine.
Če res nujno potrebujem test, ga lahko naredim mimogrede, ne čakam v vrsti. Prav to je dobra stran aplikacije. Če bi se večina ljudi vsaj čez praznike tako izogibala stikom, kot se pri nas doma že skoraj dve leti, bi bilo epidemije v nekaj tednih konec, tako pa…
Samopovem, 31.12.2021 ob 17:22
Nekateri smo zgleda malo bolj organizirani, pa ne tekamo zadnji dan od trgovine do trgovine. Tega tudi sicer ne počnem. Odkar je epidemija, skorajda ne hodim v trgovine. Nikoli ne potrebujem čevljev zadnjo sekundo, še manj veganskih zvarkov iz Špara. Večino reči si danes lahko naročiš na dom, tudi iz tujine.
Če res nujno potrebujem test, ga lahko naredim mimogrede, ne čakam v vrsti. Prav to je dobra stran aplikacije. Če bi se večina ljudi vsaj čez praznike tako izogibala stikom, kot se pri nas doma že skoraj dve leti, bi bilo epidemije v nekaj tednih konec, tako pa…
Ja, ja, ja. lepa pravljica neke upokojenke ali osebe na socialni, ki nima rednih obveznosti – službe, nima mladih otrok, ki študirajo in nima nobenih potreb po vsakodnevnih opravkih. No, ne živijo vsi tako kot ti, žal. In ti ljudje se pač morajo cepiti.
O, pa še redno hodim v knjižnico, knjige si naročim prek Biblosa, me pričakajo in vrnem stare.
Če rabim kaj za obut ali oblečt ali karkoli drugega, pa sem očitno toliko organizirana, da si vzamem 3 minute časa pred službo in grem na test. Izvid mi prileti na telefon in grem kamorkoli.
No, ne kamorkoli, zaradi sebe ne rinem v trgovine zdaj, ko so polne, grem takrat, ko ni drena.
Nobena stvar ni tako življenjsko nujna, da si je ne bi mogla organizirati.
Za obisk dežurnega zdravnika pa vsaj prejšnji teden kot spremljevalka mami potrdila nisem niti potrebovala, niso povprašali, ko so jo videli.
Vse se da, brez težav.
Če bo še vedno aktualno takrat, ko bodo zaključene vse testne faze cepiv in se bodo poznali vsi stranski učinki, bom razmislila tudi o cepljenju.
Dokler pač ne – ravno danes sem izvedela za znanko z enako med.diagnozo kot jaz, ki je v bolnici v komi po drugem odmerku cepiva. Omedlela doma par ur po cepljenju in zaenkrat še ne vedo, če se bo sploh še prebudila. Par let mlajša od mene.
odvisno, 31.12.2021 ob 17:35
Ja, ja, ja. lepa pravljica neke upokojenke ali osebe na socialni, ki nima rednih obveznosti – službe, nima mladih otrok, ki študirajo in nima nobenih potreb po vsakodnevnih opravkih. No, ne živijo vsi tako kot ti, žal. In ti ljudje se pač morajo cepiti.
Upokojenke 🙂 hahaha – ne vem, če bomo mi kdaj doživeli pokojnino. Pa še otroke si drznemo imeti! Pomoči od države do zdaj še nismo bili deležni, ker očitno predobro zaslužimo, ampak to me ne moti. Najlepše je, če nisi odvisen od nikogar.
Pa da se razumemo: krasno, da so s cepivom uspeli preprečiti vsaj del okužb ali težkega poteka bolezni, očitno pa cepivo ni rešitev za vse. Vsem virozam se najlaže izogneš tako, da se ne izpostavljaš. Za to ni potrebno biti znanstvenik.
vatikanske ječe, 30.12.2021 ob 18:31
Nočem se sploh dotikati, zakaj je kdo za ali proti. samo tako s praktičnega vidika me zanima, ali se počutite svobodne, ko stojite na vrsti za test, ki ga potrebujete za recimo obisk frizerja, knjižnice, prireditve, česarkoli?
Od 3.1.22 boš tudi ti v vrsti, nič bat.
Robi650, 31.12.2021 ob 17:57
Ko zagovornik fašizma drugim pametuje o svobodi.
Tele anticepilsko, kdo je bolj svoboden, jaz ali ti, ki stojiš vedno znova kot teliček na zakol v vrsti za testiranje, da te sploh kam spustijo? :))))))
Ampak pač, imaš dosti cajta v življenju, pa mozag ti ne dela ravno.
Svoboda po vaksersko.
https://www.facebook.com/100003512679506/posts/4449021945224851/
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 12:57
Aja, pozabil sem, sej tudi v knjižnico ne hodite. Zato kr naprej težite s tem, kdo rabi šoping pa fitnes. To je ves vaš domet razmišljanja. Do lekarne , po fasungo, pa domov na kavč. Sej s takim načinom življenja res ne rabiš biti cepljen.
Zakaj bi pa ne hodili v knjižnice? Saj tam se da knjige dobiti brez PCT-ja.
Pa ravno zelo se dotikaš in vtikaš….
Veš kako se počutnim? Zmagovalno. S pokončno glavo. In ne rabim “svobode” za šoping, kofetanje, letanje tamo onamo ali pa dopustovanje na ukaz, na dovolitev.
Že dve leti s pokončno glavo , vsi testi negativni – in imam čisto vest, ker sem neokužena oseba v javnosti. vse uradno zabeleženo tudi stroki, če jo bo zanimalo si lahko pogleda v Zvem, spomladi 🙂
Ti, kot pocepljen s kovid cepivi imaš negativne rezultate? Jasno da ne, ker ne hodiš na testiranja, kot bi bilo potrebno tudi zate – in pravično do vseh ostalih, ki se testirajo. Da bi tudi ti zagotavljal neokuženost in neprenašanje v javnosti na druge.
In nekdo ti je že lepo obrazložil pojmovanje: nismo vsi NEcepljeni kar avtomatsko ANTIcepilci. skopčaj to v svoji očitno že dovolj stari glavi.
Tik -Tak, pomlad prihaja, bomo videli, kdo bo pošteno za jajca z dokazano neokuženostjo, poštenostjo (in neupravičenostjo tudi kot zdrave se cepit) stisnil zmaja.
medvedki hibernirajo do pomladi, 01.01.2022 ob 00:27
Pa ravno zelo se dotikaš in vtikaš….
Veš kako se počutnim? Zmagovalno. S pokončno glavo. In ne rabim “svobode” za šoping, kofetanje, letanje tamo onamo ali pa dopustovanje na ukaz, na dovolitev.
Že dve leti s pokončno glavo , vsi testi negativni – in imam čisto vest, ker sem neokužena oseba v javnosti. vse uradno zabeleženo tudi stroki, če jo bo zanimalo si lahko pogleda v Zvem, spomladi 🙂
Ti, kot pocepljen s kovid cepivi imaš negativne rezultate? Jasno da ne, ker ne hodiš na testiranja, kot bi bilo potrebno tudi zate – in pravično do vseh ostalih, ki se testirajo. Da bi tudi ti zagotavljal neokuženost in neprenašanje v javnosti na druge.
In nekdo ti je že lepo obrazložil pojmovanje: nismo vsi NEcepljeni kar avtomatsko ANTIcepilci. skopčaj to v svoji očitno že dovolj stari glavi.
Tik -Tak, pomlad prihaja, bomo videli, kdo bo pošteno za jajca z dokazano neokuženostjo, poštenostjo (in neupravičenostjo tudi kot zdrave se cepit) stisnil zmaja.
za avtorja, ker ne citira, kot bi moglo.
Ali se ti zdi normalno kar se dogaja zadnje 2 leti? Po tvojem pisanju JA! Zaradi enega virusa dejansko nam jemljejo svobodo, unicujejo sluzbe, oni pa si basajo denarce v zep in to miljone, terorizirajo narod, grozijo,ustrahujejo, unicujejo otrokom solanje, otrostvo, najstnistvo. Pa ne glede ali si cepljen, ali ne. Tudi cepljenega cloveka jeb.ajo v zivi mozak in ga pregledujejo, kot za zakol.
Lagali so kako si zasciten dozivljensko, ce se cepis zato so se ljudje cepili. Vecinoma, da bi imeli MIR in, da jih nasilno ne bodo testirali in to s testi, ki pokazejo, da imas covid tudi, ce imas gripo, prehlad. Danes ti nateguni govorijo ze o 4. dozi. A sami, da so se cepili? Ne niso se v to sem 1000%. Govorijo o epidemiji, ki so jo preklicali junija. Kaksna v pic…mate…epidemija!!!! Ljudje imajo, zaradi cepljenja zdravstvene tezave in to tudi vec mesecev leto po cepljenju. Tudi smrti so bile a tega nihce ne bo priznal.
Kaj smo mi, ce je cepivo v fazi razvoja? Poskusni zajcek, na nas delajo preizkuse.
Nosimo maske, ki je dokazano, da ne scitijo te maske preprecujejo normalno dihanje, to bodo se posledice. Ukazali so kirurski nagobcnik, zakaj le, da ga bo clovek kupil in denarci bodo padali v njihov zep. Ampak ti pra… se delajo tako inteligentne in dobro vedo, da ljudje imajo majhne place in njihove kirurske nagobcnike nosijo mesece. In ce taksna maska sciti, sem jaz Bog.
Forum je zaprt za komentiranje.