Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A niso v teh dneh težke energije?

A niso v teh dneh težke energije?

Danes sem bila čisto izžeta, utrujena, brez energije, proti večeru je bilo malo bolje. Tudi ostali sodelavci v službi so jamrali, nisem videla skoraj nobenega ki bi bil nasmejan . Isto opažate?

Odgovor na objavo uporabnika
Aff, 17.09.2025 ob 20:33

Danes sem bila čisto izžeta, utrujena, brez energije, proti večeru je bilo malo bolje. Tudi ostali sodelavci v službi so jamrali, nisem videla skoraj nobenega ki bi bil nasmejan . Isto opažate?

Tut men se te dni zdi vse težko.

tudi jaz.

Med mrki smo, v nedeljo bo naslednji, tako da…zdržite. jaz se sicer počutim v redu, polna energije, dosegam vse kar si zadam, res pa je, da je okoli mene v službi kaos, na cesti tudi, dogaja ljudem na polno. Kakor na koga.. ampak vpliva zagotovo. Se je začutilo prav takoj po prvem mrku. Se pa zavedam, da bo šlo mimo in imam svoj notranji zen, tako da me tokrat ne zmakne. Sem tudi veliko naredila na sebi od marca in lani septembra, rinila naprej ko sem želela obupati nad svojimi cilji, zdaj pa se to obrestuje. Napredovanje, pohvale, zadovoljni vsi, jaz še najbolj. Ponovno sem v tistem svojem elementu in to mi da moč, srečo, zadovoljstvo. Našla sem stabilnost, potisnila svoje meje zmogljivosti do nepredstavljivih razsežnosti in obogatila sebe z novim znanjem, ki sem ga povezala s preteklimi izkušnjami in ustvarjam dejansko tisti lepši svet, ki bi ga želela videti. V svojem majhnem okolju, ampak kolikor le lahko s tem kar sem, spreminjam življenja ljudem. Na drugačen način, kot sem mislila da bom, a vseeno z vsem srcem.

Lepo je. Naj traja.

Sama sem sicer polna energije, dobro se počutim…okolica doma pa bruh. Ravno sva z možem včeraj debatirala ob popoldanski kavi. Vedno sva se super počutila na terasi, energije so bile top…letos pa “ubi bože”! Sploh ne znam opisat, vse nekaj vleče dol, sosedje niso ok, resno razmišljava o prodaji. Zadnje dni je res obup!

Pa nekdo zgoraj pravi, da smo med mlaji…ajde, za vikend sač, povabimo moje, pa bo top. Moj fotr reeees prinese sonce s seboj, dobro voljo, pozitivo…komaj čakam!

Že par dni gledam mrke obraze in nadrkanost ljudi. Vse neprijazno. Težko ozračje, napetost. Enako se pritožujejo drugi.

A zato sem dobil košarico od prijateljice ?

energije, frekvence, vibracije… in planeti… mal spremljam astrologinjo- Joni Patry- na You tubu objavlja… pa tale Atlas komet je na poti, baje še en Swan, komet… energije vesolja …tu bi se reklo kot svetuje večkrat Darko- prizemljite, ozemljite se…

Tudi meni se zdi, da me vse nekaj tlači. Nekaj lepih stvari se mi je zgodilo, a se sploh ne morem veseliti. Ne da sem utrujena, ampak nekako prazna. Mož ne da nič na mrke, a tudi pri njem opažam podobno.Tudi spim slabo. Upam, da ti mrki čimprej minejo.

enako, že vsaj 14 dni je tako…

Home – Acquista documenti UE, USA e globali

Inicio – Comprar documentos de la UE, EE. UU. y del mundo

Главная – Купить документы ЕС, США и мира

Főoldal – EU, USA és globális dokumentumok vásárlása

Početna – Kupite dokumente EU, SAD-a i svijeta

https://continentaldocuments.com/ar

Meni pa ravno obratno – tako kot tudi zgoraj nekateri pišejo… Še kave skoraj ne rabim te dni.

Zebe me. Zaspan sem. Zunaj vse sivo. Turobno. Žalostno. Komaj čakam predbožično vzdušje. ?

A zato me danes popay ne klice.. no samo, da jz nisem kriva.. naj bo mlaj.

Ah kjee.. prav lušno je, sem polna energije, nasmejana, širim prijaznost in smeh naokoli ?.. so me ljudje prav veseli, ko me vidijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close