A ni samskim fajn?
Zakaj takšni sploh greste ali ste šli v vezo ?[/quote]
Da se lahko enčas bahajo, da oni tut imajo vezo…. ko skapirajo, da jim tega nihče (več) ne zavida, jim postane zadeva brezvezna in poten najdejo razlog za razhod, Razhod potem na veliko propagirajo kot osvoboditev z razlogom, da jim bo spet nekdo zavidal in bodo lahko enčas živeli na ta račun….
Verjetno povsem iz podobnega razloga kot ti.
Samo jaz sem ugotovila, da ne gre več in sva šla narazen. Ti si pa pobegnil na MON.[/quote]
Torej on potuje po monu in ostaja v vezi, ti si zgolj pobegnila in si sedaj na begu kar propagiraš kot potovanja po lastni želji…..
Kdo se lako sedaj komu bolj norce brije?[/quote]
Ha, ha, kake ideje.
Saj, če je veza zanič, je treba vztrajat. Tudi, če živita kot brat in sestra in visita vsak na svojem računalniku, vsak na svojem forumu, je treba vztrajt v vezi. Kera cerkvena pogruntavščina pa je to?
Najbolj smešno bi mi bilo, če bi vi poročeni stalno prisotni monovci tu prek mona četali z lastnimi ženami. Pa zato ne bi vedeli. To bi bilo zabavno.
Torej on potuje po monu in ostaja v vezi, ti si zgolj pobegnila in si sedaj na begu kar propagiraš kot potovanja po lastni želji…..
Ha, ha, kake ideje.
Saj, če je veza zanič, je treba vztrajat. Tudi, če živita kot brat in sestra in visita vsak na svojem računalniku, vsak na svojem forumu, je treba vztrajt v vezi. Kera cerkvena pogruntavščina pa je to?
Najbolj smešno bi mi bilo, če bi vi poročeni stalno prisotni monovci tu prek mona četali z lastnimi ženami. Pa zato ne bi vedeli. To bi bilo zabavno.[/quote]
Da draga…. 🙂
Kam potuješ danes? 😛
Ha, ha, kake ideje.
Najbolj smešno bi mi bilo, če bi vi poročeni stalno prisotni monovci tu prek mona četali z lastnimi ženami. Pa zato ne bi vedeli. To bi bilo zabavno.[/quote]
Pa saj ti ni treba viseti na računalniku, če te to moti. Jao….A te je kdo privezal? 🙂
Robi, veš kako, če celo življenje piješ nesladkan čaj, te zamika tudi kakšen je pa sladek. potem pa ali se ga navadiš in privadiš, lahko pa se zgodi, da sčasoma ugotoviš, da ti ni všeč ta okus. Samo, če ne poskusiš, res ne moreš vedet.
Je pa vseeno en hakelc, veliko lažje poteka vse skupaj, če sta v zvezi dva podobna kot pa dva popolnoma kontra tipa ljudi, to pa moraš pač sam ugotoviti. Se pa da krmariti tudi dva nasprotna si, verjetno z nekaj kompromisi na obeh straneh. Samo potem smo pa tam, zakaj bi. Ni pa popolnoma nič narobe, če se kdo odloči biti samski in uresničevati svoje cilje. Niso vsi družinski ljudje, hujše je, da se nekaj časa delajo, potem pa speljejo po svoje in za sabo pustijo še kakega otroka.
Kaj je bolj fajn, seveda ne bo noben z družino priznal, da bi mu pasalo kak teden, dva biti na off, čeprav je to čisto življenjsko, enako pa samski ne bodo priznali, da so včasih prazniki tako prekleto morasti. Oboje ima svoje prednosti, ampak vsega pač ne moreš imeti in živiš, tako kot si si izbral.
Robi, veš kako, če celo življenje piješ nesladkan čaj, te zamika tudi kakšen je pa sladek. potem pa ali se ga navadiš in privadiš, lahko pa se zgodi, da sčasoma ugotoviš, da ti ni všeč ta okus. Samo, če ne poskusiš, res ne moreš vedet.
Je pa vseeno en hakelc, veliko lažje poteka vse skupaj, če sta v zvezi dva podobna kot pa dva popolnoma kontra tipa ljudi, to pa moraš pač sam ugotoviti. Se pa da krmariti tudi dva nasprotna si, verjetno z nekaj kompromisi na obeh straneh. Samo potem smo pa tam, zakaj bi. Ni pa popolnoma nič narobe, če se kdo odloči biti samski in uresničevati svoje cilje. Niso vsi družinski ljudje, hujše je, da se nekaj časa delajo, potem pa speljejo po svoje in za sabo pustijo še kakega otroka.
Kaj je bolj fajn, seveda ne bo noben z družino priznal, da bi mu pasalo kak teden, dva biti na off, čeprav je to čisto življenjsko, enako pa samski ne bodo priznali, da so včasih prazniki tako prekleto morasti. Oboje ima svoje prednosti, ampak vsega pač ne moreš imeti in živiš, tako kot si si izbral.[/quote]
Plosk, plosk, plosk.
Ha, ha, kake ideje.
Nevoščljivost se razkriva s pogostim opisovanjem tega, česar nimamo in si še kako želimo, torej očitno zavidaš drugim vir zadovoljstva in sreče, ki jo črpajo iz:
– poroko (partnerstvo)
– družino (imeti otroke)
Samoprepričevanje iz zavisti, kako je “samskim fajn”, bi lahko napisala, kako je “družinskim ljudem fajn”, ker niso samski.
Ja, časa je pa res manj,ko se poročiš. Prej, ko sem bila sama, sem skuhala ali pa tudi ne. Kuhala sem, kar se mi je zahotelo. Zdaj pa mora biti nek red, prilagojeno tudi možu. Prej nisem kaj prida likala, kar zase mi ni treba, mož pa ima na kupe srajc. Tudi čiščenja je več. Tako, da časa je res bolj malo. Pa tudi kake hobije sem opustila, ampak je pa sedaj bolj prijetno ko sva skupaj. Imam nekoga za čvek, nekoga ob katerem mi je lepo, nekoga ob katerem preživljam proste večere in dneve. Nekoga s kom grem lahko v dvoje na morje. So slabosti, je pa dosti več prednosti.
Nič ne provociram. Pišem gola dejstva. Ti svojega pogrešaš, ker je bil bolj zabaven, družaben od tebe. Z njim si se potem lažje vklopila v družbo, preko njega spoznala več ljudi, kot bi jih lahko sama ipd.
Žurat bi lahko šla tudi kot samska, s kakšno prijateljico, prijateljem, ampak ker ne poznaš nikogar, ki bi ti lahko delal družbo, pa potem ostaneš doma in se smiliš sama sebi.
Forum je zaprt za komentiranje.