Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A obstajajo moški, ki opravijo pol gospodinjskih del?

A obstajajo moški, ki opravijo pol gospodinjskih del?

Za družino in moža se je treba potruditi, delati…..zate je itak prepozno!

Odgovor na objavo uporabnika
lena si to je, 06.11.2021 ob 10:27

Za družino in moža se je treba potruditi, delati…..zate je itak prepozno!

?

Ja. Žrtvovati, potrpeti itd…

Prepozno prepozno.

Ha, ha, ha, veš noge dat narazen, brez zaščite, je komot. Zanositi ni nobena umetnost.

Umetnost je, da to preprečiš. Kontracepcija pa to.

Podgane, miši, komarji… vse se hitro množi. Človek ima pa razum in zna to preprečit.

rok-1, 06.11.2021 ob 09:10

ena samsska, 06.11.2021 ob 09:03

Popay npr, 06.11.2021 ob 08:49

ena samsska, 05.11.2021 ob 11:18

Hm, Popay, v bistvu sem se nasmejala tej zategnjeni rjuhi, ker tega pa res nisem vedela, da kdo prakticira :). Pa to imaš v mislih jogi rjuhe? Ker mi res ni jasno kako jih zategneš :)?

Aja, moja kilometrina s skupnim gospodinjstvom: 0,0km.

no, pol se moreš pa itak še učiti življenja z moškim pod isto streho, ko ti bo kakšen uletel. Samo je s tem tako, bolje prva zamera kot zadnja…, mu pač takoj rečeš, gospodinska dela si deliva na pol, rjuhe pa skup zategujeva po strastenem nategovanju, seveda, hehe.. Tud na jogiju more bit rjuha tako zategnjena, kot, da je vsak dan speglana, to so nianse po katerih oceniš tistega s katerim sobivaš.

Ne planiram, da bi komu dovolila vselitev.

Rjuh pa nikoli ne likam :). Uf, še več, tudi postelje ne postiljam. Če koga moti: se mora pač prezračit :).

Tu se pa strinjam s Popayem. In postelja se uredi / postelje tako, da se seveda zrači. Je lepo za videt in privlačno za skočit v posteljo.

Hu, hecno, da sta ravno dva dedca tako zakomplicirana glede postelje. Še nisem v življenju slišala o nujnosti zategovanja rjuhe, likanju rjuhe… no pač zdaj vem, da eni dedci počnete to. K sreči sem samska, da mi noben glede tega ne teži.

Popay npr, 06.11.2021 ob 10:20

ne planiraš vselitev (prav je tako), torej planiraš odselitev ali skupno keširanje za skupno streho nad galvo z morebitnim novim partnerjem.., glede na naslov tvoje teme, če se nekdo ne zajebava v imenu avtorice pod istim nikom.

Če si avtor teme, je pohvalno, ker sodeluješ v temi, ponavadi avtorje tem, k ijih odprejo vzame megla… Jst se po možnosti v vsaki temi zajebavam ampak o vsakem, ki redno sodeluje na tem forumu pa imam neko mnenje in tistem, ki odpre neko temo (tako kot oni o men, ki sem redno uletavajo) in rečem tako…, dvomim, da si se ti sploh kdaj orng kresnla (kresanje pomeni sex) s kakšnim tipom v življenju, kaj če teb sploh moški, pa čeprav bi on naredil 51% vseh gospodinjskih del v primerajvi s tabo, kaj boš sploh delala z njim z nula kilometrine, to je sicer v zajbanciji napisano ampak mi bi bilo zanimivo prebrati mnenje take ženski, ki odpre temo s takim naslovom, po kakšni logiki se ti sploh sekiraš zaradi gospodinjenja, če recimo ne delaš ankete kako deluje gospodinjenje v slovenskih gospodinjstvih….

Ha, ha, da bi se pa h komu jaz selila? Mi na kraj pameti ne pride. Sem na svojem in tako mi je všeč. Ženske, ki se priselijo k dedcu, pogosto ta kratko potegnejo.

A ti resno misliš, da bi se v moji starosti šla skupno življenje, do sedaj pa vedno samska?

Da bi se ubadala z usranimi gatami od deca pa teženjem glede rjuhe? Ma ne se hecat no.

Da ne omenjam, da v moji starosti lahko najdeš kvečjemu kakega ločenca z otroci. Še tega bi se mi manjkalo. Imet otroke pa njihovo mamo na grbi.

Tisti, ki so pa samski, živijo sami, brez otrok, brez bivše, močno dvomim, da sanjajo o skupnem življenju.

Pa ti sama ne ves kaj bi. Iskompleksirana stara baba. Nebi to nebi uno… Ja najd nekoga, ki ti je blizu ali pa tudi ce ni, da te obcasno nasadi in to je to… Ali pa dva…

Blaablaa, 06.11.2021 ob 11:13

Pa ti sama ne ves kaj bi. Iskompleksirana stara baba. Nebi to nebi uno… Ja najd nekoga, ki ti je blizu ali pa tudi ce ni, da te obcasno nasadi in to je to… Ali pa dva…

Zanimiv izraz. Isokompleksirana. Kaj pa naj bi to pomenilo?

Zakaj se nakuhuješ kot star fižol? Jeza škodi tvoji lepoti.

sve ce to struhnt. Pa al se ne jezim al pa z kremo gladim.

A, zdaj mi je pa jasno. Gospod prihaja iz juga. Bih, ČG…?

Ja, tam pa vem, da niso vajeni, da si drzne ženska imeti svoje življenje. Tam pa vem, da je dec prepričan, da je ženska njegova služkinja.

Te razumem. Potem pa revež pride v Slovenijo, tu pa ženske ne kažejo pripravljenosti, da bi bile decu podrejene. Kulturni šok.

ena samsska, 06.11.2021 ob 11:28

A, zdaj mi je pa jasno. Gospod prihaja iz juga. Bih, ČG…?

Ja, tam pa vem, da niso vajeni, da si drzne ženska imeti svoje življenje. Tam pa vem, da je dec prepričan, da je ženska njegova služkinja.

Te razumem. Potem pa revež pride v Slovenijo, tu pa ženske ne kažejo pripravljenosti, da bi bile decu podrejene. Kulturni šok.

Nema tebi zivota u dvoje.

Blaablaa, 06.11.2021 ob 11:31

Nema tebi zivota u dvoje.

Itak, da ne. Tu je Slovenija veš. Samske ženske komot same živimo. Ni to tako kot dol pri vas. Tu je ženska enakopravna moškemu.

Seveda… Tudi npr izvenzakonski in zakonski potomec sta enakopravna. Oba sta dediča. Je to prav? Ista sta al je iz razvrata/bluda ali pa zakona. Sta zakon pa kurvarluk enakovredna? Zakon pravi ja.

Pise. Da vam se lepo prikazuje vase postopke.

Stara kobila si… To je samo se za zakol. Za kaj uporabnega ne.

Papaaa

Poroka je zmaga za moškega. S poroko dobi gospodinjo, seks. Vse v kompletu. Zastonj.

Za žensko pa je poroka izguba. Prosti čas se ji bo občutno zmanjšal. Svoje hobije bo morala opustiti, jih nadomestiti s pedenanjem deca.

Itak pa se že vidi, da so že mlade punce tako naučene. Že mlade punce, ko dobijo fante, zapustijo svoje kolegice. Fatnje svojih kolegov seveda na. Pa pri odraslih ženskah isto. Ko se poparčkajo, morajo opustiti kolegice, kolege, opustijo svoje vadbe, tečaje. Dec pa še naprej banda s kolegi okrog, ima še naprej fusbal, košarko, turnejo v gostilni…

Blaablaa, 06.11.2021 ob 11:47

Seveda… Tudi npr izvenzakonski in zakonski potomec sta enakopravna. Oba sta dediča. Je to prav? Ista sta al je iz razvrata/bluda ali pa zakona. Sta zakon pa kurvarluk enakovredna? Zakon pravi ja.

Pise. Da vam se lepo prikazuje vase postopke.

Stara kobila si… To je samo se za zakol. Za kaj uporabnega ne.

Papaaa

Očitno si še vedno izgubljen v prostoru in času…

Hm, daj to prevedi v slovenščino.

Blaablaa, daj to prevedi v slovenščino. Pa predvsem: Slovenija je v letu 2021. Ni več srednji vek.

Ti si pa sigurno en od južnakov, ki visi na spoznavnih portalih in poskušajo dobiti kako Slovenko. Polno vas je gor. Ko vas ženska zavrne, postanete nesramni, žaljivi.

Kaj Slovenka za vas pomeni vstop v EU?

Je hudič, a ne, da je ženska že davno v zrelih letih, ima očitno dovolj financ, da komot sama živi, potem pa te zavrne. Takega ta pravega jugo mačota pa zavrne. Pa tako z veseljem bi se kar v njeno stanovanje vselil.

donporleone, 06.11.2021 ob 11:49

Očitno si še vedno izgubljen v prostoru in času…

Ne. Tebe se poziva na kupanje u vatri. A ti se odazivas.

Sej je napisal dry v tisti temi…

Ce mislis da je tako prav in da bo slo tako naprej… Nisu ti sve na broju.

Hocete da budete jake cvrste… Ok. To za cem tezite in za cim stremite… To bo vas konec.

Sej ze jamrate… 35sama 40sama… Nema a… A so zenske pred vami dale to v nasledstvo? Tudi ve boste prenesle to miselnost… Tiste katerim ne bo zamrlo drevo…

Izopaceno, prizadeto, narobno…

Ti si pa sigurno en, 06.11.2021 ob 11:53

Ti si pa sigurno en od južnakov, ki visi na spoznavnih portalih in poskušajo dobiti kako Slovenko. Polno vas je gor. Ko vas ženska zavrne, postanete nesramni, žaljivi.

Kaj Slovenka za vas pomeni vstop v EU?

Je hudič, a ne, da je ženska že davno v zrelih letih, ima očitno dovolj financ, da komot sama živi, potem pa te zavrne. Takega ta pravega jugo mačota pa zavrne. Pa tako z veseljem bi se kar v njeno stanovanje vselil.

Jaz nisem na tej tržnici. Tam je samo pocen roba. Ne vem kako to poteka.

Spet jugoviči širijo svoje nebuloze po slovenskem forumu.

spet jugoviči, 06.11.2021 ob 12:33

Spet jugoviči širijo svoje nebuloze po slovenskem forumu.

Ja. Danes se vracam k vam dole.

@ena samsska

Ha, ha, da bi se pa h komu jaz selila? Mi na kraj pameti ne pride. Sem na svojem in tako mi je všeč. Ženske, ki se priselijo k dedcu, pogosto ta kratko potegnejo.

A ti resno misliš, da bi se v moji starosti šla skupno življenje, do sedaj pa vedno samska?

Da bi se ubadala z usranimi gatami od deca pa teženjem glede rjuhe? Ma ne se hecat no.

Da ne omenjam, da v moji starosti lahko najdeš kvečjemu kakega ločenca z otroci. Še tega bi se mi manjkalo. Imet otroke pa njihovo mamo na grbi.

Tisti, ki so pa samski, živijo sami, brez otrok, brez bivše, močno dvomim, da sanjajo o skupnem življenju.

———————————-

ajej.. jej, spet klasika, pranje gat…, brez odgovora, katerega sem ti pač zastavil, če si se ti sploh kdaj kresnla s tipom.., ampak lej, to je tvoja stvar in tvoj volja seveda, ali pa…., ne bom napisal, ker se bi prekruto bralo…, skratka tvoja stvar. Jst, ko debatiram z nekim človekom, ne glede na spol, ga čekiram čitam, njegovo psiho, ko govori ali piše..

No, in zdej so stvari takšne, stojijo pa tako pri tebi.., za zaključek. Če bi ti imela kaj pojma o moških, bi vedela (spet bom ponovil), da za tistim, ki zategne rjuho na pojstli ne bi nikoli prala umazanih gat, ker taki ljudje, moški tudi zelo skrbijo za svojo osebno higieno.

Torej tako, ti si preprosto totalno neprimerna za življenje pod isto streho z moškim, pod njegovim, tvojim ali skupnim krovom (ni tukej vprašenje samo gospodinjenje, je še en kup drugih stvari) zato se ne sekirej kej prveč za skupno gospodinjstev tsitih, ki živijo v taki skupnosti, škodi zdravju.

Popay… Nema ništa od ove Olive. Ta je kisela, preslana, ljuta i pokvarena.

Popay, verjamem, da ti rad razpravaljaš o seksu z drugimi ljudmi. Zame je pa seks osebna stvar, stvar dveh ljudi. Ne razpravljam o tem s kolegi, s kolegicami, niti ne z neznanci.

Mi je pa zanimiva tvoja užaljenost :). Nekam hudo te je prizadelo, da nimam interasa za sobivanje z moškim. Hm, le zakaj te na obrate spravi izjava ene neznanke? Jaz verjamem, da je ogromno žensk, ki bo z veseljem pralo usrane gate. Samo pri zategovanju rjuh pa se zna zakomplicirat. Nisem še od nobene kolegice slišala, da to počne. No mogoče pa ja :).

kratko in jedrnato. Ne obstajajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close