A obstajajo moški, ki opravijo pol gospodinjskih del?
A sploh obstajajo moški, ki opravijo doma pol gospodinjskih del? Verjetno so izjemno redki?
Berem spodaj temo, ko ženske opisujete kake dece imate. Pa tudi, ko poslušam znance, ista pesem. Večina gospodinjskih opravil na plečih žensk.
Jaz sem že obupala, da bi našla kakega 40-55 starega samskega pa, da je tudi za kako rabo. Da ni vse na plečih ženske.
Obstajajo, 04.11.2021 ob 18:33
Jaz vse sam opravim. Cez noc sem se moral nauciti vseh gospodinjskih del. Ma mi ni tezko. Edino likam pa res ne rad. Ampak hvala bogu nimam velik cunj za likat. Kaksna srajca pa to.
Čez noč? Ker te je žena načevljala, ker je imel poln kufer, da vse sama dela :)?
ena samskaa, 04.11.2021 ob 18:27
A sploh obstajajo moški, ki opravijo doma pol gospodinjskih del? Verjetno so izjemno redki?
Berem spodaj temo, ko ženske opisujete kake dece imate. Pa tudi, ko poslušam znance, ista pesem. Večina gospodinjskih opravil na plečih žensk.
Jaz sem že obupala, da bi našla kakega 40-55 starega samskega pa, da je tudi za kako rabo. Da ni vse na plečih ženske.
Obstajajo.
Ti skuhaš… on poje
Ti opereš posodo… on pobriše (na kavč)
On umaže cote… ti opereš.
Evo, pa ti zopet ne bo prav. ?
Ja, obstajajo. Enim mal traja, da jim prebije, eni so takoj taki, eni se pa pač ločijo 🙂 sam se štejem med tiste, ki jim je mal trajal, da prebije. Prej sem fural fotrove vzorce, pa je življenje za našo družino postalo precej enostavnejše, ko smo začel vsi sodelovat – tudi otroci, ki so prej bili v hotelu ….
Jaz pa ne maram, da se mi moski vlece po kuhinji, pralnici, shrambi itd. Samo v napoto mi je. Imam svoj sistem, ki odlicno funkcionira in moskega ne maram zraven. Saj ne da si on to pretirano zeli :))
Seveda obstajajo moski, ki radi pospravljajo in kuhajo. Moj sicer ne, kuhat pa sploh ne zna. Se nikoli ni nic skuhal in dokler bom jaz njegova zena tudi ne bo. :))
grženbrčun, 04.11.2021 ob 19:15
moški vedno jamrajo, da ženske niso za seks, da se jim ne da……jasno da se jim ne da, če pa pridejo iz službe in morajo vse same naredit….jaz ji pomagam, naredim še več kot polovico, samo da se potem igravaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in se imava lepo!
Pametno razmišljaš. Večina moških se pritožuje kako ženskam ni do seksa in večina žensk jamra, da so za delo same.
yram, 04.11.2021 ob 19:10
Jaz pa ne maram, da se mi moski vlece po kuhinji, pralnici, shrambi itd. Samo v napoto mi je. Imam svoj sistem, ki odlicno funkcionira in moskega ne maram zraven. Saj ne da si on to pretirano zeli :))
Seveda obstajajo moski, ki radi pospravljajo in kuhajo. Moj sicer ne, kuhat pa sploh ne zna. Se nikoli ni nic skuhal in dokler bom jaz njegova zena tudi ne bo. :))
Upam, da vsaj fajn zasluži, da te finacira.
– kuham
– čistim kuhinjo, hladilnik
– pomijem posodo ali dam v pomivalec
– perila dam prati in sušiti
– posesam
– likam redkokdaj, takrat ko je res potrebno
– brišem prah občasno
– nabavljam skoraj vse od hrane do zobne paste…
In še kaj bi se našlo. Če te tega niso navadili od malih nog ali pa nimaš samoiniciative je zelo majhna verjetnost, da bo nekdo to vse počel. To je realnost.
Bobu bob, 04.11.2021 ob 19:32
– kuham
– čistim kuhinjo, hladilnik
– pomijem posodo ali dam v pomivalec
– perila dam prati in sušiti
– posesam
– likam redkokdaj, takrat ko je res potrebno
– brišem prah občasno
– nabavljam skoraj vse od hrane do zobne paste…
In še kaj bi se našlo. Če te tega niso navadili od malih nog ali pa nimaš samoiniciative je zelo majhna verjetnost, da bo nekdo to vse počel. To je realnost.
Si ženska :)?
yram, 04.11.2021 ob 19:38
Ne rabi on mene financirat v smislu odvisnosti. Njegovo delo je placevanje stroskov druzine, moje da skuham kosilo. Nihce v nasi hisi si ne zeli, da on kuha kosilo. Verjemi :))
Če te prav razumem, oba imata službo. Samo on toliko več zasluži od tebe, da pač on plačuje stroške. Ti pa mu gospodinjiš?
ena samskaa, 04.11.2021 ob 19:40
Vidim, da tu ne bom našla nič pametnega! Moj bivši je bil naučen, da opravi sam vsa gospodinjska dela, poleg svoje službe seveda. Živela sva srečno in polno življenje, samo mi ga je žal iztrgala kruta usoda.
Čez noč se je preselil k ljubici, ki je mlajša od mene celih 19 let!
Vsa gospodinjska dela je on opravil? Kaj pa ti?
Eeej sam ste res…
Enakovrednost v gospodinskih delih… Ok. Kaj pa drugod?
Evo kako js mislim narest ob parckanju.
Tabelo.
Zensko porocijo 4 stvari. Vera denar poreklo lepota.
………………..glansic………….xy
Vera
Lepota
Denar
Poreklo
Eto… Samo obkljukaj kje mislis da treba pri meni in kje pri sebi.
Kjeee jebote. Pa to sploh ni vse. Bluzite. In sanjate.
Forum je zaprt za komentiranje.