Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A pozna kdo gostilno Zgornji Kirn (Preserje)?

A pozna kdo gostilno Zgornji Kirn (Preserje)?

Kako se vam zdi? Ima tudi za otroke kako igrišče oz. kotiček?

Zelo dobra hrana. Priporočam. Igrišča ni.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Gostilna ni v Preserju temveč v Kamniku pod Krimom. 🙂 Sicer pa je hrana odlična, otroškega kotička pa nimajo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Priporočam se stinjam z predhodnicama,s spodnjim Kirnom(Rakitna) smo bili zelo razočarani,mislim na prijaznost.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Ta gostilna JE seveda v Preserju pod Krimom in je zelo v redu. Porcije so pa rudarske.

Ojoj, Mik, geografija in poznavanje okolice Ljubljane pa res ni tvoja vrlina :))

Zgornji Kirn je v centru vasi, ki se imenuje Kamnik pod Krimom,
Branka, Spodnji Kirn je pa v Podpeči….

Ja se strinjam,da je spodnji Kirn v Podpeči,se opravičujem ker nisem napisala.
Lep dan želim

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Zgornji Kiren je v Kamniku

Res je, imaš prav. Očitno sem bil vedno preveč nalit. Imajo namreč dobro vino. Pri temu v Kamniku, k tistemu spodnjemu pa ne grem nikoli več, čeprav se pri njem občasno ustavi tudi bivši predsednik.

Hrana je dobra – sploh ce ste zelo mesojedi, je pa tudi cena kar visoka. Nazajdnje tam sredi decembra sem jedla za predjed bucke na zaru – dobila sem 3 listice bucke – cena je bila pa za ene 5 kil :o))

Meni se pa hrana sicer zdi kar okusna, je pa cena previsoka,recimo v gostilni Kavčič v Brezovici smo bili bolj zadovoljni in s kvaliteto,količino in ceno, nekatere jedi so 2x cenejše kot pri Kirnu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close