a pozna kdo: SAMO RUS
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › a pozna kdo: SAMO RUS
je iz viča pri ljubljani , hod na gradbeništvo. ce kdo karkol ve od njega-dobrodosel!!
Fak ste dosadni s temi oglasi ” A KDO POZNA”….
Poznam …IN? Kaj zdej?
ja res bi te prosila za njegovo cifro al pa mail, al pa kar kol, k bi rada prsla v kontakt z njim…se mi zdi simpaticn pa tko….sej ves:)
.. ne bit nesramni no!!
dekle, zakaj pa kar do njega ne stopiš?!
svašta…. ja, tut jest ga poznam…. sam ti ne bom dajala njegove cifre…
zakaj ji pa ne boš dala njegove cifre? postavi se v njeno kožo,pa pomisli,kako bi bilo tebi. pa brez zamere. ljudje naj bi si med seboj pomagali in svet bi bil boljši in lepši.
zato, ker je nimam :)))))))
men pa ne bi bilo všeč, če bi moja kolegica kar enmu dala mojo številko. Za tistega,ki mu daš številko je to pomaganje,za ta drucga pa včasih je včasih ni.
ziher hod v Cornerja….
ja pac nism ravn pogumna in ne bi kr tko stopila do enga:(….pa nobenga ne poznam k njega pozna, tko da…vsaj mail, ce ne stevilke:)hvala ze vnaprej
al pa če bi se postavla v njegovo kožo…..jaz bi popenila, če bi kdo kar tako objavljal moje podatke
jah če si pa tok usekana da bi popenila če bi ti nekdo ki mu nisi sama dala maila poslal mail pol pa ne vem ane
kva je zdej? katera bi me rada mela?
hm, mislm jz bi rada spoznala osebo s tem imenom, sam nisem ravn prepricana, da si to res ti ta oseba:)))….lahko pa das e-mail:)), pa bomo vidl:))
Za crknit smešno tole:))))
Forum je zaprt za komentiranje.