Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A obstajajo moški, ki opravijo pol gospodinjskih del?

A obstajajo moški, ki opravijo pol gospodinjskih del?

imaš še nekaj let pred sabo. Zato ne vreči puške v koruzo. Kdor išče, ta tudi najde.

Odgovor na objavo uporabnika
ena samskaa, 04.11.2021 ob 18:27

A sploh obstajajo moški, ki opravijo doma pol gospodinjskih del? Verjetno so izjemno redki?

Berem spodaj temo, ko ženske opisujete kake dece imate. Pa tudi, ko poslušam znance, ista pesem. Večina gospodinjskih opravil na plečih žensk.

Jaz sem že obupala, da bi našla kakega 40-55 starega samskega pa, da je tudi za kako rabo. Da ni vse na plečih ženske.

Ja Se najde ,moj mi vedno pomaga p s ne zato ker bi moral ampak se zaveda da tukaj živiva midva da je to najino in mu ni problem posest,gor obrisati obesit perila in it v trgovino brez listeka tako da imam srečo da ga imam in to mi je že marsikdo rekel celo moja mama in brat  vi pa ga po hitrem postopku odjebite.

. https://youtu.be/sghshtegdgA

Blaablaa, 06.11.2021 ob 12:41

Popay… Nema ništa od ove Olive. Ta je kisela, preslana, ljuta i pokvarena.

hehe, za to je res še tista oliva iz risank carica.., ni ona pokvarjena ampak je zabita ko telegrafštanga v zemljo, sama sebe ne dojema. Pravi, da nima kilometrine s tipom pod skupno streho, pozablja omenit pa to, da je možno, da sploh ni imela priložnost probat, kako zgleda življenje s tipom, pač zaradi znanih faktorjev, ker preprosto ni dost fukoželjna v moških očeh.

Popay npr, 06.11.2021 ob 13:42

hehe, za to je res še tista oliva iz risank carica.., ni ona pokvarjena ampak je zabita ko telegrafštanga v zemljo, sama sebe ne dojema. Pravi, da nima kilometrine s tipom pod skupno streho, pozablja omenit pa to, da je možno, da sploh ni imela priložnost probat, kako zgleda življenje s tipom, pač zaradi znanih faktorjev, ker preprosto ni dost fukoželjna v moških očeh.

No zdaj vem, da tipi, ki ji je pomembno zategovanje rjuh, so nesramni, žaljivi.

Tako, da mogoče kaki ženski to pomaga, če naleti na zategovalca rjuh, da bo prej vedela, da je tip nesramen, žaljiv prostak.

Se sprašujem, če doživi Popay orgazem, ko zmerja ženske po netu?

Zdaj bosta z onim južnjaškim prostakom lahko skupaj udrihala po ženskah. Ja reveža no. Lahko se še skupaj kresata in zategujeta rjuhe, da ne bo problemov z zabitimi ženskami.

Ženske, če si navlečete moškega, adijo svoboda. To si zapomnite.

Moj rad kuha. Drugače pa dela vse, ko me ni doma. Po mojem bi vsak človek moral znati osnove. So knjige, videi na internetu. Najboljši kuharji so moški, torej se da naučiti.

ena samsska, 06.11.2021 ob 14:00

No zdaj vem, da tipi, ki ji je pomembno zategovanje rjuh, so nesramni, žaljivi.

Tako, da mogoče kaki ženski to pomaga, če naleti na zategovalca rjuh, da bo prej vedela, da je tip nesramen, žaljiv prostak.

Se sprašujem, če doživi Popay orgazem, ko zmerja ženske po netu?

Zdaj bosta z onim južnjaškim prostakom lahko skupaj udrihala po ženskah. Ja reveža no. Lahko se še skupaj kresata in zategujeta rjuhe, da ne bo problemov z zabitimi ženskami.

To vidis… Moskega se onika. Lepo. Bi te zdresiral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close