A ni samskim fajn?
O tem sem že pisala sem gor. Par dni nazaj.
Bom na kratko še enkrat. Mojemu fantu ni bilo jasno, da rada športam, še več, motilo ga je. Težil, da naj bom doma. Ljubosumen je bil in tako naprej. Potovanja pa so mu bila sploh potrata denarja in časa. To je to. Zdaj sem pa samska pa imam mir in nihče ne teži, ko kam grem. Upam, da najdem kdaj sebi podobnega.
Uf, ja, potem pa moraš za otroke nabavit opremo in zate zmanjka, hvala lepa za kaj takega. Raje sebi privoščim to kar si želim.
Si mislim ja, da lahko otroke vlačiš na Marmolado, Ortler in tako naprej. Sploh pa v Patagonijo jih lahko sabo spraviš.[/quote]
Sej pravim. Ostani samski in brez otrok. Še bolje…ostani kar v Patagoniji…
Na Marmoladi smo pa bli. No, ne na Marmoladi konkretno, smučal smo
na hribih okol.[/quote]
Ja, ker ste zmogli le do tja, kamor vas vleče žičnica, nihalka.
Veš it na Marmolado si jaz predstavljam na lastni pogon, brez,d a te nekdo postavi tja gor. Pa smučat z Mont Blanca, še prej pa priti gor z lastnimi nogami.
O tem sem že pisala sem gor. Par dni nazaj.
Bom na kratko še enkrat. Mojemu fantu ni bilo jasno, da rada športam, še več, motilo ga je. Težil, da naj bom doma. Ljubosumen je bil in tako naprej. Potovanja pa so mu bila sploh potrata denarja in časa. To je to. Zdaj sem pa samska pa imam mir in nihče ne teži, ko kam grem. Upam, da najdem kdaj sebi podobnega.[/quote]
Aja, to pa ja. 🙂
Velik sreče, pa velik potepanja ti želim….
Sej pravim. Ostani samski in brez otrok. Še bolje…ostani kar v Patagoniji…
Na Marmoladi smo pa bli. No, ne na Marmoladi konkretno, smučal smo
na hribih okol.[/quote]
Veš it na Marmolado si jaz predstavljam na lastni pogon, brez,d a te nekdo postavi tja gor. Pa smučat z Mont Blanca, še prej pa priti gor z lastnimi nogami.[/quote]
Ja. In to je ekstrem, pa če se na glavo postaviš.
Veš it na Marmolado si jaz predstavljam na lastni pogon, brez,d a te nekdo postavi tja gor. Pa smučat z Mont Blanca, še prej pa priti gor z lastnimi nogami.[/quote]
Ja. In to je ekstrem, pa če se na glavo postaviš.[/quote]
Ekstrem je to, da v vezi potuješ, športaš, ko si pa samska pa samo obujaš spomine.
Marmolada je izredno enostavno dostopna, ne rabiš biti nek ekstremist. Samo navaden planinec. Pot je izredno lepo varovana z varovali.[/quote]
Saj pravim, nisem bila gor, samo smučal smo okol.
Smo pa bli z otroci v hribih tudi na bolj zahtevnih turah, kjer je blo mal
za poplezat ob klinih….jasno, ko so bli mal večji…
Marmolada je izredno enostavno dostopna, ne rabiš biti nek ekstremist. Samo navaden planinec. Pot je izredno lepo varovana z varovali.[/quote]
Drži.
Tudi turna smuka ni nič ekstremnega. Ne vem še kako bo šlo z MontBlanca, ampak na splošno je pa turna smuka čisti užitek.[/quote]
Ma dobr no….eno je turna smuka, drugo je pa smuka z Mont Blanca
Če teb ni razlike…pol pa res ok.
Drži.
Tudi turna smuka ni nič ekstremnega. Ne vem še kako bo šlo z MontBlanca, ampak na splošno je pa turna smuka čisti užitek.[/quote]
Če teb ni razlike…pol pa res ok.[/quote]
Pa sploh veš kaj je turna smuka? Se mi zdi, da ne veš. To ni tisto, ko se s sedežnico pelješ do vrha in potem po celcu nazvdol.
Če teb ni razlike…pol pa res ok.[/quote]
Pa sploh veš kaj je turna smuka? Se mi zdi, da ne veš. To ni tisto, ko se s sedežnico pelješ do vrha in potem po celcu nazvdol.[/quote]
A bejz no.
Smo tud pse sabo vlačil, ja. Pa ne mislim tistih, ki lajajo.
Zakaj pa pišeš v pretekliku? Zakaj tega ne prakticiraš več? A zdaj, ko si samska pa te to ne vleče več?[/quote]
Ne. Zato, ker mam kolena fuč.
Te še kej zanima? Najbrž ne, ko pa itak vse veš o meni…..[/quote]
No, če si res turno smučala pa vseeno kapo dol. To pri ženski ne vidiš, da bi nadela pse in šla v hrib.
Vseeno pa ostaja stvar, da mi na kraj pameti ne pade imet otroke, ker nimam keša še za njihovo turno opremo.
Ne. Zato, ker mam kolena fuč.
Te še kej zanima? Najbrž ne, ko pa itak vse veš o meni…..[/quote]
No, če si res turno smučala pa vseeno kapo dol. To pri ženski ne vidiš, da bi nadela pse in šla v hrib.
Vseeno pa ostaja stvar, da mi na kraj pameti ne pade imet otroke, ker nimam keša še za njihovo turno opremo.[/quote]
Tud v redu. Sej pravim, v tvojem primeru je to absolutno prava odločitev.
Sploh, če ne bi imel denarja za turno opremo.
Bolj ko clovek zivi “posebno” zivljenje, tezje bo nasel partnerja/partnerko s katero bi lahko v pravem pomenu besede skupaj zazivel. Drugi aranzmani so bolj prakticni.
Razni “ekstemisti” pa scasoma postanejo tako neprilagodljivi, da je ni osebe na tem svetu, ki bi jim ustrezala pa ceprav le za par dni skupnega dopusta.
Zakaj takšni sploh greste ali ste šli v vezo ?[/quote]
Verjetno povsem iz podobnega razloga kot ti.
Samo jaz sem ugotovila, da ne gre več in sva šla narazen. Ti si pa pobegnil na MON.[/quote]
Torej on potuje po monu in ostaja v vezi, ti si zgolj pobegnila in si sedaj na begu kar propagiraš kot potovanja po lastni želji…..
Kdo se lako sedaj komu bolj norce brije?
Forum je zaprt za komentiranje.