Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A ni že cajt…

A ni že cajt…

… da “svobodnjaki”, copatarji in emancipiranke končno enkrat ustanovite vsak svojo stranko?

A ni že preveč strank?:) Ej Boom, v kateri predal bi se uvrstil? Mene med tvojimi predlogi ni:).

V nobenega od tu prisotnih. Kot lahko opaziš, sem enkrat na eni, drugič na drugi strani. Meni je še najbližje neke vrste konfederacija.

V nobenega od tu prisotnih. Kot lahko opaziš, sem enkrat na eni, drugič na drugi strani. Meni je še najbližje neke vrste konfederacija.[/quote]
Isti kot naši politiki, skačejo iz ene stranke v drugo, samo da se drek meša. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V nobenega od tu prisotnih. Kot lahko opaziš, sem enkrat na eni, drugič na drugi strani. Meni je še najbližje neke vrste konfederacija.[/quote]
Isti kot naši politiki, skačejo iz ene stranke v drugo, samo da se drek meša. ;)[/quote]

… reče nekdo, ki je popolnoma predan svoji veliki voditeljici.

Stranko bomo ustanovili en mesec pred volitvami, tako bomo imeli več možnosti za zmago. :)) Če bi jo ustanovili prej, bi se izvedele pikanterije od posameznih uporabnikov foruma in bi popušili na volitvah. :)))

ženske imajo samo en “”cajt” — skrajni, to je takrat, ko se poroči

Stranko bomo ustanovili en mesec pred volitvami, tako bomo imeli več možnosti za zmago. :)) Če bi jo ustanovili prej, bi se izvedele pikanterije od posameznih uporabnikov foruma in bi popušili na volitvah. :)))[/quote]A popušili bi? 😀
Atilopa kaj pa to pomeni “popušili”? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Isti kot naši politiki, skačejo iz ene stranke v drugo, samo da se drek meša. ;)[/quote]

… reče nekdo, ki je popolnoma predan svoji veliki voditeljici.[/quote]
Katera pa je to ? Jih ni več ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close